Valla Dr Berra Onsoy Gidemez :) Ben Beylikduzunden gidiyodum kendisine. Facebookda bakin fan club u bile olan biri
hayırlı olsun..yengemin doktoru bahçelievler çalışlar caddesinde profösör dr alkan yıldırım şahanee + riskli gebelik uzmanı ayrıca
muaynesi 250 tl durumunuz varsa üzerine doktor yok internette araştırın görüceksiniz zaten en ufak olumsuz
yorum yok
45 dk duruyolar yanında uzunca inceliyo istersen günde 5 kere ara açıyo gece bile arayabilirsiniz 7 * 24
eğer size pahalı gelirse echomar hastanesine gidin ssk geçiyormuş hemde iyiymiş doktorları 50 tl sanırım muayne orda
medicine hospital de olabilir size yakın arkadaşlarım gittiler hep memnun kaldılar ordada 30 tl sanırım muayene
teşekkür ederim ilginize prof dr çok güzel tabi ama ücreti fazla bizim için maalesef ama yine de aklımda bulunsun lazım olabilir birgün .teşekkür ederim tüm tavsiyelerin için
Henuz hamile degilim ancak bebek dusunuyoruz ve bnde bahcelievler civarindaki doktorlari arastiriyorum bnim medical park hastanesi medicana hastanesi ve eski jfk yeni adi aile hastanesiyle anlasmamiz var bu hastanelerden birini gidicem hepsi bahcelievlerde ancak medical park emine ergulu arastirdim biraz genel memnuniyet var ve bnm icin onemli olan normal dogum yanlısı olmasi yakın zamanda gebelik olması durumunda ilk olarak Emine hnmi denicemm tabi senin sayende konuya cvp veren arkadaslar olursa kafamda tam olarak netlesir
merhaba bu konular belki mevcuttu ancak güncel bir konu bulamadım bir türlü ve konu açmaya karar verdim umarım faydalı olur.
şu an 6 haftalık hamileyim kafam çok karışık denediğiniz bildiğiniz doktor ve hastane tavsiyelerinizi yazarsanız çok sevinirim
başka tavsiyesi olan yok mu arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?