Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla işsizlik var piyasalar kötü alım gücü iyice dibe vurdu ama olsun Avrupa bizi kıskanıyor
Valla ben almıyorum kızım büyüyor mecbur ona alıyorum 4 parça alıyorum 100 tl bütçemi zorlamadan almaya çabalıyorum sezon sonu indirimlerini takip ediyorum. Bu yasıma geldim 400 tl kazaga vermem saf yün bile değilYaa nette bakıyorum küçük kızlar bile alışveriş sitelerinde fotoğraf atıyorlar 400 e kazak 300 pantolon gırlaaa bi bizi mi vurmuş sıkıntı anlamıyorum ayrıcaa herşey cok pahalı eskiden 20 tl kazak alabiliyorken dandik bi butikte bile 80 den aşağıya yol artık düzgün bişey nolcak bilmiyorumm
Valla ben almıyorum kızım büyüyor mecbur ona alıyorum 4 parça alıyorum 100 tl bütçemi zorlamadan almaya çabalıyorum sezon sonu indirimlerini takip ediyorum. Bu yasıma geldim 400 tl kazaga vermem saf yün bile değil
Sosyoloji mezunu ne iş yapar? Merakımdan soruyorum açıktan 4 senelik sosyoloji okuyorum da, çok araştırdım ama net bi şekilde mesleği şudur şu görevi yaparlar gibi bi şey görmedim. Yeri gelmişken sorayım.Tabi kalmaz. Diyetisyen olmadan sadece sertifikalı belge ile koçluk yapanların, sosyoloji mezununun psikolojik danışmanlık yaptığı, 6-7 saatlik seminer sonunda aldığı belge ile spor hocalığı, müzik öğretmenliği anaokulu öğretmenliği yapanların olduğu bir ülkede yaşıyoruz. İşsizlik tabi çok olur
Bende vermem veremem zaten az bir Param olsun hemen sokak hayvanlarına harcıyorum ondan bende pek para durmazAy valla ne biliyim çook kazansamda bi kazagaa 400 veremem yaa içim acırr onca aç insan varken ne bu şımarıklık Allah verir dener görür savurganlılığı bianda ona muhtaç eder diye düşünürüm .
Bende vermem veremem zaten az bir Param olsun hemen sokak hayvanlarına harcıyorum ondan bende pek para durmaz
İnsanlar nankör malesef ne kadar yaparsam yapayım hep fazlasını bekliyorlarNe mutlu ne sevapp herşeye bedel![]()
Sosyoloji mezunu ne iş yapar? Merakımdan soruyorum açıktan 4 senelik sosyoloji okuyorum da, çok araştırdım ama net bi şekilde mesleği şudur şu görevi yaparlar gibi bi şey görmedim. Yeri gelmişken sorayım.
Sosyoloji mezunu ne iş yapar? Merakımdan soruyorum açıktan 4 senelik sosyoloji okuyorum da, çok araştırdım ama net bi şekilde mesleği şudur şu görevi yaparlar gibi bi şey görmedim. Yeri gelmişken sorayım.