• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ISRARLA YÜKSEK SESTE MÜZİK AÇAN İŞ ARKADAŞI

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Geçen eylülde yüksek seste müzik sebebiyle arkadaşla tartışma yaşamıştım, müdüre şikayet ettiğim için dengesiz demişti ve aylarca küs kaldık, geçen ocak ayınca yanıma geldi doğum günü pastasından verdi, aramızda husumet olmasın barışalım dedi tamam dedim.
dün o müzik sesi deli gbi açıldı, saat 13.10, herkes camide dün cumaydı o ben varız, o müziği açınca ben de son ses müziği açtım, birkaç bişi söyledi, sanırım müziği neden açtın dedi, sustum...
ben arşive gittim, müdür bey gelmişti, kıstım sesini, 'Müdürüm ben kendi duyacağım kadar müzik açmıştı, o da oradan son ses açtı' dedi, hiçbişi demedim, işim vardı gittim geldim, bu sefer'hadi müdürün yanında da açsaydın ya, hem senin dinlediğin müzikleri biz de dinlemek zorunda mıyız dedi' dedi, sesimi çıkartmadım, arşive gittim tekrar, o kız 'geri zekalı' diye söylenerek geliyordu, duymamazlıktan geldim, daha bir sinirlendi, ne cins insalar varmış falan da filan,
aylardır diyorum kimse kimsenin dinlediği müziği dinlemek zorunda değil, sabah sabah acıklı kemençe müziği dinlemek zorunda değilim mesela...onlar da benim dinlediğim müzikleri dinlemek zorunda değiller, o halde yasaklansın şu müzik olayı, zira biz uygun sesde gerektiği kadar müzik dinlemeyi bilmiyoruz dicem müdüre yine karşı çıkacaklar, zira 3e karşı tekim.
Şimdi burada ben onun yaptığı davranışın aynısını yapmakla yanlış mı yaptım, nasıl davranmalı bilemiyorum kızlar

müdüre şikayet et.şikayet ettiğin davranışı yapman iyi olmamış.haklıyken haksız duruma düşersin.müdür inanmazsa gerekirse video kaydı falan al kanıtla yani yüksek ses olduğunu.cevap vermeyerek delirtmişsin durma yok yola devam:halay:kulaklıkla dinlesinler.kimse kimsenin müziğini çekmek zorunda değil.

Yanlis yapmissin.
En iyisi muzik olayini kaldirin
Is yerinde muzik dinlemeden de calisilabilrir
bence de ama o müzik kapanacak ya da herkes kendi şarkısını çalsın curcuna olur orası anlatmaya çalıştığım bu, yanlış davranış üzerinden bile olsa.

O kız o kadar laf saydırıyor size. Siz hicbirsey söylemiyorsunuz öyle mi?

Back
X