işsizim dua bekliyorum

allah hayırlı işler nasip eylesinn bende sevgilim için dua bekliyorum arkadaşlar iş bulamadı iş olmadan kavuşamıyoruz şu mubarek ramazan ayında dualarınızı bizlerden eksik etmeyin nolur arkadaşlar rabbım tüm arayanlaara hayırlı rızık iş kapıları açsın...

Kpss denemem diyorsunuz ama özelde de referans adı altında dönüyor torpiller
Merkezi atama da torpil falan yok al puanı atan
Açık alımlarda yapıyorlar yapacaklarını
Ona yok buna şu bu derseniz zor yani en azından farkında olmak lazım bazı şeylerin

Ramazan da bugün bitiyor ama hala iş bulabilmiş değilim. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin olur mu?

İyi günler umarım mesajımı görürsünüz. Yıllar geçmiş ama şuan zamanında yaşadığınız durumu ben de yaşıyorum ve merak ettim açıkcası umarım güzel bir iş bulmuşsunuzdur ve bana da umut olur

merhaba arkadaşlar. ben 2009 yılında üniversiteden mezun olduğumdan beri iş arıyorum. küçük bir yerde 8 ay kadar çalışmanın dışında hiç iş tecrübem yok. hala iş bulamamış olmak bir yana, para kazanmak zorunda olmak bir yana kafayı yemek üzereyim. akranlarım, arkadaşlarım şimdiye işlerinde terfi bile aldılar.
ben tecrübesiz olduğumdan kimse görüşmeye bile çağırmıyor. çağıranlar da resmen benle dalga geçmek maksatlı. aklıma gelmeyen kalmadı neden iş bulamadığımla ilgili ama hiç biri geçerli bir nedenmiş gibi görünmedi. görüşmelerde soruyorlar neden bu kadar uzun süre çalışmadın diye, diyemiyorum ki ben iş bulamadım. başkasının beğenmediğini ben niye işe alayım diyorlar doğal olarak ama o zaman niye ayağına getiriyorsun köle gibi. onlara muhtaçsan nasıl istiyorlarsa öyle eziyet ediyorlar.
Allah'ın bir bildiği vardır diyorum, sabrediyorum ama canıma tak diyor artık. yıllar oldu, sıkıntıyla yatıp sıkıntıyla uyanıyorum. sürekli aklımda huzur bulamıyorum. dualar ediyorum kurtulmak için bu durumdan ama olmuyor. sadece içimden geçenleri paylaşmak istedim sizlerle olur da okursanız bir dua edersiniz belki diye...
Ne mezunusun

İyi günler umarım mesajımı görürsünüz. Yıllar geçmiş ama şuan zamanında yaşadığınız durumu ben de yaşıyorum ve merak ettim açıkcası umarım güzel bir iş bulmuşsunuzdur ve bana da umut olur
Arkadas en son mart 2019 da girmiş bende merak ettim ne yaptığını ama görmez herhalde

Back
X