- 8 Ocak 2012
- 1.129
- 959
- 123
- Konu Sahibi vivelafrance
Hanımlar merhaba,
Ben artık düşünerek ve yaşayarak bir çözüm bulamadım. Resmin tamamını göremiyorum.
Lütfen bu durumu yaşadıysanız veya fikriniz varsa bana yardım edin...
2.5 yılı aşkın süredir devam eden ilişimi bitirdim. Karşılıklı olarak anlaştık.
Yapılarımız, huylarımız çok farklıydı ve son 1 yıl boyunca sadece kavga etmiştik. Bu ilişkinin beni yıprattığı ve bana zarar verdiği herkesçe görülebiliyordu.
Ayrıldığımızdan beri ısrarla arıyordu, bir süre ara verdi 3 ay kadar hiç aramadı. Fakat geçen gün bu aramalar tekrar başladı.
Psikoloğa bile gittim ona nasıl yaklaşmam gerektiği konusunda. Doktorun ve annesiyle olan konuşmalarım sonucunda eski ilişkisinde de ortaya çıkan takıntılı sevme hastalığı var!
Kendine zarar vermeye de kalktı, maalesef bunlar blöf değil gerçekten yapıyor.
Ben bu işin ona da bana da zarar vermeden bitmesini istiyorum.
Gereken her şeyi söyledim asla tekrar denemem, istemiyorum, lütfen beni arama, iyi biri olabilirsin ama biz birbirimize uygun değiliz diye. Hepsi nafile...
Artık uyuyamıyorum, konsantre olup çalışamıyorum.
Kalbim boğazımda atıyor ateşim çıkıyor.
Dayanamıyorum........
Bu durum nasıl sonra erer?
Ben artık düşünerek ve yaşayarak bir çözüm bulamadım. Resmin tamamını göremiyorum.
Lütfen bu durumu yaşadıysanız veya fikriniz varsa bana yardım edin...
2.5 yılı aşkın süredir devam eden ilişimi bitirdim. Karşılıklı olarak anlaştık.
Yapılarımız, huylarımız çok farklıydı ve son 1 yıl boyunca sadece kavga etmiştik. Bu ilişkinin beni yıprattığı ve bana zarar verdiği herkesçe görülebiliyordu.
Ayrıldığımızdan beri ısrarla arıyordu, bir süre ara verdi 3 ay kadar hiç aramadı. Fakat geçen gün bu aramalar tekrar başladı.
Psikoloğa bile gittim ona nasıl yaklaşmam gerektiği konusunda. Doktorun ve annesiyle olan konuşmalarım sonucunda eski ilişkisinde de ortaya çıkan takıntılı sevme hastalığı var!
Kendine zarar vermeye de kalktı, maalesef bunlar blöf değil gerçekten yapıyor.
Ben bu işin ona da bana da zarar vermeden bitmesini istiyorum.
Gereken her şeyi söyledim asla tekrar denemem, istemiyorum, lütfen beni arama, iyi biri olabilirsin ama biz birbirimize uygun değiliz diye. Hepsi nafile...
Artık uyuyamıyorum, konsantre olup çalışamıyorum.
Kalbim boğazımda atıyor ateşim çıkıyor.
Dayanamıyorum........
Bu durum nasıl sonra erer?