İspikçi görümce

Aynen bu size fırsat. Demek isteyip diyemediklerinizi dolaylı yoldan kulağına kaçırırsınız işte :halay:

Hiç sevmem laf sokmayı ama haketmişler :KK49:
Ayy evet yaaa teşekkürlerrr:halay:bazen gerçekten hak ediyorlar
Attıklarınızı gizlemeyin çıkarmayın bırakın görsünler
Bacaklarınızın değil içtiğiniz kahvenin fotosu :)

Boşverin göstersin kv söylesin tebessüm edin cevap vermeyin
Kesinlikle :) ve görümcem herşeyini paylaşır tatlı yapmış ay ellerime sağlık ne de güzel yaparım vs vs insanlar ne mütevazi:halay:

Bence bunda bi problem yok sosyal medyayı zaten genel olarak kim nerde, ne yapıyor görmek ve kendi anlarımızı/anılarımızı paylaşmak için kullanmıyor muyuz? Ama kv'ye gösterilmesinden rahatsızsanız hikayenizi görümcenizden gizleyebilirsiniz.

Kimse sana bayılıyoruz takdir ediyoruz demez bunun cesitli yollari vardir her yaptigina hakim olmaya çalışmak gozden kacirmamak yuzune soylemediklerini arkandan konusmak .Sakin cikarma listenden kocanla arani acarlar bir sanal ortam yuzunden
Zaten eşimin yanında söylüyor ah o telefonlar yokmu ah diye. Eşim zaten benim sosyal hesaplarımın şifresini biliyor gizlim saklım yokki. Neyin kafası anlamıyorum :)
Bence sorun görümcede değil kaynanada. Zaten herkes görsün diye bir şey paylaşılıyor sosyal medyada. Gizli saklı bir şey olmadığına göre kayınvalideye göstersin ne olacak? Ama kayınvalide kahveyi bile laf çakmak için kullanıyor, işte bu sıkıntı. Hem görümce orada sizi korumuş.
Laf sokmaya çalıştığını anlamamış gibi yapıp evet kahve içtim deyip geçin. Ağız dalaşına, karşılıklı laf sokmalara gerek yok bence.
Orada beni korumadı kendini temize çıkarmaya çalıştı bence :) ben bu fotoyu anneme gösterdim bari benzinkokusunun attıgı şekilde söyliyim diye düşünmüş olabilir. Zaten açıklamamı yapmıştım kaldı ki tek içsem bile ne olmuş ki değil mi belki yalnız içmeyi seviyorum

Benim görümcem de paylaştığım şeylerle ilgili kayınvalideme demiş ki neden paylaşım yapıyor bilmem ne, sanki ona ne kalmış, ben de dedim kimseyi ilgilendirmez herkes kendine baksın, bana diyeceğine kadar kendi kızına söylesin. Günah bir şey yapmıyorum, her şeyim ortada, istesem anında engellerim onları ama engellemiyorsam onlar da laf söyleme hakkını kendilerinde görmesinler bi zahmet demiştim. Kaynanam da haklısın onlar zaten her şeyi yapar ama başkasına laf atarlar demişti :) :)

Bence bunda bi problem yok sosyal medyayı zaten genel olarak kim nerde, ne yapıyor görmek ve kendi anlarımızı/anılarımızı paylaşmak için kullanmıyor muyuz? Ama kv'ye gösterilmesinden rahatsızsanız hikayenizi görümcenizden gizleyebilirsiniz.
Tabiiki orası öyle ama her seferinde göstermesi biraz itici geliyor bana. Mesela ben eşime askım bak ablan bugün şunu paylaşmış bunu atmış desem komik olmaz mı

Zaten eşimin yanında söylüyor ah o telefonlar yokmu ah diye. Eşim zaten benim sosyal hesaplarımın şifresini biliyor gizlim saklım yokki. Neyin kafası anlamıyorum :)

Orada beni korumadı kendini temize çıkarmaya çalıştı bence :) ben bu fotoyu anneme gösterdim bari benzinkokusunun attıgı şekilde söyliyim diye düşünmüş olabilir. Zaten açıklamamı yapmıştım kaldı ki tek içsem bile ne olmuş ki değil mi belki yalnız içmeyi seviyorum
Siz daha iyi bilirsiniz tabi onları. Uzaktan bakınca sorun yok gibi görünüyor. Göstermek ispiyonlamak sayılmaz bence.
Çok da takılmayın. Ufak tefek sorunlar bunlar.

Gormelerinde sakinca olmadigini dusundugun seyleri paylas..kahvede birsey yok gerci...ya baska account ac ya da fazla paylasimda bulunma. Baska care yok gibi..

benim kv bana istek yollamis hala beklemede.. isime gelmeyenleri kabul etmiorum neden edimki:) gorumcem listede var ama dert etmem bole seyleri ben :)

Tabiiki orası öyle ama her seferinde göstermesi biraz itici geliyor bana. Mesela ben eşime askım bak ablan bugün şunu paylaşmış bunu atmış desem komik olmaz mı
Eşiniz de takip etmiyor mu?
Biz mi garibiz bilemedim şimdi. Biz eşimle birbirimize gösteririz bak gördün mü falan diye, sıkı takip etmiyoruz çünkü.

Artniyetsizce göstermis olamaz mi fotografi..
Yengemde fotograf paylasmis gibi...
Cunku malum sosyal medya...
Bazen yanimizda ki insana gosterebiliyoruz denk geldigimiz fotograflari vs..

İlla gösteriş için değil. Gösteeiş için olsa hergün paylaşırım. Ama o görüp birde annesine gösteriyor ben o konudan bahsediyorum

gösteriş için yapıyosunuz demedim. başkaları görsün diye paylaşıyosunuz. görüyolar. anormal olan nedir?

Benim görümcem de paylaştığım şeylerle ilgili kayınvalideme demiş ki neden paylaşım yapıyor bilmem ne, sanki ona ne kalmış, ben de dedim kimseyi ilgilendirmez herkes kendine baksın, bana diyeceğine kadar kendi kızına söylesin. Günah bir şey yapmıyorum, her şeyim ortada, istesem anında engellerim onları ama engellemiyorsam onlar da laf söyleme hakkını kendilerinde görmesinler bi zahmet demiştim. Kaynanam da haklısın onlar zaten her şeyi yapar ama başkasına laf atarlar demişti :) :)
Eveet kendileri herşeylerini paylaşıyorlar ben kahve fotosu atınca aaa bonzonkokoso şono otmoş oluyor. :)
Siz daha iyi bilirsiniz tabi onları. Uzaktan bakınca sorun yok gibi görünüyor. Göstermek ispiyonlamak sayılmaz bence.
Çok da takılmayın. Ufak tefek sorunlar bunlar.
Tabi ama annesine göstermesini de geçtim annesi resmen hesap soruyor bunu atmışsın şöyle yazmışsın :)

Gormelerinde sakinca olmadigini dusundugun seyleri paylas..kahvede birsey yok gerci...ya baska account ac ya da fazla paylasimda bulunma. Baska care yok gibi..

benim kv bana istek yollamis hala beklemede.. isime gelmeyenleri kabul etmiorum neden edimki:) gorumcem listede var ama dert etmem bole seyleri ben :)
Zaten fazla paylaşım yapmıyorum diye batıyorum sanırım gözlerine :)
Sizin paylaştınız bir fotorafı göstermesi gayet normal. Belki sohbet sırasında yengende fotoraf paylaşmış anne bak vs. Demiştir. Havadan nem kapıyorsunuz. Gizli saklı birşey ispiklenir. Açık açık paylastiklariniz degil.
Her attığımda gösteriyor sık paylaşmadığım halde tesadüf mü? demekki dillerinden düşmüyorum.
Eşiniz de takip etmiyor mu?
Biz mi garibiz bilemedim şimdi. Biz eşimle birbirimize gösteririz bak gördün mü falan diye, sıkı takip etmiyoruz çünkü.
Eşimin sosyal medya hesabı yok benim hesabıma giriyor takılıyor paylaşım yapmıyor . O bana göstermez bende ona ne bileyim :)
Artniyetsizce göstermis olamaz mi fotografi..
Yengemde fotograf paylasmis gibi...
Cunku malum sosyal medya...
Bazen yanimizda ki insana gosterebiliyoruz denk geldigimiz fotograflari vs..
Orasını bilemeyeceğim zaten niyetini anlasam :)

Siz yine iyisiniz bence.....
Benim kayinvalidem yanyana gelince konusmaz sorunlarini....
Yada arayıp soylemez....
Aktif face kullanicisidir...
Ya imali sozler paylasir yafa whatsaptan roman gibi döşer tabir-i caizse.
Bende onun uzunnnn uzunnnn yazdigi mesajlara bir iki kelime cevap veririm yada vermem...vermezdim daha dogrusu..sinir olurdu eminim :)
Oglundan cok trip atardı canısagolasıca :)
Suan listemde ekli falan degil....
Oh misss :)

O kafar da önemli bir konu değilmiş bunu herkes yapıyordur bence kuzenin bir sey paylasınca annene göstermiyormusun ben şahsen ben gösteriyorum ama kötü niyetle değil .kv sana öyle dediğinde rahat bir şekilde evet kahve keyfi yapmayı seviyorum kafamı dinliyorum de onlara inat bir sey paylasma şahsen biri bana ithafen gönderi paylassa vay be ne dert olmuşum kıza derim o yüzden relax takıl :):)

Back
X