ist.beylikduzunde kadın doğ.dr arıyorum

burcuwaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
133
1
96
İstanbul
kızlar varmı aranızda beylıkduzunde oturan ve bana burdakı hastanelerden bırınden ıyı bır kadın dogumcu tavsıye edecek. cvplarınız beklıyorum.

canım b.düzündeyim medilife ahmet akgüne gidiyorum çok memnunum onunla yola başladık ve hamiş oldum bende onunlada doorcaz inşallah sewimli bi adam ilk seferler az soğukta gelse sonrasında 10 numerooo

seker pembe bende acıbademde aylın hnm var onu tavsıye ettıler. senın bılgın varmı bu dr la ılgılı canım. ben bayan dr ıstıyorum canım yaa. aslında benım ıcın erkek dr daha ıyı ama esım ıstemıyor.

bende medilefe a gitmeye başladım geçen aydan itibaren,geçen ay akşam gitmiştim adnan bey die bi dr.a muayene oldum aslında burcu hanım için gitmiştim o çıktığı için yetişemedik ama adnan beyden de çok memnun kaldım..yaa akla gelebilecek ne warsa söyledi okadar bilgi verdiki eşimde bende çok memnun kaldık.daha önce avcılar hosspitala gidiyordum nil hanıma ama hiç memnun kalmadım çok ilgisiz medilife tavsiye ederim..

kızlar hamıle kaldıktan ne kadar sonra dr a gıttınız ben suan tahmınımce 4haftalık 3 gunluk hamıleyım hamıleyım.

5 haftalıkken kan tahlili yaptırmıştım herhangi bi hastanede orda hamile olduğumu öğrendim,6 6,5 haftalıkkende dr.muayene olmaya gitmiştim o sefer keseyi görmüştük :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…