İşsizlik ve parasızlık :((

inşallah iş bulursun yaşıtız senle ama ben evliyim bende 1 senedir işsizim çok iyi anlıyorum netten makale yazıyorum ben eğer kalemin güçlüyse deneyebilirsin anket falan olabilir idarelik, bir de bu yaşta kredi borcu kredi kartları açılma bu kadar canım ;)

inşallah iş bulursun yaşıtız senle ama ben evliyim bende 1 senedir işsizim çok iyi anlıyorum netten makale yazıyorum ben eğer kalemin güçlüyse deneyebilirsin anket falan olabilir idarelik, bir de bu yaşta kredi borcu kredi kartları açılma bu kadar canım :KK66:
makale olayı nasıl oluyor bilgi verebilir misin

İş bulsanızda hemen maaş vermezler sizin bi yerden borç bulmanız lazım yada aile desteği :KK16:

Ay sonu 10 günlük kadar maaş alacagim o biraz beni kurtarir. İs de bulursam Allah bereket versin .. İnşallah bulurum bu hafta :(

Merhaba 21 yasinda genç bir kızım. 12 gündür işsizim. :KK43: maaşımdan kalan 200 tl de dün bitti tamamen. Elimde 5 kuruşum yok. Normalde iki iş görüşmesine gitsem biri mutlaka olurdu. Ama birçok yerle görüştüm ses seda yok inşallah önümüzdeki hafta biyerlerden birşeyler çıkar :KK43: lise son sınıfta okulu bıraktım. Şuan son sınıftayım bi iki sınava daha gireyim mezunum inşallah. Mağazalarda kasiyerlik yaptım, güvenlik görevlisi oldum. Satış danışmanlığı yaptım vs. Ama şuan is bulamiyorum ne yapmam lazım? :KK43: resmen 5 kuruşum bile yok bide sigara içiyorum :KK43: 9 gün sonra 2 kredi kartının ödemeleri var. Birde 2 kredi taksidi var napıcam akıl verin :KK43: çok yükseklerde uçtum son 6 aydır. Yedim,içtim,aldım,gezdim :KK43: şimdi çekiyorum :KK43:
Nerede yaşıyorsun? Ne tarz bir iş düşünüyorsun canım? Bu arada yedim içtim gezdim demişsin. Daha 21 yaşındasın, tabiki gezeceksin. Seni çok iyi anlıyorum. Aynı durumları ben de yaşadım.

Allah bütün işsizlerin yardımcısı olsun (bende dahil) umarım en kısa zamanda hayırlı bir iş buluruz.

acil durum varsa kariyer sitelerinden geri dönüş beklemeyin, çok geç olur.
başvurularınızı elden yapın.
bu arada borç alabileceğiniz birilerini de bulsanız fena olmaz.

Back
X