- 24 Ağustos 2018
- 4.298
- 10.978
- 208
- Konu Sahibi akasayalar
-
Bankaci olan arkadaslardan yardim bekliyirum zaten 9 tane kaldim olduki issiz kaldim bunlar yatirmiyormu 400 lira yatrdim sonucta sigorta garantisi bu. Degilse neden oyle bir secim sunulmus
En fazla 1 sene boyunca ödemelerinizi askıya alıyorlar. Hiç kapatırlar miMerhaba arkadaslar basina gelen varsa bilgilendirirse cok sevinirim.malumunuz cok iyi akilli herseyi yolunda olan bir kadinmisim gibi bankalarla cok icli disliyimdirmerak ettigm birsey var. 12 ayliga toplamda 10 bin cektigim kredi var. Krediyi internetten cektim. Issizlik gecici is goremezlik ölüm vs. Sigortasi var. Yani bu durumlarda kalirsam kredimin kapanacagina dair bir uyarida vardi. 400 lira karsiliginda kabul ettm.kredinin 4 tanesini odedim bile. Olduki mesela issiz kaldim bu krediyi banka gercekten kapatiyormu merak ettim dogrumu bu olay basina gelen varmidir?
Böyle bişey olsa 50-100 bin çekip, sigortasız işte çalışır millet. Hiç mantıklı mı? Bizim 1 tartığımızı bankalar 100 tartıp biçerek yürürlüğe sokuyor maalesef.Merhaba arkadaslar basina gelen varsa bilgilendirirse cok sevinirim.malumunuz cok iyi akilli herseyi yolunda olan bir kadinmisim gibi bankalarla cok icli disliyimdirmerak ettigm birsey var. 12 ayliga toplamda 10 bin cektigim kredi var. Krediyi internetten cektim. Issizlik gecici is goremezlik ölüm vs. Sigortasi var. Yani bu durumlarda kalirsam kredimin kapanacagina dair bir uyarida vardi. 400 lira karsiliginda kabul ettm.kredinin 4 tanesini odedim bile. Olduki mesela issiz kaldim bu krediyi banka gercekten kapatiyormu merak ettim dogrumu bu olay basina gelen varmidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?