İŞSİZLİK FOBİSİ

Angela_35

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
82
14
18
29
Herkese merhabalar. 9 aydır bir iş yerinde çalışıyordum. Ücret alamıyorum diye ayrılmak zorunda kaldım. O iş yerine başlamadan önce de 2 yıl boyunca işsizdim. Şimdi yine işsizim ve yine uzun süre iş bulamam diye korkuyorum. Anksiyete ataklarım var ve asla bitmiyor. İş arıyorum ama bu süreçte iş bulmak çok daha zor. CV gönderdim, firmaları aradım adres alıpmail attım, tanıdıklara söyledim. Başka neler yapmam gerekir bilmiyorum. Yine uzun süre işsiz kalıcam diye çok korkuyorum. Gelecek kaygısı aldı başını gidiyor ve durduramıyorum.

Merhaba,buna benzer bir korku da bende vardı aslında hala da var.3 sene issiz kaldim bu süreçte mesleğimin dışında calistim.Muhendisim ve mağaza sektöründe çalışınca diğer işverenlerden bazıları küçümsedi bile.Cok üzüldüm ama buna asla izin vermedim.Hepimiz hayata bI yerden tutunuyoruz.Cabalamaktan vazgeçmedim.sonra kendi meslegimle ilgili iş buldum.Dieli gibi çalıştım 3 sene de burda tecrübe yaptım.simdi bebegim oldu izindeyim galiba donemiyicem .Kafanın biyerinde o korku var hala.Ama Allah hiç ummadık bi yerden kısmet çıkarıyor.insallah sizinde kısmetiniz bi yerde sizi bekliyor.denemekten vazgeçmeyin.

Ben de bu korkudan dolayı doğru dürüst maaş alamadigim yerden çıkamıyorum yine yarım maaş aldim ve iş bakiyorum sürekli zaten asgari ücret aliyorum yarim alinca hiç yetmiyor. Sizi anliyorum uzun süre işsiz kaldim ben de aramaya devam edin, hayirlisiyla bulursunuz inşallah

Bende senin gibi yapmayı düşünüyorum. Geçici de olsa Bi yerde çalışmaya başlayacağım market mağaza vs çünkü evde olmuyo evde otururken iş de bulunmuyor. Bi yandan çalışır bir yandan da iş ararım

Allah yardımcınız olsun bende o zor dönemden geçtim mesleğiniz ne ?
Bu arada çok dert etmeden aramaya devam edin , bu sıra biraz kendinizle ilgilenin Allah çalışmak isteyenin rızkını bir şekilde veriyor yada yardım ediyor.Umarım hemen gönlünüze göre içinize sinen bir iş bulursunuz.

bende yarından itibaren isşizim bi de küçük yer iş bulma sıkıntı hakkımızda hayırlısı

Bende 2 yılı geçti işsizim . Başka sebeplerden dolayı bu kadar uzattım şimdi de mesleğe ara verdiğim için kimse istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…