• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Israrlı Görücü ( Korkuyorum artik )

maroon

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
55
64
8
23
Merhaba. Pandemi zamanı bi tanıdığın oğluyla çarşıda karşılaştık . Annemle hal hatır sohbeti . Bn selam bile vermedim konuştuğum biri değil. Annem de dugunde falan gordugu kadariyla iste ayda yilda bir .Yanında sevgilisi de vardı. Bi zaman sonra annesini görücü gondermis , uygun bi dille reddettik . 1 yıl sonra bayramda kadin kocasını da almış gelmiş. Yine annemle babam uygun bi dille gönderdi, ( asla sert olamıyorlar, millet naza çekiyoruz saniyo galiba ) Neyse bu yılın başında oğlan istek attı instadan bikac kere . En son engelledim . Sonra anası istek atmış kabul etmedim . Kac ay oldu . Bugün oğlan kendi adıyla yeni hesap açıp tekrar istek atmış. Engelledim . Sinir tepeme çıktı. İnsan bi seferde anlar. Hiçbir şekilde dengim değil fiziken de statü olarak da . Hem insandır hem akrabadir diye kırıcı olmamaya çalıştım ama böyle ısrara hiç gelemem . Annemle kavga ettim . Ne dediniz de rahatsız edip duruyorlar, ben sizin yüzünüzden tanımadığım tiplerle muhatap oluyorum falan diye . Bayağı uzuldum kızlar. Doğduğun ev kaderin misali çevremde hiç düzgün tip yok . İsteyenler genelde zengin fakat keko tipler . Bn kendim gibi okumuş memur kibar saygılı birini istiyorum. Cok mu ya ? Annemle babam da öyle saçma davranıyorlar ki gelen iki kez geliyor zaten . Sizce annem arayıp rahatsız olduğumu söylesin mi annesine ? Kezban gibi de davranmak istemiyorum ama korkuyorum artık . Yakinda ayri eve cikicam baska sehirde .Neler okuyoruz haberlerde . Ne tavsiye edersiniz

Son düzenleme:
Canım çok haklısın, bu durum gerçekten rahatsız edici =(( Sen zaten sınırını koymuşsun, ısrar etmesi saygısızlık hatta kimse kusura bakmasın ama rezillik.
Bence annen uygun bir dille arayıp rahatsız olduğunu söylesin, bu kezbanlık değil kendini korumak , kişilik ortaya koymaktır. Yakında taşınman da iyi olur, uzaklaşmak seni rahatlatır 💛 Daha da uzatır ise yasal yollardan da yardım istemelisin . Erkekler garip ya :/

Merhaba. Pandemi zamanı bi tanıdığın oğluyla çarşıda karşılaştık . Annemle hal hatır sohbeti . Bn selam bile vermedim konuştuğum biri değil. Annem de dugunde falan gordugu kadariyla iste ayda yilda bir .Yanında sevgilisi de vardı. Bi zaman sonra annesini görücü gondermis , uygun bi dille reddettik . 1 yıl sonra bayramda kadin kocasını da almış gelmiş. Yine annemle babam uygun bi dille gönderdi, ( asla sert olamıyorlar, millet naza çekiyoruz saniyo galiba ) Neyse bu yılın başında oğlan istek attı instadan bikac kere . En son engelledim . Sonra anası istek atmış kabul etmedim . Kac ay oldu . Bugün oğlan kendi adıyla yeni hesap açıp tekrar istek atmış. Engelledim . Sinir tepeme çıktı. İnsan bi seferde anlar. Hiçbir şekilde dengim değil fiziken de statü olarak da . Hem insandır hem akrabadir diye kırıcı olmamaya çalıştım ama böyle ısrara hiç gelemem . Annemle kavga ettim . Ne dediniz de rahatsız edip duruyorlar, ben sizin yüzünüzden tanımadığım tiplerle muhatap oluyorum falan diye . Bayağı uzuldum kızlar. Doğduğun ev kaderin misali çevremde hiç düzgün tip yok . İsteyenler genelde zengin fakat keko tipler . Bn kendim gibi okumuş memur kibar saygılı birini istiyorum. Cok mu ya ? Annemle babam da öyle saçma davranıyorlar ki gelen iki kez geliyor zaten . Sizce annem arayıp rahatsız olduğumu söylesin mi annesine ? Kezban gibi de davranmak istemiyorum ama korkuyorum artık . Yakinda ayri eve cikicam baska sehirde .Neler okuyoruz haberlerde . Ne tavsiye edersiniz
Şimdi olmaz zaten.kendi hayatını kurunca.

Ailen iyi niyetli kalp kırmadan reddediyorlar ama karşı taraf anlayışsız ve ısrarcı ailene kizmana gerek yok sende sert dille kestirip atamamissin bence güzel bir mesajla bu işi cozebilirsin

Ankara ya tayin olacaksanız Bursa deyin. Kimse nerde olduğunuzu bilmesin. Yakın akrabalar dahil. Allah korusun sizi bulup rahatız etmesin. Anneniz değil ama hala,teyzede arayabilir. Biraz daha sert ve sözü dinlenen biri

Evet anneniz arasin kesin dille olmayacağını soylesin. Peki senin gönlünde başka bir aslan mı yatar? Yoksa henüz düşünmüyor musunuz?

Rahatsız olduğunuzu sert bir dille söylemeye bayağı geç kalmışsınız

Kışkırtmayım diyorum ama anne babanız size hayır dedik deyip onlara olabilir, çocuk önce kızımı tavlasın vs demiş olabilir mi?

Tabi olmayabilir bazı insan da sadece yapışkan yapacak bir şey yok. İstediğiniz gibi bir çevre için farklı yere atanıp kendi hayatınızı kurmalısınız.

Kışkırtmayım diyorum ama anne babanız size hayır dedik deyip onlara olabilir, çocuk önce kızımı tavlasın vs demiş olabilir mi?

Tabi olmayabilir bazı insan da sadece yapışkan yapacak bir şey yok. İstediğiniz gibi bir çevre için farklı yere atanıp kendi hayatınızı kurmalısınız.
Yok değil eminim . Sadece söyleyiş sekillerinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ya da tamamen karşı tarafın yüzsüzlüğü

Evet anneniz arasin kesin dille olmayacağını soylesin. Peki senin gönlünde başka bir aslan mı yatar? Yoksa henüz düşünmüyor musunuz?
Gönlümde biri yok da kafamda bi profil var sonuçta . Onunla karşılaşırsam evlenirim yoksa evlenmem . Meraklısıyız ya da mecburuz gibi davranıyorlar bi de belli bi yaşa gelince

Ankara ya tayin olacaksanız Bursa deyin. Kimse nerde olduğunuzu bilmesin. Yakın akrabalar dahil. Allah korusun sizi bulup rahatız etmesin. Anneniz değil ama hala,teyzede arayabilir. Biraz daha sert ve sözü dinlenen biri
Tek bi kadina söyledik bütün sülale duydu malesef yerimi işimi 😄 Allah korusun dicem artık

Off akrabalar hep boyle, beni de hic de dengim olmayan kisiler istemisti,benden korkularindan ben yokken gorucu gondermisler bir de , sanki annemler olur derse ben evlenicem, annem benim sevgilim oldugumu yakinda evlenecegimi soylemis, oyle biraktilar.

Gönlümde biri yok da kafamda bi profil var sonuçta . Onunla karşılaşırsam evlenirim yoksa evlenmem . Meraklısıyız ya da mecburuz gibi davranıyorlar bi de belli bi yaşa gelince
Aileniz kaçak göçek mi dövüştü? nazlanıyor izlenimi mi verdi?? yoksa karşı taraf takıntılı mı????
Bu kadar ısrar etmenin altında bir neden olmalı, üstelik yanında sevgilisi varken sizi görmüş sevgiliden ayrılınca kapınızı çalmış bana fazlasıyla iğrenç geliyor....

Aileniz kaçak göçek mi dövüştü? nazlanıyor izlenimi mi verdi?? yoksa karşı taraf takıntılı mı????
Bu kadar ısrar etmenin altında bir neden olmalı, üstelik yanında sevgilisi varken sizi görmüş sevgiliden ayrılınca kapınızı çalmış bana fazlasıyla iğrenç geliyor..
Annem babam genel olarak böyle. Kimseyi kıramazlar . Düşünmüyoruz deyip gönderdiler tek duyduğum buydu . Biz de aile olarak karşı tarafın hoşlandığı birinin bile olduğunu duysak istemeye falan gitmeyiz mesela. Kardeşim der ki bn lise mezunuyum üniversite mezunu kız beni istemez vs. Kimseye zararimiz olmaz anlayacaginiz .Cazgır değiliz diye ikna ederiz diyolar herhalde . Bi de sırf tipimden değil babamın da durumu iyi . Bnm de maaşım iyi olacak falan . Beni kafalamaya çalışıyorlar. Gercekten kibar saygılı insan olmanın insana hiçbir faydası olmuyor hele bizim ülkede

Red etmeye devam edin, İNŞALLAH tayin olup gidince bırakır eğer devam ederse savcılığa vereceğinizi iletirsiniz.Kibar ve saygılı olmak iyidir ama adamına göre herkese kibar olmanın mantığı yok...

Red etmeye devam edin, İNŞALLAH tayin olup gidince bırakır eğer devam ederse savcılığa vereceğinizi iletirsiniz.Kibar ve saygılı olmak iyidir ama adamına göre herkese kibar olmanın mantığı yok...
Haklısınız. Tekrarı yaşandığı durumda artık direkt savcılığa veririm diyeceğim . Zaten cinsel taciz suçuna ve ısrarlı takip suçuna giriyormuş bu durum

salak mı bunlar
yapışkan.. ay sinir
dayınız falan var mı abiniz ya da şöyle bir gözükse

Back
X