arkadaşlar şık kaliteli duran ve bollaşlayacak ispanyol paça pantolon almak istiyorum
hangi markayı önerebilirsiniz
fotoraftaki örnekler gibi rengi ve modeli olsun istiyorum
Eki Görüntüle 1089230
Eki Görüntüle 1089231
arman kot -1700-5000 tl
bir kota o kadar para verecek maaşa sahip değilim malesef teşekkürler:))[/QUOizmir yakınlarnda kotçu mustafa var onda kesin vardır en fazla 100 dür sanırım
bir kota o kadar para verecek maaşa sahip değilim malesef teşekkürler:))[/QUOizmir yakınlarnda kotçu mustafa var onda kesin vardır en fazla 100 dür sanırım
izmire uzağım malesef teşekkür ederim tekrar
merhaba,
gecen yaz levis'tan acik rengini almistim.modelin adi levis booty flare fit
İlla bi jeans markası olması gerekmez diye düşünüyorum.
Koton'da çok güzel ispanyol paça jeanler oluyor ve ben genelde kotlarımı ordan alıyorum.
Çokta memnunum. İstediğin renkte de mevcut sadece birazcık karıştırman gerekiyor reyonları o kadar.
tabi illa jean markası olması gerekmez mağaza ya da herhangi bir marka da olabilir yeter ki bulabileyim :)
LTB Gabriela modeli güzeldir bir bakın derim
Bunu yazmak için girmiştim :)
çoook severek almıştım eskidi bulursam tekrar almayı düşünüyorum kalıbı kesimi rahatlığı çok hoşuma gitmişti kesinlikle öneririm
ah ah keşke bende bulabilsem,ama malesef kesim,renk her şey değişmiş yeni sezonda..
Sırf bunun için LTB'nin outletini arıyorum belki orada bulurum diye :) varsa yakınlarında bakmakta fayda var belki buluruz
belki.. ama düşük bi ihtimal,çünkü geçen sezonun gabrielasında renk atma problemi vardı ve bu yüzden toplatıldı diye biliyorum,fazlaca araştırdım sordum
hadi yaaa benimde rengi gitti kotumun giyemiyorum çok seviyordum neyse hiç olmadı siyaha boyarımm :)
Bulursam haber veririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?