Yani? Ne var bunda?Daha önce bir sebeple arkadaşları ile bizim okula gelmiş biri beni gördüğünü ve beğendiğini söylüyor.Bana ulaşmak için instagram açmış,okul bilgilerinden (öğretmenim) beni bulmuş.Kendisi de çalıştığı okulun adını verdi,yazmaya da devam ediyor.Kontrol ettiğimde ismi ve fotoğrafları da var.
Sizce bir taktik olabilir mi?
Bir de kendine çok güveniyor.
Hayır,yani acaba gerçekten mi görmüştür?Sorun ne ben anlamadım. Görmüş beğenmiş iletişim kurmaya çalışmış sağlıklı bir şekilde. İstemediğinizi söylediğiniz halde taciz mi ediyor ?
Daha önce bir sebeple arkadaşları ile bizim okula gelmiş biri beni gördüğünü ve beğendiğini söylüyor.Bana ulaşmak için instagram açmış,okul bilgilerinden (öğretmenim) beni bulmuş.Kendisi de çalıştığı okulun adını verdi,yazmaya da devam ediyor.Kontrol ettiğimde ismi ve fotoğrafları da var.
Sizce bir taktik olabilir mi?
Bir de kendine çok güveniyor.
O kadar insanlara güvenmez oldum ki,maytap mı geçiyor acaba diye düşünüyorum.Seni dünya gözüyle görmüş beğenmiş adamdan neden sapıkmış gibi bahsediyorsun… kimin yanına gelmiş sizin okula tanıdığın biri mi? Görüşmelisin hemen. Sanaldaki sırtlanlardan bin kat iyidir
Hayır,yani acaba gerçekten mi görmüştür?
Fooğraflar güzel de,adam kendine fazla güveniyor.Eee ne diyelim? Tipi hoşuna gidiyorsa şans ver ne olacak. Ben direkt red ediyorumdur.
Sebep? Niye yapsın bunuO kadar insanlara güvenmez oldum ki,maytap mı geçiyor acaba diye düşünüyorum.
Aklıma gelmedi değilAdama mı sorsan Kuran çarpsın de videoda görüntülü yap de (tövbeee)
Fooğraflar güzel de,adam kendine fazla güveniyor.
Aklıma gelmedi değil
Bilmiyorum.Karşıma çıkan sırtlanlar gibi biri olabilir.Sebep? Niye yapsın bunu
Neyse diyorumİnsan bazen hoşlanacağı insanı iyi seçmeli diye düşünüyorum adam adına.
Sizin okuldan kimin yanına gelmiş?Bilmiyorum.Karşıma çıkan sırtlanlar gibi biri olabilir.
Adamı hatırlamıyorum,belki bir çeşit tavlama yöntemidir diye düşünmüştümE siz de zaten böyle bir şey istemiyor muydunuz, mesele ne ki?
İdareye.Onlardan birine sorun diyecekseniz ama samimi değilim.Sizin okuldan kimin yanına gelmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?