• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işsiz eşten nafaka alınır mı

kaynana maaşı dışında gelirimiz yoktu 1200 lira 500ü kiraydı.baba evine döndüm kendi evimiz var annem ve kardeşim rahmetli babamdan dul ve yetim maaşı alıyo nafaka istemek hakkım mı ne kadar alabilirim hiç bulaşmayıp babamın bağkur emekli maaşından mı faydalansam.kardeşimle aynı parayı mı alırım nolur bilenler aydınlatsın beni :dua: ayrıca aile sırlarımız herkese açıklandı eşimin dayısı tarafından hakarete uğradım aşağılandım sokak ortasında eşim beni korumadı maddi manevi 5,10 bin tazminat alabilir miyim acaba:eek:
ben olsam onlardan tek kuruş talep hani çocuk olsa tamam ama hiç bulaşmayın bence.kendiniz çalışın.masraf yaptıysanız eşya vs gibi onları alabilrsiniz sanırım yargı yoluyla ki ben onu bile istemezdim çünkü ailesi çirkef.

ben olsam onlardan tek kuruş talep hani çocuk olsa tamam ama hiç bulaşmayın bence.kendiniz çalışın.masraf yaptıysanız eşya vs gibi onları alabilrsiniz sanırım yargı yoluyla ki ben onu bile istemezdim çünkü ailesi çirkef.
Aynen öyle.hem ben onlara onların yaptığı gibi karşılık verirsem ne farkım kalacak ki sadece kişisel eşyalarımı istiyorum diğerleri çöpe gitsin

kaynana maaşı dışında gelirimiz yoktu 1200 lira 500ü kiraydı.baba evine döndüm kendi evimiz var annem ve kardeşim rahmetli babamdan dul ve yetim maaşı alıyo nafaka istemek hakkım mı ne kadar alabilirim hiç bulaşmayıp babamın bağkur emekli maaşından mı faydalansam.kardeşimle aynı parayı mı alırım nolur bilenler aydınlatsın beni :dua: ayrıca aile sırlarımız herkese açıklandı eşimin dayısı tarafından hakarete uğradım aşağılandım sokak ortasında eşim beni korumadı maddi manevi 5,10 bin tazminat alabilir miyim acaba:eek:

Babanın maaşından faydalanmak istersen eğer kardeşşnle aynı maaşı alamazsın, annenin ve kardeşinin aldığı maaş zaten babanızın toplam maaşo, o maaş üçe bölünür direkt. Ama sanırım oranlaması farklı. Yani üçünüz de eşit miktarda almazsınız diye biliyorum.

Durumu öğrenenler bikaç gün bekle onlar gelir diyo ama ben bi an önce her şey bitsin istiyorum
Onlar dediginiz esinizin akrabalari mi?
Evinizin anahtari yaninizda yok mu? Normalde kapiyi acip kendiniz girebilirsiniz. Kanunen bir sorun degil bu. Anahtariniz yoksa kapiyi calin. Acan olmazsa cilingir cagirmak da hakkiniz. Korkmayin sorun olmaz. Polisi aramaktan cekinmeyin ama once normal yolla girip esyanizi toplamayi oneririm. Onca seyi tek basiniza halledemezsiniz bir yardimci gerekir yaniniza diye akrabadan biri olsun dedim ben.

Her ne sebeple olursa olsun calismayan bir adamdan nafaka almayi kendinize yakistiriyor musunuz? Ellerine kalan 700 lira zaten. Ne verecekler size? Suan en vasifsiz kisi olarak markete girseniz yemek parasi ivir zivir 2000 liraya yakin para gececek elinize.

Hakaretin siddetin aciklamasi olamaz elbette o ayri mesele.

Kardesinizle ayni parayi almazsiniz. Suan kardesinizin aldigindan dusuk alirsiniz. yani size de pay ayrilinca kardesinizinki duser. ikiniz esit alirsiniz. Ama suan aldigindan dusuk alirsiniz.

Onlar dediginiz esinizin akrabalari mi?
Evinizin anahtari yaninizda yok mu? Normalde kapiyi acip kendiniz girebilirsiniz. Kanunen bir sorun degil bu. Anahtariniz yoksa kapiyi calin. Acan olmazsa cilingir cagirmak da hakkiniz. Korkmayin sorun olmaz. Polisi aramaktan cekinmeyin ama once normal yolla girip esyanizi toplamayi oneririm. Onca seyi tek basiniza halledemezsiniz bir yardimci gerekir yaniniza diye akrabadan biri olsun dedim ben.
Evet ama ailem korkaktı kesin evde akrabalar vardır benim oraya gitmemi engellemek için

Hayir canim kimsenin yaptigi yanina kalmamali issiz erkenden nafaka alinir ya ise baslayip nafakasini ödeyecek ya da cezaevini boylayacak icraya verirsin sen ac davani belkide nafaka vermemk icin calismiyo ş saatten sonra hakimler genelde kadindan yana kadinda ahlaksizlik yoksa hic korkma hakkini ara hicbirsey eskisi gibi olmayacak bi bedeli varsa da odesin odeyemiyo ise demir parmaklilar ardina burda av. Yok git bi avukata konus bence

Back
X