ahh ben ne yapayım peki. yurtdışında öğrenciyim yurtta kalıyorum kaldığım koridorun yarısı ispanyol dolu. Saat gecenin bir yarısı mutfağa gidip yemek pişirmeler ama ne gürültü ne gürültü. Bir de koloni halinde hareket ediyorlar. 5 ispanyol mutfaktaysa direkt 20 kişilik gürültü oluyor. nasıl yüksek sesli konuşuyorlar. Pisliklerinden konuşmuyorum bile. Domuz gibiler o konuda. Bir şey de diyemiyorsun çoğu ile arkadaşız çünkü. Ama çok bunaldım kaç aydır.
sabah dersim var uyumak için gürültülerini bitirmelerini bekliyorum resmen. mutfaktalar şimdi aksi gibi odam da mutfağa çok yakın. hele bir de sabahın köründe partiden sarhoş gelmeleri yok mu. Bi sefer açtım kapıyı onların dilinde küfrettim de yüzsüzlük pişkinlik binbir kat.
oda değiştiremiyorum. hastayım kaç kere hasta oldu bir rahat rahat uyuyamadım. gece sıçrayarak uyanıyorum. kulak tıkacı aldım kendime onu da takınca telefonun alarm zil sesini duyamıyorum. bıktım artık.
Senin tek caren kacmak bence kuzum
Ispanyollar aynen dedigin gibi, 4 tanesi bile birlesse apartmani yikacak kadar gurultu yaparlar, hicbir sey olmazsa sarki soyleyip dans ederler :2:
Bence yurt gorevlileriyle konusup durumu tekrar soyleyip israr et, olmazsa baska yurtlara yelken acmaya calis derim.
bende aynı durumdan muzdaribim bide bnm kaldığım yerde bi yemek yapıyolar leş gibi kokuyor kahvaltıda bile sarmısaklı dmz etli yemek yapıyorlar iğrenç kokuyor.gece 12den sonra kapılara duvarlara yumruk atıp bağıra bağıra şarkı söylüyorlar kulaklıkla sonses müzik dinlediğim halde seslerini hala duyuyorum
Bu yurdun sorumlusu, kuralcisi yok mu? Sikayet edin uyarsinlar. Kurala uymayan defolup gitsin, dingonun ahiri mi orasi canim!
sizi çok iyi anlıyorum cidden artık bi an önce türkiyeye dönmek istiyorum öyle iğrenç kokuyorki heryer midem artık kaldırmıyor bu kokuları ve içip içip bağırıp çağırmaları dayanılır gibi değil görevliyi filanda takmıyorlar ki bunlar:2:
benim dönesim de yok. ama bu gürültü dayanılmaaaz.
:) yükseklisans filan mı yapıyorsunuz erasmus filan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?