- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın işimi yapmıyorum dememiş, sevmiyorum demiş. İşini iyi yapıp yapmadığını nerden biliyorsunuz ki siz? Ben de bundan önceki işimi hiç ama hiç sevmiyordum, işe ağlayarak gidiyordum ama performans 1.siydim, hatta ödül olarak 5 günlük tatile bile göndermişlerdi, en yüksek primi her ay alıyordum. Yani kısacası sevmemek ile çalışmamak aynı şey değil.kişiyi suçlamıyorum ki asla konuyu açan kişi işi suçluyor sevmiyor orada ki insanlar kendilerini düzeltsin diyorum buna konu açan arkadaşta dahil işin ne suçu var Devletin işi mecbur yapılacak
ortam hatta zihin, işe bile engel olur gayriihtiyari, isteyerek yapamıyorum. boş oturmayı sevmem ama bu sebeplerle işten de soğudum. hepsi işte hepsiben mi yanlış anladım acaba işini sevmiyor ve işinden dert yanıyor arkadaş orada ki kişiler işimi sevmeme engel demiyor
Kadın işimi yapmıyorum dememiş, sevmiyorum demiş. İşini iyi yapıp yapmadığını nerden biliyorsunuz ki siz? Ben de bundan önceki işimi hiç ama hiç sevmiyordum, işe ağlayarak gidiyordum ama performans 1.siydim, hatta ödül olarak 5 günlük tatile bile göndermişlerdi, en yüksek primi her ay alıyordum. Yani kısacası sevmemek ile çalışmamak aynı şey değil.
ortam hatta zihin, işe bile engel olur gayriihtiyari, isteyerek yapmıyorum. boş oturmayı sevmem ama bu sebeplerle işten de soğudum. hepsi işte hepsi
hadi diyelim sıkılıp bunalmak benim hatam, paylasım yapmak benım hatam. pekı ya bunu yukarılara aktarmak?
ayak kaydırmanın özel sektöre özgü olduğunu düşünürdüm, zihnimdeki düşünceleri atamıyorum işte.
Alıntıladığım cümlenizde " devletin işi mecbur yapılacak." demişsiniz, kadının işini yapmadığını nerden çıkardınız? İşini çok iyi yapıyor olabilir dedim ben de bunun üzerine.nasıl okuyorsunuz pes ben işini kötü mü yapmış diyorum ya da hangi cümlemde var
Alıntıladığım cümlenizde " devletin işi mecbur yapılacak." demişsiniz, kadının işini yapmadığını nerden çıkardınız? İşini çok iyi yapıyor olabilir dedim ben de bunun üzerine.
işte buradaki cogu insanın hatası bu. bir şey sorgulamak yerıne direk eleştirel bakışla yaklasılıyor.ben o cümleyi orda yapmıyorsunuz anlamında değilde sevsekte sevmesekte mecbur yapacağız napalım devletin işi maksadıyla kullandım yoksa nerden bileyim ben arkadaşı
işte buradaki cogu insanın hatası bu. bir şey sorgulamak yerıne direk eleştirel bakışla yaklasılıyor.
bence yaptığınız şey hoş olmamış uyarmalarını tuhaf karşılamadım.bence insanlar kendilerini istediği gibi ifade etmekde özgür olmalılar.
Evet zaten insanlarin isini sevmeme sebebi cogunlukla ortami sevmemesindendr, baktigimiz zaman watsupp durumunu bile ispiyonlayan insanlarin oldugu ortam gercekten kotu bir ortamdr...konu sahibi dediginz gibi isimi sevmiyorum diye yakinmak yerine yer degisikligi ya da tayin talebinde bulunmali...cunku bazi ortamlar gercekten degistirilemez insanlar kuyu kazma pesindeler simdikişiyi suçlamıyorum ki asla konuyu açan kişi işi suçluyor sevmiyor orada ki insanlar kendilerini düzeltsin diyorum buna konu açan arkadaşta dahil işin ne suçu var Devletin işi mecbur yapılacak
bence o belirlediğiniz iki kişi ile konuşun. onların üstüne vazife miymiş koşup yetiştirmek, sizi kötü göstermek. belki orada daha kötü tepki görecektiniz müdürden ve sonrasında kötü şeyler yaşanacaktı bunun vebalini alabilecekler mi?
çalışıyosunuz da para kazanıyosunuz hayrına yapmıyosunuz emeğinizin kasılıgını aldığıız için işyerinizi el üstnde tutmanıza gerek yok sanki herkes bayılıyo.
müdür de m. yardımcısı da o ispiyoncu da hepsi haksız bence
yok malesef :{ ama aklımda sürekli paylasımlarıma bakan standart kişiler var. listem zaten cok kalabalık değil, gerçekten oraya yukleyıp rahatladıgımı hıssettıgımden yapıyordumkimler görüntülemiş görebiliyor musunuz şu an?
Evet zaten insanlarin isini sevmeme sebebi cogunlukla ortami sevmemesindendr, baktigimiz zaman watsupp durumunu bile ispiyonlayan insanlarin oldugu ortam gercekten kotu bir ortamdr...konu sahibi dediginz gibi isimi sevmiyorum diye yakinmak yerine yer degisikligi ya da tayin talebinde bulunmali...cunku bazi ortamlar gercekten degistirilemez insanlar kuyu kazma pesindeler simdikişiyi suçlamıyorum ki asla konuyu açan kişi işi suçluyor sevmiyor orada ki insanlar kendilerini düzeltsin diyorum buna konu açan arkadaşta dahil işin ne suçu var Devletin işi mecbur yapılacak