• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işsel mevzu..

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
276
Puanlar
198
arkadaşlar eşim için takip ediyor musunuz işkur alımlarını genelde değişik sertifikalar isteniyor...kalorifercilik ilaçlama sertifiikası vs vs sertifikada almak lazım..neler yapıyorsunuz kısaca

Son düzenleme:
tcdd ye işçi olarak girsin ama kadrolu hayatınız garanti.3500 'den aşağı maaş alan yok .

tcdd ye işçi olarak girsin ama kadrolu hayatınız garanti.3500 'den aşağı maaş alan yok .

Emin misin 3.500, olduguna eski den alanlardır onlar şu an nette bakıyorum yeni başlayanlar 1.700,00

arkadaşlar eşim için takip ediyor musunuz işkur alımlarını genelde değişik sertifikalar isteniyor...kalorifercilik ilaçlama sertifiikası vs vs sertifikada almak lazım..neler yapıyorsunuz kısaca

Konunuzla ilgili hicbir fikrim yok ama profilinizdeki siz misiniz? Cok begendim. Allah bebeginizi size bagislasin..

Eşinizin eğitim durumu nedir? O dediğiniz sertifikalar halk eğitim merkezlerinde veriliyor.

Emin misin 3.500, olduguna eski den alanlardır onlar şu an nette bakıyorum yeni başlayanlar 1.700,00
o çıplak maaş .Artıları var ikramiyeleri harcırahları ve mesaileri var .

o çıplak maaş .Artıları var ikramiyeleri harcırahları ve mesaileri var .

mesai ikramiye taş çatlasa 2.700 alıyoruz yazıyorlar memurlarnette tak,ipteyim devamlı ..aslında kurumuna göre de değişiyor...

Back
X