İşsizlik ve parasızlık :((

Hope123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
110
58
13
Merhaba 21 yasinda genç bir kızım. 12 gündür işsizim. :( maaşımdan kalan 200 tl de dün bitti tamamen. Elimde 5 kuruşum yok. Normalde iki iş görüşmesine gitsem biri mutlaka olurdu. Ama birçok yerle görüştüm ses seda yok inşallah önümüzdeki hafta biyerlerden birşeyler çıkar :( lise son sınıfta okulu bıraktım. Şuan son sınıftayım bi iki sınava daha gireyim mezunum inşallah. Mağazalarda kasiyerlik yaptım, güvenlik görevlisi oldum. Satış danışmanlığı yaptım vs. Ama şuan is bulamiyorum ne yapmam lazım? :( resmen 5 kuruşum bile yok bide sigara içiyorum :( 9 gün sonra 2 kredi kartının ödemeleri var. Birde 2 kredi taksidi var napıcam akıl verin :( çok yükseklerde uçtum son 6 aydır. Yedim,içtim,aldım,gezdim :( şimdi çekiyorum :(

Ailen umarım Şevkat gösterir böyle durumlarda. Maalesef çok avrupaileştik herkes kendini düşünür oldu, aile mefhumumuz değişti,sindirildi.

Ayy şu an aynı konudan bende muzdaribim işten ayrılalı bir o kadar oldu ve 21(.9) yaşındayım elimde param kalmadı no money :KK53: Son umudum pazartesi günü olan mülakat.Maddiyata bu durumda aileden başka çözüm önerim yok malesef ama iş bulman için önerebileceğim bir site var. İnşallah yasak değildir ad vermek ama Yenibiris diye iş ilanlarının yer aldığı site var kariyer i duymuşsundur aynısı. Oradan çok fazla iş başvurusu gerçekleştirdim ama hep tırt yerler aradı beni(başvurmadıklarım hep) istediklerim olmadı buraya henüz yeni üye olmama rağmen çoğu başvuruma geri dönüş sağlandı ve mülakata çağırıldım. İstersen burdaki ilanlara da bir göz at derim. Aynı şekilde kardeşimde üye bu arada ona da geri dönüş sağlayan yer çok oldu ama ya beklentiyi tatmin etmedi ya lokasyon sorun oldu, olmadı.

Ordan da yapayım başvuru o halde. Secret cv den yapıyorum bende

Ordan da yapayım başvuru o halde. Secret cv den yapıyorum bende
Hayırlısı artık. Bir de nerede oturuyorsun ? İstanbuldaysan eğer önerebileceğim kısa süreli işlerde var borçlarını halletmen için diyorum. Stand hostesliği mesela ben yapmıştım eğer anadolu bölgesindeysen seni ajansıma da önerebilirim yardımcı olurlar, hafta sonları gidiyorsun sadece cumartesi pazar ya da haftada 3 gün olan aktivitelerde var günlük ücrette 50-55 civarı .

Hayırlısı artık. Bir de nerede oturuyorsun ? İstanbuldaysan eğer önerebileceğim kısa süreli işlerde var borçlarını halletmen için diyorum. Stand hostesliği mesela ben yapmıştım eğer anadolu bölgesindeysen seni ajansıma da önerebilirim yardımcı olurlar, hafta sonları gidiyorsun sadece cumartesi pazar ya da haftada 3 gün olan aktivitelerde var günlük ücrette 50-55 civarı .
Ay çok iyi olur ya istanbuldaydım Anadolu yakasında

Ay çok iyi olur ya istanbuldaydım Anadolu yakasında
Dönemlik iş yapan ajanslarda var 1 ay ya da 10 gün 5 gün gibi senin için daha iyi olur hem o ajanslarda güvenilir . Anadolu yakasında neredensin tam olarak ? Ona göre yardımcı olcam sana ben

İstanbul Anadolu yakası
Lise mezunlarını alıyor önereceğim yer fakat yakınsa mezuniyet kariyer Callus yazın çıkar. Çağrı merkezi ama 10 larca proje var saatleri güzel olan. Başvurun outbound çalışırsanız sabah 10:00 akşam 19:30 haftasonu çalışma yok. Maaşı asğari ücret sanırım şuanda da ama sizi bir süre idare eder. Kurumsal bir yer. Eskiden Koça aitti şuan Nasıl bilmiyorum. Naçizane başvurun derim.

Dönemlik iş yapan ajanslarda var 1 ay ya da 10 gün 5 gün gibi senin için daha iyi olur hem o ajanslarda güvenilir . Anadolu yakasında neredensin tam olarak ? Ona göre yardımcı olcam sana ben
Tuzladayım ama yol problemim yok. Aylık Akbil'i doldurmum mu Kadıköy Üsküdar vs giderim

Lise mezunlarını alıyor önereceğim yer fakat yakınsa mezuniyet kariyer Callus yazın çıkar. Çağrı merkezi ama 10 larca proje var saatleri güzel olan. Başvurun outbound çalışırsanız sabah 10:00 akşam 19:30 haftasonu çalışma yok. Maaşı asğari ücret sanırım şuanda da ama sizi bir süre idare eder. Kurumsal bir yer. Eskiden Koça aitti şuan Nasıl bilmiyorum. Naçizane başvurun derim.
Çok çok sağolun dikkate alacağım :)

Ailem de pek yardımcı olamıyor ki. Babamın birsürü borcu var maaşı hacizli. Annem çırpınıp duruyor :(

aslında bershka pull bear gibi mağazalara başvursan yada h&m gibi hem zevkli hemde zamanla yükselebilirsin

çok şükür bi işim var ama bu maaş bana d yetmıyo, y da yettırmıyoruz:KK53: umarım kısa surede çözümlersin..

Back
X