Israrcı biri yüzünden ne yapacağımı şaşırdım.

Israrcı insanlar var maalesef. Benim çalistigim kurumda da vardı bir ara bu bahsettiğiniz tipten biri, yüz bulamadıklarına çamur atıyordu sonrasında

O da yüz vermemiş. Ama sorun şu ki, adam benden ne zaman uzaklaşacak bilmiyorum. Nerede güzel görürse ona atlıyor.

Benim ablam böyle durumlar için kendine yüzük almıştı nişanlıyım demişti annem hep kızardı kısmetini kapatıyosun diye ama öyle olmadı kısmet seni buluyo her yerde :)

Benim ablam böyle durumlar için kendine yüzük almıştı nişanlıyım demişti annem hep kızardı kısmetini kapatıyosun diye ama öyle olmadı kısmet seni buluyo her yerde :)
Hahahaha bu çok iyi yöntemmiş. Ben de kendime bu hafta çiçek ısmarlatmayı bile düşünüyorum artık. :D

Israrcı insanlar var maalesef. Benim çalistigim kurumda da vardı bir ara bu bahsettiğiniz tipten biri, yüz bulamadıklarına çamur atıyordu sonrasında
Atacağı çamura da razıyım ciddi bir boyuta ulaşmadıktan sonra.

T
Atacağı çamura da razıyım ciddi bir boyuta ulaşmadıktan sonra.
Canınız sıkılabilir bahsettiğim kişi her birimize ayrı bir kulp bulmuştu bu dengesiz, diğeri için erkeklerle konuşmayı seviyor, bir başkası için evlenilecek kız değil gibi.Sert konuşun sizden cekinsin tek söyleyebileceğim bu.Allah yardımcınız olsun

T

Canınız sıkılabilir bahsettiğim kişi her birimize ayrı bir kulp bulmuştu bu dengesiz, diğeri için erkeklerle konuşmayı seviyor, bir başkası için evlenilecek kız değil gibi.Sert konuşun sizden cekinsin tek söyleyebileceğim bu.Allah yardımcınız olsun
Çok teşekkür ederim.

1. Yuzuk takabilirsiniz😀
2. Acik acik rahatsizlik duydugunuzu konusabilirsiniz.
3. Cik rahatsiz ederse, hatta sapkinlik boyutuna vardirirsa savciliga suc duyurusunda bulunabilirsiniz.

Takıntılı birisi olabilir. Bence terslemeyin. Hayatınızda biri olduğunu zannettirin bence. Artık kendinize çiçek mi gönderirsiniz, yüzük mü takarsınız, ortamda laf arasında sevgilinizin olduğunu mu ima edersiniz veya duyacağı şekilde sevgilizle konuşuyor gibi mi yaparsınız bilemem duruma göre hangisi uygun olursa...

Kısa ve net bir dille mümkünse gerekmediği sürece iletişim halinde olmazsak sevınırım bu tavrından rahatsızım deyip kestirip at. Küfre ne gerek var. Bazı erkekler naz yapıldıgını dusunur hıc anlamazlar onlardan asla hoslanılmadıklarını.. Bence kaçan kovalanır dıye dusunuyor olabılır. Sızden net bır sekılde hayır cevabını duydugu halde hala devam edıyorsa müdüriyete başvurun bu kadar basit. İnsanlar çocuk emanet ediyor size küfür neden? Son düşünce bile olmamalı ki siz extra dikkatli olmanız gereken bir meslek yapıyorsunuz. Rol model oluyorsunuz öğrencilerinize

Açık açık söylemeliydiniz,"hocam hayırdır akşam akşam beni neden aramışsın, neden merak ettin?" demeliydiniz. Bir kaş kaldırışınıza bakar yani, anında ufalır toz olur.
Bu ben olabılırım :KK59: kaşım neden hep havada benım yaa :super: :KK53::KK70:

Merhaba herkese,

Şu an bir okulda ücretli öğretmenlik yapmaktayım. Orada çalışan bir beden eğitimi öğretmeni bana bu aralar yakın durmaya çalışıyor. Sorun şu ki, ben ondan hiçbir şekilde hoşlanmıyorum. Yaşanmış olayları anlatayım. Bir hafta önce bana akşam saatlerinde 3 mesaj ve 1 cevapsız araması ulaşmış. (1) Selam kakaokafa napıyorsun? (2) Telefonun kapalı mı öğreneyim diye aramak istedim. (3) Rahatsız ettiysem özür dilerim.
Bu mesajların hiçbirine dönmedim. Adam mesaj atmayı bıraktı; ancak teneffüs aralarında bana yakın oturmaya başladı. Ben de artık çayımı ve çantamı alıp o ortamı terk ediyorum son zamanlarda. Hatta dün ben bir arkadaşımla konuşurken tam yanıma oturmuş bizi dinliyor, yetmiyor lafa karışıyor. Bir ara bana soru sordu, çok kısa cevap verdim. Onun önünden geçerken yokmuş gibi davrandım, çünkü bir gün aynı saatte çıkıyoruz ve benimle konuşmak için katrilyon takla atıyor. Ama gelecek hafta inanın ki hiç gitmek istemiyorum. Anlamadığım, bazı erkekler neden istenmediklerini anlamıyorlar ve ben illa küfür mü etmeliyim üzerimdeki baskıyı azaltmak için? İşin kötüsü, bunu gerçekten yaparsam okuldan ayrılmak durumunda kalacağım ve zaten atanmadığım için düzenli bir iş bulamayacağım aylarca. Sizce ona ''artık'' istemediğimi göstermek için ne yapmalıyım? Dipnot: Bu adamın, daha önce başka bir öğretmen arkadaşıma daha zarf attığını öğrendim. Cevaplar yazılırken umarım bu da değerlendirilir.
Size msj atma ve arama cesaretini nereden almış?

Bırakın açılsın madem reddedersiniz olur biter
Galiba sizin naz falan yaptığınızı zannediyor:KK48:

Merhaba herkese,

Şu an bir okulda ücretli öğretmenlik yapmaktayım. Orada çalışan bir beden eğitimi öğretmeni bana bu aralar yakın durmaya çalışıyor. Sorun şu ki, ben ondan hiçbir şekilde hoşlanmıyorum. Yaşanmış olayları anlatayım. Bir hafta önce bana akşam saatlerinde 3 mesaj ve 1 cevapsız araması ulaşmış. (1) Selam kakaokafa napıyorsun? (2) Telefonun kapalı mı öğreneyim diye aramak istedim. (3) Rahatsız ettiysem özür dilerim.
Bu mesajların hiçbirine dönmedim. Adam mesaj atmayı bıraktı; ancak teneffüs aralarında bana yakın oturmaya başladı. Ben de artık çayımı ve çantamı alıp o ortamı terk ediyorum son zamanlarda. Hatta dün ben bir arkadaşımla konuşurken tam yanıma oturmuş bizi dinliyor, yetmiyor lafa karışıyor. Bir ara bana soru sordu, çok kısa cevap verdim. Onun önünden geçerken yokmuş gibi davrandım, çünkü bir gün aynı saatte çıkıyoruz ve benimle konuşmak için katrilyon takla atıyor. Ama gelecek hafta inanın ki hiç gitmek istemiyorum. Anlamadığım, bazı erkekler neden istenmediklerini anlamıyorlar ve ben illa küfür mü etmeliyim üzerimdeki baskıyı azaltmak için? İşin kötüsü, bunu gerçekten yaparsam okuldan ayrılmak durumunda kalacağım ve zaten atanmadığım için düzenli bir iş bulamayacağım aylarca. Sizce ona ''artık'' istemediğimi göstermek için ne yapmalıyım? Dipnot: Bu adamın, daha önce başka bir öğretmen arkadaşıma daha zarf attığını öğrendim. Cevaplar yazılırken umarım bu da değerlendirilir.
Herkese yazan bir sırtlandir. Gelirken geçerken görmezden gelin. Konuşmaya vs ile gelirse acelem var, müsait değilim vs birşey söyleyin ya siz uzaklasin ya da onun gitmesini sağlayın.öğretmenler odasında yanınıza oturursa muhattap olmayın lafa karışmaya çalışırsa özel bişey konuşuyoruz diyin. Ona karşı suratsiz olun. Tel.ini engelleyin. Hem arama hem de mesaj olarak.
Hala da rahatsız etmeye devam ederse erkek arkadaşım sizinle konusmamdan rahatsız oluyor diye uyduruverin bişey. Hiç olmadı açıkça soyleyin halinizden tavrinizdan rahatsız oluyorum diye.
Ama sakın küfür olayına girmeyin.

Neden açik açik konusmuyorsunuz?
Bu kadar kacmaya gerek yok, açik sekilde lutfen bana mesaj atmayin, teneffuslerde fazla yakin durmayin, boyle seylerden hoşlanmiyorum deyin.
Siz yuz vermedikce daha da hirslanacak.

Böyle tipler, sen net sözlerle reddetmediğin için senin de gönlün olduğunu ve zoru oynadığını düşünürler...Saçma ama bu tipler böyledir...
Mesaj atarsa veya karsına cıkıp bişi derse sunu soyleyeceksin; lütfen beni rahatsız etmeyin, size larşı hiçbir ilgim yok rahatsız oluyorum, devam ederseniz yönetime şikayet etmek zorunda kalırım...

Bu sozlerden sonra yeni bir av kestirecektir gözüne

Hayırdır bir sorun mu var diye cevap atsaydınız keşke. Diyelim havadan sudan konu açtı bence de beni rahatsız etmemelisiniz deyip kapatsaydınız. Sert çıkmazsanız anlamazlar Türk erkeklerinin çoğu istenmediği değil naz yapıldığını düşünüyor tepkisiz kalınca çünkü.

Back
X