işsizlik stresi

ellabella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
704
10
68
merhaba

ben çok pozitif, herşeyi hep iyi tarafından gören biriyim Allah'a hep şükrederim ama son zamanlarda depresyonun eşiğine geldim artık.
haziran ayında ingilizce işletme bölümünden mezun oldum ve hala işsizim. bu durum beni iyice depresyona sokmaya başladı. bazı kariyer sayfalarında cv m var ve her yere basvuruyorum ama aramıyorlar aramıyorlar! depresyona girmek istemiyorum umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama çok doldum ne yapacagımı bilmiyorum lütfen bana bi yol gösterin....

Son düzenleme:
yalnız değilsin.. bazen arıyorlar çağırıyorlar ama değişen bir şey yok ki.. 160 başvuru var onlarla göreşeceğim dedi.. kaç para istiyon dedi 900 tl dedim az ama piyasa böyle olduğu için fikrim oluştu az çok artık öyle diyorum.. ilk başvurumda tecrübesizlik 1.000-1.500 arası dedim gülüp fazla bulmuştu sanki şirketi istedim yahu..

en zor iş bulma süreci yeni mezun olduğun zamandır canım.
Bende çok sıkıntı yaşamıştım mezun olduğumda iş bulana kadar.
Genelde tecrübe istenir ama yeni mezunda okurken çalışmadıysa tecrübe olmaz.
Ben çalışmama rağmen zorlanmıştım.
3 kuruş paraya, alakasız işler önerilir v.s.
Yılmadan devam edin elbet vardır bir nasibiniz.

arkadaşım bende böyle bi konu açtım benimde sevgilim işsiz bi türlü işini kuramadı evlilik hazırlıgı felan hersey durdu oda muhasebeci aslında iş sorunları olanlar bi topik acıp birbirimize yardımcı olalım ben izmirden yazıyorum etrafımızda gördüğümüz duydugumuz eleman arayan yerleri birbirimize söyleyelim belki birinin ihtiyacı görülür.

arkadaşım bende böyle bi konu açtım benimde sevgilim işsiz bi türlü işini kuramadı evlilik hazırlıgı felan hersey durdu oda muhasebeci aslında iş sorunları olanlar bi topik acıp birbirimize yardımcı olalım ben izmirden yazıyorum etrafımızda gördüğümüz duydugumuz eleman arayan yerleri birbirimize söyleyelim belki birinin ihtiyacı görülür.

çok güzel bir yaklaşım canım. haklısın. bende mersinden yazıyorum. iibf mezunu arayan birileri varsa bana ulaşsın lütfen. lütfen...

diğer yorum yazan arkadaşlar, inşallah hepimiz iyi yerlere yerleşiriz. çok yıpratıcı bı surec gercekten. sizde yazın sehirlerinizi ne mezunu oldugunuzu. belki birbirmize yardımımız dokunur.

Back
X