• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsra'nın Diyet Günlüğü

motivasyonu ayakta tutmak çok önemli, ben bu konuda büyük bir mücadele vermek zorunda kalıyorum. bir de tartılmak meselesi var, tartılmama kararı aldım ama böyle de kurup duruyorum acaba bu hafta verdim mi, yok verememişimdir belki de güzel vermişimdir vs. vs. kendime verdiğim sözleri bir tutabilsem... yok tartılsam o da bana iyi gelmiyor, iki kilo verdiğimi görünce beynim iyisin böyle daha ne olsun demeye başlıyor. bir de hemen unutuyorum o kiloları nasıl verdiğimi, sanki çok kolay olmuş da salarsam yine olacakmış gibi saçma hayallere kapılıp ipin ucunu bırakıyorum. Allah nasip edecek bir de kararlılık uzun ömürlü olacak, her türlü kilo verilir, inşallah ben de dağılmadan yolumda sonuna kadar yürürüm.

isracım merhaba

bence nisan ayına kadar tartılıycam demek yanlış.çünkü çok uzun bir zaman bu.bence diyete başladığın tarihte sabah aç karnına tartıl.sonra her hafta aynı gün tartıl ve bunları bir yere not et.inanki o defterde her hafta gram olarak eksildiğini görmek bile insanı fazlasıyla motive ediyor.

birde günlüğünü baştan sona kadar okudum.kendini fazla kasıyorsun gibime geldi.biraz rahatla.evet başlayana kadar bende çok mücadele ettim beynimle ha bu gün ha yarın derken sadece zaman kaybı yaşıyoruz başka bişey değil.ama karar verip başladıktan sonra da gerçekten o düzene alışıyor insan ve kendini daha iyi hissediyor kilo verdikçe.görüşmek üzere canım :)

isracım merhaba

bence nisan ayına kadar tartılıycam demek yanlış.çünkü çok uzun bir zaman bu.bence diyete başladığın tarihte sabah aç karnına tartıl.sonra her hafta aynı gün tartıl ve bunları bir yere not et.inanki o defterde her hafta gram olarak eksildiğini görmek bile insanı fazlasıyla motive ediyor.

birde günlüğünü baştan sona kadar okudum.kendini fazla kasıyorsun gibime geldi.biraz rahatla.evet başlayana kadar bende çok mücadele ettim beynimle ha bu gün ha yarın derken sadece zaman kaybı yaşıyoruz başka bişey değil.ama karar verip başladıktan sonra da gerçekten o düzene alışıyor insan ve kendini daha iyi hissediyor kilo verdikçe.görüşmek üzere canım :)

benim sıkıntı henüz başlayamamış olmamdan kaynaklanıyor, fiiliyata dökemeyince üzerinde düşünme süreci uzuyor, ben de aklıma geleni yazıyorum buraya. 10 gün önce 65tim, fazla bir değişim olması için de sebep yok galiba. tartılma fikrini düşüneceğim, emin değilim. hepimize başarılar inşallah.

misafirim bir süre daha kalacak, ilk başta bir boşluğa düşme yaşadım ama şimdi bu şekilde elimden geleni yapmaya çalışacağım. her zaman için yapılabilecek bir şey vardır.

misafirim bir süre daha kalacak, ilk başta bir boşluğa düşme yaşadım ama şimdi bu şekilde elimden geleni yapmaya çalışacağım. her zaman için yapılabilecek bir şey vardır.

evde misafir olunca diyet yapmak çok zor olur.ama sende demişsin elimden geleni yapmaya çalışacağım diye.kolaylıklar diliyorum canım.

haftada iki-üç akşam pastalı börekli oturmalara gidip de (gitmek zorunda olup da) zayıflamaya çalışan başka biri var mıdır acaba benim gibi? hayır sorun şu, kimsenin bu niyetimi en azından yolun başındayken fazlaca anlamasını istemiyorum, çünkü mutlaka bir şekilde yoluna taş koyuyor insanlar, kimi iyi niyetli kimi kötü niyetli. o yüzden yememezlik edemiyorum hepten. birazını yiyim desen o zaman da gündüzden biraz kalori hakkı ayırayım diyorum, bu sefer aç kaldığım için dayanamayıp çok yiyorum. yaa segili günlük, bir ay görmesem "olsa da yesek" demeyeceğim ama önüme çıkınca da hem karşı koymakta zorlandığım hem de millete karşı yemek zorunda olduğum pastalar, poğaçal:ar, mercimekli köftelere karşı ne kadar çaresizim görüyor musun? :)

buraya yazmaya yazmaya bırakacağım diye korkuyorum, halbuki yazmak insana amacını hatırlatıyor. kilo vermiş değilim, ama almadım da diye seviniyorum, zira o kadar çok hamur işi ve tatlıya maruz kalıyorum, ki haliyle bazen az bazen çok yemek zorunda kalıyorum. bakalım neler olacak? mutluyum, umutluyum inşallah...

Back
X