ıspartada ii kadın doğumcu kim acaba?

şifa hastanesinde oğuzhan kaya çok ii bi dr tavsiye ederim
5 gün önce doğum yaptım çok ilgili tecrübeli....

mrhaba arkadaşlar..bnde ıspartada doğum yapmıştım oğlumu.zaten tedaviyle oldu benim oğlum ve afyonda otururken ıspartaya mekik dokuduk bütün tedavi ve hamilelik sürecinde.doktorumdan çoook memnunum.şuan denzlide oturuorum ama yine hamileim,yine ıspartaya gidip geliorum.doktorum ısparta süleyman demirel üni.nde okan özkaya..ameliyatımıda bebek tedavimide doğumumuda onda yaptım,allah razı olsun,hala gidiorum,çok memnunum,şiddetle tavsiye ederim :))
umarım yardımcı olabilirm,sormak istediğiniz bişiy olursa özelden sorabilirsiniz:))
sevgiler..

zena normal mi yaptın sezeryan mı bende şimdi 8 haftalık hamileyim ona gidiyorum ama kesin değil belki devam etmem. gebeliğinide takip ettimi

Kızlar ben de ıspartaya tatile gittiğmde lekelenmem olmuştu şifada oğuzhan kayaya gittim ve şu an urfada olduğum halde aklıma takılan herşeyi ona sorabiliyorum herşeyi çok güzel açıklıyo aklında hiçbir soru işareti kalmıyo onu tavsiye ederim çiğdem top ben küçükken de vardı yaşlanmıştır artık...

kıslar çiğdem top a gittim ben hatta sezeryanı o yaptı gayet güsel geçti herşey tavsiye ediyorum yani ii bi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…