- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
Merhaba hanımlar. 22 yaşındayım biliyorsunuz 4,5 ay önce ilişkim bitti başkasından hoşlandım ama ondan da bi halt olmayacağını idrak ettim. Her neyse annem telefonda halamlarla konuşuyordu. Kuzenim benden 2,5 yaş büyük ve evli bir de 2 yaşında bebeği var. Laf arasında kuzenim bana "ee lonely eş ya da iş birini bul seni çalışırken de görmek istiyoruz hehe" dedi. Sen bulursun bana bi tane artık dedim. Ondan sonra halam bana 20bin ek öğretmen atamasını sordu, benim kpss puanım yüksek değil dedim. Ee hani yüksekti ya dedi(Ales ile karıştırıyor). O başka dedim.
Çevremde boşa okumuş muammelesi görüyorum zaten ama boş durmuyorum ki master yapıyorum. Insanlar bunu hâlâ boş yere okumak olarak algılıyor. İşsiz ve eşsiz lafı 2 gündür kulağımda çınlıyor. Yaşım evet avantaj ama o da elimden kayıp gidiyor zaman çok hızlı. Hiç ise giremeyecekmis hayat arkadasım olmayacakmis gibi hissettim. Zaten bunu kafaya takıyordum. Belki de alınganlık yapıyorumdur ama çok zoruma gitti.
Edit: Yetişkin insanım okulum lisansım bitmiş hayatımda birinin olmasını ve işe gitmek istemem kadar doğal ne olabilir? Dün kalbim kırıldı bunu anlatıyorum adım koca meraklısı oluyor hasbinallah ya.
Çevremde boşa okumuş muammelesi görüyorum zaten ama boş durmuyorum ki master yapıyorum. Insanlar bunu hâlâ boş yere okumak olarak algılıyor. İşsiz ve eşsiz lafı 2 gündür kulağımda çınlıyor. Yaşım evet avantaj ama o da elimden kayıp gidiyor zaman çok hızlı. Hiç ise giremeyecekmis hayat arkadasım olmayacakmis gibi hissettim. Zaten bunu kafaya takıyordum. Belki de alınganlık yapıyorumdur ama çok zoruma gitti.
Edit: Yetişkin insanım okulum lisansım bitmiş hayatımda birinin olmasını ve işe gitmek istemem kadar doğal ne olabilir? Dün kalbim kırıldı bunu anlatıyorum adım koca meraklısı oluyor hasbinallah ya.
Son düzenleme: