İst. Başakşehir çam ve sakura şehir hastanesi yardım

Orada annem oturuyor bizden 7bin TL istediler.aslinda daha önce kayıt olsaydım 6bin odeyecektim bir kaç günle kaçırdım. Ben anneme gönderdim paranın tamamını o da gidip onlara ödedi ve sözleşme yaptılar dekont verdiler doğum zamanı zam gelse de etkilenmemiş oldum hem de yerim hazır olmuş oldu.
Ben aradigimda normal dogum 5 bin mayıs ayi icinde dedi

sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 ben de geçenlerde Kadın doğuma gitmiştim şafak hastanesi ne test için. Arada gidiyorum. Medipol esenler hastanesinden kaç kere gittim hiçbir kadın doğum cudan memnun kalmadım komşumda dahil. Güneşlide Eray bey var bu ay da hamile kalamazsam onunla ilerliycem. Çok iyi bir doktor.

sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 ben de geçenlerde Kadın doğuma gitmiştim şafak hastanesi ne test için. Arada gidiyorum. Medipol esenler hastanesinden kaç kere gittim hiçbir kadın doğum cudan memnun kalmadım komşumda dahil. Güneşlide Eray bey var bu ay da hamile kalamazsam onunla ilerliycem. Çok iyi bir doktor.
Bende şafak gdiyordum ama fiyati pahali geldi 10900 dedi aysin hanim

Çok teşekkür ederim rabbim size de en hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsin ♥️ işinin ehli çok doktor var evet ama stres yapmayın

Back
X