İşsiz Erkek

Zaten aileniz de bu kişiyle evlenmenizi istemez sanırım, "alın size damat, benden bu kadar, daha iyisini siz bulun o zaman" deyin bakalım ne diyecekler :))

Valla 27 yaşında, kendi parasını kazanıp, kararlarını alabilen birine aile baskısı vız gelmeli. Baskı derken her gün "evlen artık evlen artık" mı diyorlar, dövüyorlar mı sövüyorlar mı, ne demek aile baskısı?
aile baskısı derken sürekli evlenmemiş istiyorlar haklı olarak kızlarının mürvetlerini görmek istiyorlar ama işten her eve geldiğimde annemin evlilik konuları çıkıyor. her gün annemle evlilik konusu konuşmaktan bıktım. söyledğim tek cevap kafama göre birisi var da ben mi evlenmiyorum oluyor ama 10 dak sonra bak şu kız da iyi kısmet buldu vs şeklinde konu yeniden açılıyor.

Bencillik akıyor mübarek :/
Çocukta neredeyse beğendiği hiçbir şey yok, sadece iyi biri diyor onuda yine kendi çıkarına olarak gördüğü için. ama alternatifsizlikten ve aile baskısından adamı bırakamıyor. Daha üst seviyede birini bulsa anında şutlayacak. Ki karşıma istediğim gibi biri çıksa düşüncesinde olmak nasıl bir çirkinliktir, hayatındaki insana ne büyük saygısızlıktır, bunun aldatmaktan farkı ne?! Karşıma istediğim gibi biri çıksa diye bir düşüncede olmak aldatmaktır. Çünkü hayatında birisi varken hala dışarıdan bir beklenti içerisinde isen bu aldatmaktır. İhanet için illaki başka birisi ile fiziksel yaklaşım şart değil, aldatmak sadece fiziksel değildir.

Umarım karşınıza istediğiniz gibi çıkar. Böyle tam hayalinizdeki gibi biri. İşte aradığım kişi bu diyeceğiniz adamı bulursunuz. Beyaz atlı prens misali.
Ancak umarım o kişide sizin için siz şuan sevgiliniz için nasıl düşünüyorsanız o da sizin için aynı şekilde düşünür. karşıma istediğim gibi biri çıkmıyor o yüzden tutku_92 ile birlikteyim falan der.
Hak ettiğiniz tamda bu.

Anladım adamı sevmiyorsun hiçbir şekilde uyuşmuyorsun, başkası çıksa o dk bırakacaksın can sıkıntısından konuşuyorsun da bizim ne dememizi istiyorsun bence yapman gereken çok açık

Back
X