mesela pazara gidiyoruz sanki hepsinden yeriz gibi geliyor. meyvede biraz fazla cesit aliyoruz.ekmek buzlukta bayatlarmi peki. meyve suyuda iyi fikir aslinda. bebegime icirirm hemCesit olarak az almayi deneyin. Mesela bu hafta sadece kiraz alin haftaya sadece muz alın gibi..
Bir de cabuk bozulan meyvelerden komposto yapabilirsiniz. Benim evde karadut vardi mesela baktim bitmeyecek bir bardak seker bir litre su koyup kaynattim mis gibi meyve suyu oldu.
Ekmeyi de kurutup çekin köfte içi olarak kullanin. Ya da buz dolabinda saklayip tost makinesinde ısıtıp tüketin.
mesela pazara gidiyoruz sanki hepsinden yeriz gibi geliyor. meyvede biraz fazla cesit aliyoruz.ekmek buzlukta bayatlarmi peki. meyve suyuda iyi fikir aslinda. bebegime icirirm hem
mesela pazara gidiyoruz sanki hepsinden yeriz gibi geliyor. meyvede biraz fazla cesit aliyoruz.ekmek buzlukta bayatlarmi peki. meyve suyuda iyi fikir aslinda. bebegime icirirm hem
hih bide bu durum var mesela. 3 cesit olsun istiyorum. corba yemek pilav gibi. ondanda artiyor. mesela bi corba bi sulu yemek olsa sanki az gibi geliyorBen taneyle meyve alıyorum. Erik , kiraz gibi meyvelerden de yarım kilodan az alıyorum.. Gerçekten çabuk bozuluyor.
Kişilerin yemesine bağlı ama bir şu bardağı pirinç 3 kişi ile bitiyor mesela.
Bunu yapın deneyin ve bir köşeye not edin hep bu şekilde ayarlayın.
Türlü için birer küçük sebze yeterli oluyor.
Bunun gibi yavaş yavaş ayarlayacaksiniz.
Çeşit çoksa da yemek artar.
hih bide bu durum var mesela. 3 cesit olsun istiyorum. corba yemek pilav gibi. ondanda artiyor. mesela bi corba bi sulu yemek olsa sanki az gibi geliyor
hih bide bu durum var mesela. 3 cesit olsun istiyorum. corba yemek pilav gibi. ondanda artiyor. mesela bi corba bi sulu yemek olsa sanki az gibi geliyorBen taneyle meyve alıyorum. Erik , kiraz gibi meyvelerden de yarım kilodan az alıyorum.. Gerçekten çabuk bozuluyor.
tencerelerim kocamaannPilavı Türk kahvesi fincanı ile yapıyorum mesela
İki patlıcandan yemek de bir öğünlük olur çok sulu yapmayın yemeği
Tencereleriniz büyük mü
Bende küçük üçlü tencereler var ya onu kullanıyorum üç kişiyiz en büyüğünü yani iki litre olanını makarna vs haşlamada kullanıyorum
Toplam 3-4 kepçe çorba yapıyorum
Hem az yapınca çabuk pişiyor
Ekmek bir tane alıyoruz kalırsa dolaba ya da buzluğa atıp köfte olabilir ya da ertesi sabah kahvaltıya tost yumurtalı ekmek ya da ekmek pizza
yarim kilo cok geliyo. galiba 2 tane kabak 2 patlican falan alcam :)Bende corbalarimi ayarlayamam. Hep 3. Gunu bulur. Makbul olan 2 gun bence. 2patlican 2 patates kullanirsaniz (orta buyuklukte) biter. Ama yanina pilav yaparsanuz 2 kucuk patlican 1 buyuk patates yaparsiniz mesela. Mikyari anlatabilmrk icin soyluyorm. Yarim kilo mu alalim diyorsunuz mesela. Alin. 2 3 gunde bir ye niden alirsinuz. Atmaktansa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?