İst.Bahçelievler Civarı Kadın Doğum Doktor Tavsiyesi..

Nurgulce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
1.435
7
0
İstanbul
merhaba arkadaslar 13 haftalık hamileyim.. 1 yıldır Hizmet Hastanesine gidiyorum Dr.Sait Halil...
aslında memnunum doktorumdan ama sorunlu hamilelik geçirdiğim halde gerektiği kadar ilgilenmediğinide düşünüyorum..
randevuyla gittiğim halde saatlerce beklemek benide eşimide çok sıkmaya başladı..
muayene fiyatlarıda az değil hadi onu gözardı edelim desek testleride oldukça pahalı.. buda bizi kasmaya başladı..

gebelik takibine gittiğiniz yada doğum yaptığınız memnun kaldığınız hastane ve doktorları paylaşırsanız çok sevinirim..

Ben hamileleigimden oncede gititigim calıslarda ozel muaynesi bulunan Berra Hanımı tavsiye ederim size.Bir kere cok moral verici, guler yuzlu ,her an cep telefonundan ulasabileceginiz bir bayan.Muayene ucreti 100 dü , 2 hafta evveline kadar ama 2 yıldır zam yapmadıgı iicn malesef zam yapacagı doneme denk geldim bende simdi 150 tl oldu. 31 .haftamdayım ve kısmetse onun onerdigi hastenede dogum yapıcam.Berra Onsoy Gidemez telefon isterseniz onuda yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…