İST.Anadolu yakasında güvenilir tüp bebek merkezi arıyorum!

((eslem))

Canım kızım büyüyor
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
2.361
3
116
43
İstanbul
selam rakadaşlar
26 yaşında 2 yıllık evliyim eşimde 37 yaşında
sebepsiz infertiliteyim
yumurtlama takibi yaptırdım ancak sonuç alamadık
aşılama yaptırmak istemiyoruz, direk tüp bebek denemek istiyoruz
en güvenilir ve uygun fiyata nerde yaptırabiliriz?
ayrıca ssk lı hastaya ssknın indirimi yokmu, tüp bebekte yararlanabiliyormuyuz?

bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
şimdiden teşekkür ediyorum ilgili arkadaşlarıma a.s.

şifa hastanesi medıcana var..........bunlarr benım bildiğim iyi merkezler.....eurofertılı asla tavsıye etmem diğer yerlere gıdıp bı ön konuşma yap içine sinene gıt çünkü kışinin ısınması çok önemli ben çamlıca medıcanaya gıdıyorm ilgili bi doktor............. sonucum olumsuz ama yıne oraya gıdıcem arkadaşım umut merkezıne gidiyor onunda olumsuz ada ardan memnun yıne oraya gıdıcek ..bu işler kısmett elbette ama ilgi çok önemli........... kolay gelsın sana canımmmmmmmmmmmmmm

merhaba,

Ben acıbadem'de yaptırıyorum. İlk tedavime başladım ve kısmetse önümüzdeki hafta transferim olacak. Hastane 3.950 YTL alıyor. Buna dr. ve tüm lab. tetkik, muayene ultrason vb dahil. ilaçlar da 1.500 YTL gibi tuttu. (Herkeste değişebilir ama en fazla 2.500 YTL olur).

SSK indirimi için bazı kriterler varmış. Ben bakmadım çünkü zaten tutmuyordur(benim bir kızım var. ilk şart çocuğunuzun olmaması). ama sanırım şartlardan biri de daha önce birkaç aşılama denemiş olmak filan. Ona göre bir rapor çıkarılıyormuş. o zaman hastane sanırım 1.000 YTL indirim yapıyor.

Hastane World kart'a 5 taksit yapıyor. ama ilaçların bir kısmı kredi kartı bile kabul etmedi, nakit ödeme istedi.

Ben doktorumdan da aldığım diğer hizmetlerden de memnun kaldım. Tavsiye ederim.

Merhaba bende umut tüp bebek merkezi dr enver kurt derim hastaya ilgili işinn ehli bir doktor ve hastalarina banknot gözüyle bakmayan bir doktor piskoloğu yasemin hanimda çok ilgili ve güler yüzlü

teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için
doktor ve çalışanlarının bayan olduğu bir yeri tercih etmek istiyorum
ayrıca LEAH arkadaşım sanırım ilaç ücretiyle birlikte 5,500 - 6,000 ytl ye mal oldu sana tüp bebek değilmi?
bu fiyat çok fazla yaa (
anadolu yakası ERDEM hastanesine gitmiştim tüp bebek merkezine
3,500 ytl dediler, şayet zeynep kamil hastanesinden heyet raporu alabilirsen -ki çok zormuş - 1,500 ytl ye kadar düşüyor
bu heyet raporunu başka hastaneler yada tüp bebek merkezleride kabul etmiyormu acaba?
onlarda fiyatı düşürüyorlarsa tek sorun doktor olacak
ısııp güvenmek lazım, bende çok kolay ısınamıyorum
bana pek güven vermedi erdemdeki doktor

sizce acelemi davranıyorum tüp bebek için?
eşimin yaşı baya var ve baba olmak istiyor artık
Allahım dualarımızı kabul et, hayırlı olanı nasip et bizler için

slm cnm...neden eurofertili tavsiye etmiyorsun..özel bir nedeni var mı merak ettim..bn orada başlıytorum bu ay kısmetse oyüzden soruyorum da...

selam canımm bu sıtede bı kere bu isimm kimm yazdıysa asla memnun değil okumadın mı hiçç. canım kesınlıkle tavsıye etmem istersen başlık atıp yaz bak kimler ne yazıyor ilgi yok adamm kaf dağında gezıyor..................................ben jınemed de yatırdımm doktor mukemmeldı ilgide öle tutut ama kaybettım daha sonra eurofertılde denedık rezıl bı yer ilgi sıfır. herşey para olmuş... şimdi geçen ay çamlica medıcanada denedım sonuç yıne yok ama ben yıne oraya gıdıcem inş bu işker kısmet olmadığı için değil yeterlı ilgi ve alaka yok canını sevıyorsan gıtme derım daha öncekı yazılarıı bulabılırsenn bull ve oku. orayı kımse beğenmıyor....... ama hayırlısı dıyeyımm oraya gıdecene umut tup bebek e gıt.. aynı yol üzerındeler........yıne araştır bence yolun açık ols canımmmmmmmmmm

o paraya dediğin 5,500 - 6,000 ytl dimi?
çok pahalı be güzelim, ben o kadar veremem ki...
en fazla 2,000 ytl ödeyebilirim

geçen kayınvaldem eşime söylemiş tv kanallarından birinde gündüz kadın programında "tüp bebek artık çok ucuzladı, 350 - 400 ytl ye yaptırabilirsiniz" demişler ancak yer belirtmemişler galiba

Arkadaşim umut merkezi kampanyada git konuş bence anlat yardimci bile labilirlrer.. Biraz ucuz olacak diye güven vermeyen merkezede gitme sakin merkez çok önemli. Rabbim yardimcin olss........ama genllikle fiyatlarr yaklaşik ayni bi kere iğnelerr pahali.

Daha dün yeni bir hamilesi daha oldu umutun nilköksal kk dan her gittiğimde yen bir hamileyle karşilaşmak öyle güzelki şiddetle umut tüp bebek diyorum

eslemcim bence yyasın geçmiş değil eğer yumurtlamanda tüplerinde eşininde spermde sorun yoksa tüp bebek için cok aceleci davranıyorsun. biraz daha bekle derim .

Arkadaşım evet zaten önce ilaçlar pahalı. Ben sırf ilaçlara 1.500 ytl'nin üzerinde para verdim şimdiye kadar. Heralde daha fazla bişey gelmez. Bu iğneler bitince yumurta toplama var.

Hastane 3950 YTL. Benim özel sigortam var 500 YTL indirim yapıyor hastane 3500 YTL olacakmış yani.

Arkadaşlara katılıyorum, kötü bir merkeze gidip boşuna vakit, para, moral harcama. Başarılı ve iyi bir merkeze gitmek için para biriktir, taksit yaptır. Ama şansın, moralin yüksek olsun. allah korusun mikrop kaparsın, başka komplikasyonlar çıkar..

ya kızlar bak şimdi moralim çok bozuldu ...ya bn okudum forumlarda herkez ilgisizlikten bahsediyor ama bn öyle birşeyle karşılaşmadım...çok iiiler aksine...çok güler yüzlü davrandılar ayrıca bu eylül ayında 3250 ilaçlar hariç olan fiyatı 2700 e düşürdüler..gonal f 4 günüm kullanıyorum microya kısa protokol başladık biz...eşimde varikosele baglı sperm hareketsizliği vardı..hiç aşılama olmadan bn ilk kez tüp bebek yaptırıyorum..şu durumda aşılama bizim için para ve vakit kaybı olucaktı...bnde bi sorun yok herşey normal bnde bize yüksek şans verdiler bebek içinn...ama bakalım hayırlısı..kısmet..Herşeyi önce RAbbim bilir..bizim eelimizden geeleni yapalımda Gerisini Rabbim bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…