Israrcı Eski Sevgili :(

vivelafrance

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
1.129
959
123
Hanımlar merhaba,

Ben artık düşünerek ve yaşayarak bir çözüm bulamadım. Resmin tamamını göremiyorum.
Lütfen bu durumu yaşadıysanız veya fikriniz varsa bana yardım edin...
2.5 yılı aşkın süredir devam eden ilişimi bitirdim. Karşılıklı olarak anlaştık.
Yapılarımız, huylarımız çok farklıydı ve son 1 yıl boyunca sadece kavga etmiştik. Bu ilişkinin beni yıprattığı ve bana zarar verdiği herkesçe görülebiliyordu.
Ayrıldığımızdan beri ısrarla arıyordu, bir süre ara verdi 3 ay kadar hiç aramadı. Fakat geçen gün bu aramalar tekrar başladı.
Psikoloğa bile gittim ona nasıl yaklaşmam gerektiği konusunda. Doktorun ve annesiyle olan konuşmalarım sonucunda eski ilişkisinde de ortaya çıkan takıntılı sevme hastalığı var!
Kendine zarar vermeye de kalktı, maalesef bunlar blöf değil gerçekten yapıyor.
Ben bu işin ona da bana da zarar vermeden bitmesini istiyorum.
Gereken her şeyi söyledim asla tekrar denemem, istemiyorum, lütfen beni arama, iyi biri olabilirsin ama biz birbirimize uygun değiliz diye. Hepsi nafile...
Artık uyuyamıyorum, konsantre olup çalışamıyorum.
Kalbim boğazımda atıyor ateşim çıkıyor.
Dayanamıyorum........
Bu durum nasıl sonra erer?

Görmezden geleceksin. Kendine bir şey mi yapıyor, hiiç karışma. Artık hayatımda yoksun, ne yapacağın beni ilgilendirmiyor, görüşmek istemiyorum diye sürekli reddedecek ve gerçekten iletişimini keseceksin. Yoksa Ah canım vah bebeğimle uzadıkça uzar uzar uzar... :51:

Bunu söyledim zaten, bak ben sana kendine bir şey yap demiyorum. Bu duruma gülerek, koşarak, takmayarak tepki verebilirsin. Böyle tepki vermek senin seçimin diye. Ama hayır hiçbir söylediğim kar etmiyor. Ben seni mutsuz ettim çok, mutlu edeceğim. İstemiyorum mutlu etme diyorum, edeceğim diyor. Bu süre zarfında başka ülkelere, şehirlere gittim uzaklşmak için. Ülkeyi terk et, şehir şehir arar bulurum seni diyor.
Dayanamıyorum!!!!​

Bunu söyledim zaten, bak ben sana kendine bir şey yap demiyorum. Bu duruma gülerek, koşarak, takmayarak tepki verebilirsin. Böyle tepki vermek senin seçimin diye. Ama hayır hiçbir söylediğim kar etmiyor. Ben seni mutsuz ettim çok, mutlu edeceğim. İstemiyorum mutlu etme diyorum, edeceğim diyor. Bu süre zarfında başka ülkelere, şehirlere gittim uzaklşmak için. Ülkeyi terk et, şehir şehir arar bulurum seni diyor.
Dayanamıyorum!!!!​

Benim bi sevdiğim var ciddi düşünüyoruz şu ayda nişan yapacağız falan gibi şeyler söyleseniz?

Böyle bir şeye inanmaz, beni tanıyor.
İnanırsa da felaket olur takip eder, tesadüfen normal bir insanı görür yanımda kavga falan çıkartır.
Sağı sollu belli olmaz, ondan her şeyi bekliyorum.
Ailesiyle de konuştum, onlar da bir şey yapamıyorlar :(

Back
X