Doğuma Hazırlık İst. Anadolu yakası kadın doğum dr. Önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Lorrance

Guru
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
185
107
323
İstanbul
merhaba arkadaşlar, istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum, göztepe taraflarında. 5 haftalık hamileyim, doktor önerilerinizi öğrenebilir miyim?
Her zaman gittiğim bir doktorum var ancak, gebelik takibi ve doğum sürecinde daha ilgili bir doktor tercih etmek istiyorum.

Ben Sema Etiz e gidiyorum. Güven veriyor bana. Ama gebelik tabiki konusunda bilemiyorum.

Ben ozel muayenehaneye gidiyordum kosuyolu murat emanetoglu cok memnundum. Birde baglarbasinda dilek yagmur var herkes cok memnun

merhaba arkadaşlar, istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum, göztepe taraflarında. 5 haftalık hamileyim, doktor önerilerinizi öğrenebilir miyim?
Her zaman gittiğim bir doktorum var ancak, gebelik takibi ve doğum sürecinde daha ilgili bir doktor tercih etmek istiyorum.
Kesinlikle alle sağlık da dr. Erhan karaalp internetten takip ediyorum haftaya bende baslicam

Teşekkür ederim ancak özel sağlık sigortam oldugu için özel muanehane şimdilik düşünmüyorum, peki doğumu hangi hastanede yapıyor?

Academic hospital.. acibadem. Florance, medicana kiziltoprak... murat beyin bunlar..

Dilek hanimin academic disinda nerelerde bilmiyorum

Koşuyolu Medipol Hastanesi Doc. Dr. Suna Kabil Kucur kesinlikle tavsiye ediyorum. İlgili ve bilgili bir doktor. Ne zaman yazsam çok kısa sürede dönüyor ve takip konusunda çok iyi. Daha önce bir düşük yaptığım için çok stresliyim ama hep rahatlatıyor beni. Tavsiye ederim.

Pendik kurtkoy ersoy hastanesi Esra Aydin Sahin çok iyi
Ben Esra Aydın Şahin’de doğum yaptım. Çocuğum 3270 gr, çatım da geniş olmasına rağmen doğumda bebeğimin köprücük kemiğinin kırılmasına ve kol sinirlerinin hasar görmesine sebep oldu. ( kilolu bebeklerde veya annenin çatısı darsa oluyormuş). Hastaneden çıkarkwn 3 haftaya kolu düzelir diler. 4 aydır kolunu kaldıramıyor oğlum. Bildiğiniz felç. Sinirleri hasar görmüş durumda.Yoğun bakımda kaldı ıslak akciğer sendromundan dolayı ( sezeryanda görülen birşey genelde ben normal doğum yaptım) ve en iğrenci de, doğumhanede kolunun durumunu gelen çocuk doktoru o an söyledi. Kadın hiç umursamadı. Dikişlerimi atarken ebelerle dedikodu yaptılar. Çayı kahvesi eksikti. Ben oğlumu bu halde her gün görüyorum. O ise keyfine bakıyor. Çok gücüme gidiyor.

Ben Esra Aydın Şahin’de doğum yaptım. Çocuğum 3270 gr, çatım da geniş olmasına rağmen doğumda bebeğimin köprücük kemiğinin kırılmasına ve kol sinirlerinin hasar görmesine sebep oldu. ( kilolu bebeklerde veya annenin çatısı darsa oluyormuş). Hastaneden çıkarkwn 3 haftaya kolu düzelir diler. 4 aydır kolunu kaldıramıyor oğlum. Bildiğiniz felç. Sinirleri hasar görmüş durumda.Yoğun bakımda kaldı ıslak akciğer sendromundan dolayı ( sezeryanda görülen birşey genelde ben normal doğum yaptım) ve en iğrenci de, doğumhanede kolunun durumunu gelen çocuk doktoru o an söyledi. Kadın hiç umursamadı. Dikişlerimi atarken ebelerle dedikodu yaptılar. Çayı kahvesi eksikti. Ben oğlumu bu halde her gün görüyorum. O ise keyfine bakıyor. Çok gücüme gidiyor.
Bu duruma uzuldum canim.ben de 5 gun once esrada sezeryan oldum genel anestezi ile.4 cm acıklik vardi normal yapalim dedi ama ben sezeryan istedim siğil vardi bende cunku.

Bende bir arkadaşımın tavsiyesi ile kendisine gittim. İleri haftalarda olduğum için pek ilgili olmadı ve bana güven vermedi. Ayrıca bulunduğu hastanede devletten bozma bir hastane gibi doğum için ayrı kat yok. Diğer hastalar ile aynı katta kalıyorsunuz. Yeni temizlendi diye bir oda gösterdiler içerisi idrar kokuyordu. Vs vs. Emseyde gülcan,şule veya canan hanıma gidebilirsniz

Esra hanim bana cok ilgiliydi.ameliyathaneye giderken hemsirelere bagirdi cok geciktirdiniz hastayi hazirlayamadiniz 4 cm acikligi var diye firca atti onlara.odalarda tertemizdi.

ÇoK geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce sağlığına kavuşur bebeğin. herşey normalken doktor hatası yüzünden bunları yaşamak, üstelik bir de bu şekilde davranılması eminim ki çok zor ve üzücüdür. Allah sabır ve şifalar versin 🙏

Bu duruma uzuldum canim.ben de 5 gun once esrada sezeryan oldum genel anestezi ile.4 cm acıklik vardi normal yapalim dedi ama ben sezeryan istedim siğil vardi bende cunku.
Siğillere rağmen nasıl normal doğum önerebilir ki? Bende de aynı sorun var, görüştüğüm doktorların hiçbiri normal doğumu önermedi, düşük de olsa bebeğe bulaşma ihtimalini riske atmak istemiyorlar. Neyse ki siz sezaryen olmuşsunuz. Sağlıcakla büyüsün bebeğiniz uzun mutlu ömürleri olsun 🙏

Siğillere rağmen nasıl normal doğum önerebilir ki? Bende de aynı sorun var, görüştüğüm doktorların hiçbiri normal doğumu önermedi, düşük de olsa bebeğe bulaşma ihtimalini riske atmak istemiyorlar. Neyse ki siz sezaryen olmuşsunuz. Sağlıcakla büyüsün bebeğiniz uzun mutlu ömürleri olsun 🙏
Özel göztepe gülşen hanımı tavsye ederim internettendr araştırabilirsiniz ilgili bilgili anaç

Back
X