İst.Cerrahide Serdar KOÇ la 2012 Ocak tüp bebek tedavisine başlayacaklar..

pink_dreams

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
337
40
73
Herkese selam,
Ben 3 senelik evliyim ve şimdiye kadar 2 yum.takibi,2 aşılama ve 1 kez de Tüp bebek tedavisi geçirdim ama hala bebeğime kavuşamadım kısmetse ocak ayında Serdar Koç la tedaviye başlayacağım kendisi bana çok güven verdi umarım tedavimde başarılı olur ve bebeşime veya bebişlerime kavuşurum ALLAH isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.

yalnız değilsiniz bende serdar koçta tedavi oluyorum ama daha tüp bebeğe başlamadık peki sizin nasıl geçti hamilemisinz bana anlatırsanız sevinirim:emir_bebek:

yalnız değilsiniz bende serdar koçta tedavi oluyorum ama daha tüp bebeğe başlamadık peki sizin nasıl geçti hamilemisinz bana anlatırsanız sevinirim:emir_bebek:

Merhaba ben tavsiye üzerine Serdar bey e gittim aslında Anadolu yakasında oturuyorum ve bu yakada araştırıyordum ama görüşmeye gittiğimde bana çok sıcak geldi ve orada yaptırma kararı verdik isabetlide oldu tedavim başarılı oldu ve şu an 5 haftalık hamileyim 31 martta bebeği görmek için çağırdı bakalım inşallah bebeği ve kalp atışını gördüğümde derin bir ohhh çekeceğim sen ne tedavisi oluyorsun nasıl buldun Serdar beyi

Son düzenleme:
ben tüp bebek için gidiyorum arkadaşımın arkadaşı serdar bey arkadaşım tavsiye etti gidiyorum çok iyi bir dr rahim filmimide çekti eşimde bende serdar beyi beğendik onda karar kıldık inş bizde anne baba oluruz inş sizde isteyen herkeste anne baba olur bazı dr tüp bebek öncesi rahim filmine gerek görmüyorlar ama serdar bey benden istedi iyikide istemiş durumumu daha iyi öğrenmiş oldum işini severek ve hastalarıylada ilgilenen bir dr

Back
X