merhaba arkadaşlar
ben 6,7 ay önce mezun oldum laboratuvar teknikeriyim ve iş bulamıyorum malesef. mezun olmadan önce iş aramaya başladım eskişehirdeki tüm hastanelere başvuru yaptım ve antalyadakilere de fakat hiç bir haber çıkmıyor. tüm günüm evde geçiyor hiç dışarı çıkmıyorum arkadaşımda yok. bunun yanısıra sevgilimlede problerim var kafayı yicem tek çarem iş bulmak olucak ama koskoca memlekette iş bulammıyorum
acaba sadece ben miyim bu durumda olan, bende mi bi problem var, gereken çabayı göstermiyomuyum diye düşünüyorum. lüfen benim durumuma benzer durumda olan arkadaşlar varsa onlarda yazsınlaryanlızmıyım bu konuda bilmek istiyorum
bilmiyorum tek yaptığım sabretmek ama artık okuduğum bölümden soğumaya başladım keşke bu bölümü okumasaydım diyorum çünkü bu bölümde bi sürü işsiz var bana nasıl sıra gelir diye düşünüyorum bol bol dua ediyorum psikolojim bozuldu
Bölümün cok güzel aslında. Sağlık bakanlığının laborant alımı yok mu, az mı?
Ben 2 üniversite mezunuyum kendi bölümümden işe giremediğim için hep başka işlere başvuruyorum..
Hatta açıköğretimde yeniden okuyorum üçüncü üniv. olacak ama kendi işin için bekleyeceksen biraz
sabretmeni tavsiye ederim,geç olsun güç olmasın..Ben kendi bölümümden olmayan işe bile giremiyorum..
Kısmetim kapandı resmen çok üzücü işsizlik(
merhaba arkadaşlar
ben 6,7 ay önce mezun oldum laboratuvar teknikeriyim ve iş bulamıyorum malesef. mezun olmadan önce iş aramaya başladım eskişehirdeki tüm hastanelere başvuru yaptım ve antalyadakilere de fakat hiç bir haber çıkmıyor. tüm günüm evde geçiyor hiç dışarı çıkmıyorum arkadaşımda yok. bunun yanısıra sevgilimlede problerim var kafayı yicem tek çarem iş bulmak olucak ama koskoca memlekette iş bulammıyorum
acaba sadece ben miyim bu durumda olan, bende mi bi problem var, gereken çabayı göstermiyomuyum diye düşünüyorum. lüfen benim durumuma benzer durumda olan arkadaşlar varsa onlarda yazsınlaryanlızmıyım bu konuda bilmek istiyorum
ben mühendisim 2,5 senedir işsizim.arkadaşlarım evlenip,çocuk sahibi olmaya başladı ben daha hayatımı ele alamadım.senin yine iyi kötü bir sevgilin var ben de o da yok.bütün gün evde annemle birbirimizi yiyoruz.o da yetmiyor çevremde ki her insanın "ay hala iş bulamadın mı,mühendislik diye ısrar etme,olmuyor demek ki" demesinden sıkıldım.ben o kadar emek verip ing. mühendislik okudum düştüğüm duruma bak.senin işsizliğin daha çok yeni.
her gün yüzlerce defa iş bulayım diye Allah'a yalvarıyorum ama senelerdir değişen bişey yok.stresten yok yere bir sürü fizyolojik rahatsızlık yaşıyorum.sürekli iş düşünmekten beynim eridi.iş bulacak mıyım diye kağıt fallarından medet umuyorum düşün o kadar çaresiz ve manyamış durumdayım.
daha erken yani moralini bozma.olmayınca ne yaparsan yap olmuyor
ne mühendisisin canım ? Yüksek lisans yaptın mı ?
gıda mühendisiyim.bu kadar süre işsiz kalacağımı bilebilseydim yüksek lisans yapardım bari okuyor olur,milletin çenesini kapatırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?