- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi idealisthemsire
Düğün altınlarımı salak gibi onlarla yedim
Yemiş olman farketmez düğünun video kaydi varsa isteyebiliyorsunuz aynısından yapmak zorunda eşin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düğün altınlarımı salak gibi onlarla yedim
Elbette. Bosansaniz da bosanmasaniz da hemen gidip alabilirsiniz.Boşanmadan önce alabiliyo muyum peki
akrabalarımı karıştırmadan direk polisi arasam gelirler mi ki benimleElbette. Bosansaniz da bosanmasaniz da hemen gidip alabilirsiniz.
Vardı ama onlarda yani hayatta vermezlerYemiş olman farketmez düğünun video kaydi varsa isteyebiliyorsunuz aynısından yapmak zorunda eşin
ben olsam onlardan tek kuruş talep hani çocuk olsa tamam ama hiç bulaşmayın bence.kendiniz çalışın.masraf yaptıysanız eşya vs gibi onları alabilrsiniz sanırım yargı yoluyla ki ben onu bile istemezdim çünkü ailesi çirkef.kaynana maaşı dışında gelirimiz yoktu 1200 lira 500ü kiraydı.baba evine döndüm kendi evimiz var annem ve kardeşim rahmetli babamdan dul ve yetim maaşı alıyo nafaka istemek hakkım mı ne kadar alabilirim hiç bulaşmayıp babamın bağkur emekli maaşından mı faydalansam.kardeşimle aynı parayı mı alırım nolur bilenler aydınlatsın beniayrıca aile sırlarımız herkese açıklandı eşimin dayısı tarafından hakarete uğradım aşağılandım sokak ortasında eşim beni korumadı maddi manevi 5,10 bin tazminat alabilir miyim acaba
![]()
Direkt olarak polis gereksiz bence. Madem kimseyi karistirmak istemiyorsunuz tek gidin. Kotu muamele gorurseniz polisi karistirirsinizakrabalarımı karıştırmadan direk polisi arasam gelirler mi ki benimle
Aynen öyle.hem ben onlara onların yaptığı gibi karşılık verirsem ne farkım kalacak ki sadece kişisel eşyalarımı istiyorum diğerleri çöpe gitsinben olsam onlardan tek kuruş talep hani çocuk olsa tamam ama hiç bulaşmayın bence.kendiniz çalışın.masraf yaptıysanız eşya vs gibi onları alabilrsiniz sanırım yargı yoluyla ki ben onu bile istemezdim çünkü ailesi çirkef.
Durumu öğrenenler bikaç gün bekle onlar gelir diyo ama ben bi an önce her şey bitsin istiyorumDirekt olarak polis gereksiz bence. Madem kimseyi karistirmak istemiyorsunuz tek gidin. Kotu muamele gorurseniz polisi karistirirsiniz
kaynana maaşı dışında gelirimiz yoktu 1200 lira 500ü kiraydı.baba evine döndüm kendi evimiz var annem ve kardeşim rahmetli babamdan dul ve yetim maaşı alıyo nafaka istemek hakkım mı ne kadar alabilirim hiç bulaşmayıp babamın bağkur emekli maaşından mı faydalansam.kardeşimle aynı parayı mı alırım nolur bilenler aydınlatsın beniayrıca aile sırlarımız herkese açıklandı eşimin dayısı tarafından hakarete uğradım aşağılandım sokak ortasında eşim beni korumadı maddi manevi 5,10 bin tazminat alabilir miyim acaba
![]()
Onlar dediginiz esinizin akrabalari mi?Durumu öğrenenler bikaç gün bekle onlar gelir diyo ama ben bi an önce her şey bitsin istiyorum
kaynana maaşı dışında gelirimiz yoktu 1200 lira 500ü kiraydı.baba evine döndüm kendi evimiz var annem ve kardeşim rahmetli babamdan dul ve yetim maaşı alıyo nafaka istemek hakkım mı ne kadar alabilirim hiç bulaşmayıp babamın bağkur emekli maaşından mı faydalansam.kardeşimle aynı parayı mı alırım nolur bilenler aydınlatsın beniayrıca aile sırlarımız herkese açıklandı eşimin dayısı tarafından hakarete uğradım aşağılandım sokak ortasında eşim beni korumadı maddi manevi 5,10 bin tazminat alabilir miyim acaba
![]()
Cocuk yoksa ve kisa suren evliliklerde zaten nafaka alamazsiniz diye biliyirum ama emin degilim
Calisin paranizi kazanin niye tamah edeceksiniz bu adama zaten nafaka baglansa calismiyormus neyle odeyecek
Biran once koparin baginizi
Evet ama ailem korkaktı kesin evde akrabalar vardır benim oraya gitmemi engellemek içinOnlar dediginiz esinizin akrabalari mi?
Evinizin anahtari yaninizda yok mu? Normalde kapiyi acip kendiniz girebilirsiniz. Kanunen bir sorun degil bu. Anahtariniz yoksa kapiyi calin. Acan olmazsa cilingir cagirmak da hakkiniz. Korkmayin sorun olmaz. Polisi aramaktan cekinmeyin ama once normal yolla girip esyanizi toplamayi oneririm. Onca seyi tek basiniza halledemezsiniz bir yardimci gerekir yaniniza diye akrabadan biri olsun dedim ben.