İşsiz olmak strese girmek

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.407
383
123
Selam kızlar.Ben 3 aya yakın iş arıyorum.Sekreterlik yaptım daha önce iki yerde çalıştım 3 senelik bir tecrübem var.Kariyer.net teki firmaların birkaçı görüşmeye çağırdı gittim ama olumlu sonuçlanmadı mesafe olarak oturduğum yere de uzaktı.Bazı yerlere başvurduğumda geri dönüş olmadı.Gümrük ve lojistik firmaları ilan vermişti mesafe olarak uzak kaldığı için sanırım firmalar da şirkete yakın yerde ikamet edenleri tercih ediyor.Çünkü iş görüşmelerinde ne kadar sürdü gelmeniz nerde oturuyorsunuz sorusunu sorup yakın yerde olmak onlarında avantajına geliyor.İş ilanlarına bakmak ayrı stres görüşmeye çağırırlar mı ayrı bir dert çağırdı gittim ama sonuç olumlu mu olacak o da ayrı bir sıkıntı.Canım cok sıkkın bu duruma ama ben elimden geleni yapıyorum ama ne zaman olacak bir yer bilmiyorum.İşten ayrılınca zannettim ki en fazla bir ay boşta kalırım ama ya mesafe uzak ya onlar almadı beni ya da bir iki tanesi de temizlik ve depoda yardım edeceksin diyince olmaz dedim.Var mı benimle şu an işsiz olup aynı stresi yaşayan etrafta iş buldun mu demese sanki herşey benim elimdeymiş gibi.

Temizlik ve depo oha köle arıyorlar sekreter ilanı tehlikeli dikkatli ol çayda içme

Suan degil de ilk mezun oldugum zamanlar yasadim bu durumu.
Beslenme diyetetik bitirdim. En unlu hastaneler bile asgari ucret gibi onerdi. Hem de 12 saat calisma icin. Hafta sonu dahil...
Bambaska bir ise giriverdim. Suan memnunum hayatimdan.
Hayirlisi olsun insallah kisa zamanda bulursunuz

Az evvel bu konuyla alakalı bir arkadasimla konusuyorduk. Oyle insanlar turemis ki is arayanlari nasil olur da sömürürüm ,nasıl olur da yararlanirim diye.. Issizlik cok kotu ama kafayi taktikca daha da buyuyecek bir mesele. Allahin izniyle bulursunuz diyecegimde, Herkese bir DAYI şart :110:

Bende şu an çalışıyorum biryerde ama ayrılmayı düşünüyorum baska iş arayacağım muhtemelen ama bu Yorumları görünce çok korkuyorum :(

Az evvel bu konuyla alakalı bir arkadasimla konusuyorduk. Oyle insanlar turemis ki is arayanlari nasil olur da sömürürüm ,nasıl olur da yararlanirim diye.. Issizlik cok kotu ama kafayi taktikca daha da buyuyecek bir mesele. Allahin izniyle bulursunuz diyecegimde, Herkese bir DAYI şart :110:

En unlu hastaneler bile bana diyetisyen olarak asgari ucret onerdi. Haftasoni dahil 12 saat calisma var. Diyor ki bir de "fedakarlik yapman lazim ki bir yerlere gelesin"
Git baska kole bul dedim bambaska ise girdim.
Cok insafsiz insan var

Keşke iş bulup öyle ayrılsaymışım işten ama işten çıkmadan da iş bulunmuyor.İnş bir yerden olumlu olur ben de bu durumdan kurtulurum.Çay kahve ikramı neyse de üstüne bir de temizlik isteyip sekreterlik ilanlarının bazılarında yol ücretine gelince onu vermezler asgari ücret derler ama iki kişinin işini yaptırırlar.

Valla bende ariyorum bayadir. Ama bulamiyorum surekli baska birileri seciliyor . Bgun bende de patlama durumu oldu artik stressten :(

Ekonomik olarak çok zor durumda değilseniz stres yapmaya gerek yok. Boş vaktin keyfini çıkarın. Özel sektör öyle acımasız ki kazandığınız parayı harcayacak vaktiniz olmuyor

Bende is arıyordum
Sonra kursa yazildim dil kursu
Vaktiniz ve maddi imkaniniz varsa kendinizi gelistirebilirsiniz

Aynen muhasebe ilgili bir kursa yazılsam en azından kendimi geliştiririm.Maddi olarak zor durumda değilim şükür ama evde boş oturmak canımı sıkıyor.Bazı sitelerde ilan yayınlanalı bir saat olmada 300 kişi başvuruyor.Sekreterlikte bile bir yere girmek kolay değil.

Back
X