İst.b.evler ve çevre ilçelerinde kadın doğum uzmanı tavsiyeleriniz

alevesen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
2.254
1
116
İstanbul
merhaba bu konular belki mevcuttu ancak güncel bir konu bulamadım bir türlü ve konu açmaya karar verdim umarım faydalı olur.

şu an 6 haftalık hamileyim kafam çok karışık denediğiniz bildiğiniz doktor ve hastane tavsiyelerinizi yazarsanız çok sevinirim

hayırlı olsun..yengemin doktoru bahçelievler çalışlar caddesinde profösör dr alkan yıldırım şahanee + riskli gebelik uzmanı ayrıca
muaynesi 250 tl durumunuz varsa üzerine doktor yok internette araştırın görüceksiniz zaten en ufak olumsuz
yorum yok
45 dk duruyolar yanında uzunca inceliyo istersen günde 5 kere ara açıyo gece bile arayabilirsiniz 7 * 24
eğer size pahalı gelirse echomar hastanesine gidin ssk geçiyormuş hemde iyiymiş doktorları 50 tl sanırım muayne orda
medicine hospital de olabilir size yakın arkadaşlarım gittiler hep memnun kaldılar ordada 30 tl sanırım muayene

hayırlı olsun..yengemin doktoru bahçelievler çalışlar caddesinde profösör dr alkan yıldırım şahanee + riskli gebelik uzmanı ayrıca
muaynesi 250 tl durumunuz varsa üzerine doktor yok internette araştırın görüceksiniz zaten en ufak olumsuz
yorum yok
45 dk duruyolar yanında uzunca inceliyo istersen günde 5 kere ara açıyo gece bile arayabilirsiniz 7 * 24
eğer size pahalı gelirse echomar hastanesine gidin ssk geçiyormuş hemde iyiymiş doktorları 50 tl sanırım muayne orda
medicine hospital de olabilir size yakın arkadaşlarım gittiler hep memnun kaldılar ordada 30 tl sanırım muayene

teşekkür ederim ilginize prof dr çok güzel tabi ama ücreti fazla bizim için maalesef ama yine de aklımda bulunsun lazım olabilir birgün .teşekkür ederim tüm tavsiyelerin için

teşekkür ederim ilginize prof dr çok güzel tabi ama ücreti fazla bizim için maalesef ama yine de aklımda bulunsun lazım olabilir birgün .teşekkür ederim tüm tavsiyelerin için

ya malesef öyle çok pahalı süper bi doktor zaten esasında çapada profösör yengem özel muaynanesine gidiyo 250 tl ki
30 haftadan sonra 15 günde bir çağırıyomuş 15 günde bir 250 :S
kontrol süresi 10 günmüş + gebelik takiplerinde 15 günde bir ücret alınıyomuş ayda 2 kez :S

Henuz hamile degilim ancak bebek dusunuyoruz ve bnde bahcelievler civarindaki doktorlari arastiriyorum bnim medical park hastanesi medicana hastanesi ve eski jfk yeni adi aile hastanesiyle anlasmamiz var bu hastanelerden birini gidicem hepsi bahcelievlerde ancak medical park emine ergulu arastirdim biraz genel memnuniyet var ve bnm icin onemli olan normal dogum yanlısı olmasi yakın zamanda gebelik olması durumunda ilk olarak Emine hnmi denicemm tabi senin sayende konuya cvp veren arkadaslar olursa kafamda tam olarak netlesir

Henuz hamile degilim ancak bebek dusunuyoruz ve bnde bahcelievler civarindaki doktorlari arastiriyorum bnim medical park hastanesi medicana hastanesi ve eski jfk yeni adi aile hastanesiyle anlasmamiz var bu hastanelerden birini gidicem hepsi bahcelievlerde ancak medical park emine ergulu arastirdim biraz genel memnuniyet var ve bnm icin onemli olan normal dogum yanlısı olmasi yakın zamanda gebelik olması durumunda ilk olarak Emine hnmi denicemm tabi senin sayende konuya cvp veren arkadaslar olursa kafamda tam olarak netlesir

inşallah canım ya ben de bekliyorum değişik yorumlar tecrübeler gelecek mi diye bakalım

Berra Hanım gerçekten çok iyi , kuzenim ona gidiyormuş çok memnun.
Hizmet Hastanesi Meltem Hanım
İncirli Ethica Ali Paşa Oskay çok meşhur.
Ben ethicada Erkan Akan'a gidiyorum çok memnunum :31:

merhaba bu konular belki mevcuttu ancak güncel bir konu bulamadım bir türlü ve konu açmaya karar verdim umarım faydalı olur.

şu an 6 haftalık hamileyim kafam çok karışık denediğiniz bildiğiniz doktor ve hastane tavsiyelerinizi yazarsanız çok sevinirim

özel mesaj atamıyorum burdan cevap vermek istedim :)

kusura bakma uzun zamandır uğramıyordum buraya yeni gördüm mesajı. hiç korkma bundan hemen bir diş doktoruna git gereken her bilgiyi veriyolar ve belli bir dönemde ilk 3 ay mı ikinci 3 ay mı hatırlamıyorum tedavi olabiliyorsun ama ben yine de dayanmak istedim hemen yaptırmadım dişlerimi. o kadar çok ağrıyordu ki anlatamam yaralar falan çıkıyordu 11 tane çürüğü duyunca şok oldum :) Allah'a şükür 1 ay erken doğum yapmış olmama rağmen kızım çok sağlıklı.
benden bir tavsiye bol bol "falım" sakız çiğne ağrıların varsa inanılmaz fayda gördüm hatta alışkanlık yaptı desem yeridir :)hala çiğniyorum. şunu da unutma ki dişindeki problemlerden çok stresin bebeğine zararı olur gönlünü ferah tut o yüzden.
ben aşırı stresli bi iş ortamında çalışıyordum her gün abartısız bir saat ağlıyordum. kızım kolik doğdu ve 4 ay çok şey çektik. sen iyiysen bebeğinde iyi olacaktır. bol yoğurt dişlere ve vücuduna çok iyi gelir.
ikinize de sağlıklı günler diliyorum.
çok konuştum :))

benim kadar doğumdan korkan biri olacağını sanmıyorum ama doktorumun bana verdiği güven sayesinde maşallahım var onun üzerine yani DR.ERKAN AKAN üzerine doktor tanımam ethica incirli hastanesinde
ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Bakırköy'de Dr şahizer döver yeğenimi doğurttu,ben genel muayeneler için gittim,uzak kaldığından gebelik için gitmedim ama çok iyi bir doktor

başka tavsiyesi olan yok mu arkadaşlar

Canım ben Medicana Bahçelievler DR. Leyla Ercan a gidiyorum. Oldukça memnunum. Bu hastanede Düzgün Bey i de tavsiye ettiler ama çok yogun kendisi. Ben zaten yoğunluktan dolayı 5. Ayda doktorumu (baska bir hastanedeydi , ilgisizdi yogunluktan dolayi ki o kisiye de tavsiye uzerine gitmistim. Ama basini kasiyacak vakti yoktu. Odaya girmemle cikmam bir oluyordu.) değiştirip Leyla Hanım'a gitmeye başlamıştım. Leyla hnm hem güleryüzü hem ilgili ve benim değerlerime yol çiziyor. Karşılığım vardı hemde ileri derecede ve 1 aya tavsiyelerini dinleyerek toparladım. İnşallah hepimiz sağlıklı kucaklarımıza alırız bebislerimizi, güzel haberlerimizi yazarız buraya:49:

Back
X