Her genç kızda oluyo böyle dönemler. Facebook ta orda burda söz,nişan,düğün fotoğrafları dolanıp duruyo. Tabii ki evlenmek isteyebilirsin. Ama derler ya aşk karın doyurmuyo. Aynen öyle. Çünkü gün gelicek, sinemaya gidemediniz diye kavga ediceksiniz, eşim beni yemeğe götürmüyo, ben de kadınım vs gibi bi çok başlık daha açıcaksın burda. Görüyoruz burda, neler neler oluyor. Şuan en azından babanın evindesin. Sürekli iş ara elbet bulursun, Allah büyük. 400 lira evet çok az bi miktar,ama şuan kira, mutfak vs giderin yok. Ucundan ucundan al çeyizlerini. İnan sonra büyük kolaylık olur. Sevgilin de arasın iş, o erkek hem daha kolay bulabilir. İnternetten satış yapıp " ya tutarsa " yla ev geçindirilmez. Bi hevese kapılıp hata yapmayın. Sen genç kızsın, ileride düğünüm niye güzel değildi, gelinliğim niye öyleydi, şundan bile alamadım diye hep pişman olursun. Bunları en güzel şekilde yaşamak varken, milletin baskısı yüzünden evlenme. Onlar düğüne gelir, iki Ankaranın bağları oynar, giderler evlerine. Dertleri çekicek olan sizsiniz. Şuan sadece iş bulmaya odaklanın. Naçizane tavsiyem.