Işşiz kalirsam kredim kapanacakmi

akasayalar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
4.298
10.978
208
Merhaba arkadaslar basina gelen varsa bilgilendirirse cok sevinirim.malumunuz cok iyi akilli herseyi yolunda olan bir kadinmisim gibi bankalarla cok icli disliyimdir merak ettigm birsey var. 12 ayliga toplamda 10 bin cektigim kredi var. Krediyi internetten cektim. Issizlik gecici is goremezlik ölüm vs. Sigortasi var. Yani bu durumlarda kalirsam kredimin kapanacagina dair bir uyarida vardi. 400 lira karsiliginda kabul ettm.kredinin 4 tanesini odedim bile. Olduki mesela issiz kaldim bu krediyi banka gercekten kapatiyormu merak ettim dogrumu bu olay basina gelen varmidir?

Ya kizlar ciddimisiniz o zaman 400 lirami geri versinler nasil ozaman oyle bir police varki

İşsizlik sigortası yaptırdıysanız belli bir süre ödemelerinizi öteliyorlar diye hatırlıyorum ama silmezler tabi ki tüm borcu

Bankaci olan arkadaslardan yardim bekliyirum zaten 9 tane kaldim olduki issiz kaldim bunlar yatirmiyormu 400 lira yatrdim sonucta sigorta garantisi bu. Degilse neden oyle bir secim sunulmus

Bankaci olan arkadaslardan yardim bekliyirum zaten 9 tane kaldim olduki issiz kaldim bunlar yatirmiyormu 400 lira yatrdim sonucta sigorta garantisi bu. Degilse neden oyle bir secim sunulmus

ölürsen kapanıyor borcun. İşsiz kalırsan erteleniyor. 400 liraya 10 bin liralık kredi kapatacak halleri yok.

ölum halinde silindigini biliyorum da issizlik ile ilgili oyle bi sigorta bilmiyorum. ama gercekten issiz kaldiginizda silinen bi sigorta varsa bile kriterleri vardir muhtemelen. isyerinin iflas vermesi filan gibi. kotu niyete cok acik olur diger turlusu. 20 bin cekeyim 500 liraya sigorta yaptirayim sonra isten cikip borctan yirtayim diye dusunenler olabilir.

Kendi kusurun ve isteğin dışında işten çıkarılırsan taksitlerini sigorta ödüyor. Ama bir sınırı var. 6 ay falan gibi. Sigorta poliçende yazar bunlar.

canım onun belli bir süresi var zaten
mesela krediyi çektikten sonra belli bir müddet çıkarılmaman gerekiyor
bende yakın zamanda kredi kullandım işsiz kalma durumumda vardı
yıllık 360 TL dedi ama 9 ay içerisinde çıkarılmamanız gerekiyor dedi, ben 9 ay içerilisinde çıkarılıp çıkarılmayacağımı garanti edemeyeceğim için zaten geriye de 3 ay kaldığı için gerek yok dedim.

bu poliçe için banka benide aradı. işsiz kalma gibi bir durumda işe girene kdar kredinizi poliçe öder dediler. bende kabul etcektim ama eşime söyledim oda varıdr onda bi çakallık boşver dedi ve yaptırmadım. hatta sordum işten çıksam siz mi ödiceksiniz die evet demişlerdi. garipti gerçekten garanti bankası teklif etmişti bunu

En fazla 1 sene boyunca ödemelerinizi askıya alıyorlar. Hiç kapatırlar mi 1 sene sonunda hala işsiz ve ödemeyecek durumdaysanız icra başlatılır

Policede ayni isyerinde 180 gun araliksiz calismaniz halinde kendi istegniz disinda cikarilmazniz durumunda odenir yaziyor. Y.k bankasi

Valla kapanmştır diye krediyi ödemeyi bırakırsan o banka gelir herşeyni alır gider Banka dioz kız modern tefeci o hiç alacağını bırakır mı ?

Ölürsen tamamen kapanır sadece. Sizin dediğiniz gibi olsa insanlar bankaları dolandırır. Kredi çekip çekip işten attırırlar kendilerini.

Böyle bişey olsa 50-100 bin çekip, sigortasız işte çalışır millet. Hiç mantıklı mı? Bizim 1 tartığımızı bankalar 100 tartıp biçerek yürürlüğe sokuyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…