Merhaba. Pandemi zamanı bi tanıdığın oğluyla çarşıda karşılaştık . Annemle hal hatır sohbeti . Bn selam bile vermedim konuştuğum biri değil. Annem de dugunde falan gordugu kadariyla iste ayda yilda bir .Yanında sevgilisi de vardı. Bi zaman sonra annesini görücü gondermis , uygun bi dille reddettik . 1 yıl sonra bayramda kadin kocasını da almış gelmiş. Yine annemle babam uygun bi dille gönderdi, ( asla sert olamıyorlar, millet naza çekiyoruz saniyo galiba ) Neyse bu yılın başında oğlan istek attı instadan bikac kere . En son engelledim . Sonra anası istek atmış kabul etmedim . Kac ay oldu . Bugün oğlan kendi adıyla yeni hesap açıp tekrar istek atmış. Engelledim . Sinir tepeme çıktı. İnsan bi seferde anlar. Hiçbir şekilde dengim değil fiziken de statü olarak da . Hem insandır hem akrabadir diye kırıcı olmamaya çalıştım ama böyle ısrara hiç gelemem . Annemle kavga ettim . Ne dediniz de rahatsız edip duruyorlar, ben sizin yüzünüzden tanımadığım tiplerle muhatap oluyorum falan diye . Bayağı uzuldum kızlar. Doğduğun ev kaderin misali çevremde hiç düzgün tip yok . İsteyenler genelde zengin fakat keko tipler . Bn kendim gibi okumuş memur kibar saygılı birini istiyorum. Cok mu ya ? Annemle babam da öyle saçma davranıyorlar ki gelen iki kez geliyor zaten . Sizce annem arayıp rahatsız olduğumu söylesin mi annesine ? Kezban gibi de davranmak istemiyorum ama korkuyorum artık . Yakinda ayri eve cikicam baska sehirde .Neler okuyoruz haberlerde . Ne tavsiye edersiniz
Son düzenleme: