slm kızlar bende medıcal park a gidiyordum dr um dan memnunum ama hastane çok pahalı benim doğumda sezeryan olacak rahşm çok içe donuk oldugundan dr istesekde son zaman kadar beklesekde normal dogum da donecek gibi olan rahim yapın yok dedi ben şu an 21 haftadayım hareketlerini yavas yavas hıssetmeye başladım pazartesi de 20 23 testı ıcın gidecegiz o zamanda inş bir sorun çıkmaz ..
hastane konusu biraz hassas aslında ama ben medıcal park da ki dr um dan çok memnun olsam da çok pahalı kızlar sezeryan 2700 ve bizim dogum a kadar da uçu gecer düşündüm bunun on hazırlıgı var sonrası var eşim benim için sorun değil nereyi istersen olur dedi ama bende avrasya hospıtal da özgur hanım ı buldum çok güzler yuzlu guven veren biri evime de yakın ıkı sokak arkada dogum da bir şey unutulsa gelip alınabilir eşim ve ailem de rahat eder diye düşündüm bir de düşündüm ki allah korusun ama olacagı varsa her yerde olur içimizi ferah tutmakda yarar var ..
sezeryan sonrası doğumu dr lar ne akdar olur deselerde dogum anında olmuyor derler duyduklarım bunlar bu konuda ..
allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimiz de onemli ekonomik durum da dr a güvenmek de vermesı zor bir karar dr değiştirmek hastane değiştirmek ama ben şimdi avrasya ile 950 ye anlaştım mayıs ayı iöçin gelen zam dan da etkilenmeyeceğim odaları güzel dr um rahat güler yuzlu güven veren biri allah yardımcımız olsun inş hepimiz sağlık ile kucagımıza alırız bebeklerimizi..
Tamam not aldım, Zeynep Yeşim hanım...
Benimde ilk çocuğum. Ve de hepimiz kız istiyorduk. Daha 11. haftada dr'muz erkek dedi. Halada erkek:))
bende 21. haftadayım hatta daha öncede yazdım dr. gelişimi 2 hafta önde dedi. ama hiç bir şey hissetmiyorum. Çok hareketliyim ondan mı acaba.
hazırlıklara başladın mı...
benim bu ikinci bebeğim bir oğlum var 3.5 yaşında :)
doktor bunda çok zor gördü cinsiyeti 5.aya girdik hala zorlanıyolar pozisyonu uygun deilmiş kordon bacak arasındaymış vs :)
hissetmemen çok normal belkide dediğin gibi hareketlilik anına denk geliyodur anlayamıyosundur bugün yarın hissedersin
hazırlıklara başladım zaten hali hazırda çok fazla kıyafet var oğlumdan kalan kıyafetlerin hepsi tertemiz ve yeni önce onlardan elemek yapmam gerekiyo
sonrasında duurma göre alacağım şeyleri ayarlacağım.acele etmiyorum şimdilik :)
daha ismine bile karar veremedik
Canım yeni gördüm kusura bakma :26:
Fatmanur hanıma bende tavsiye üzerine gittim ve ilk başlarda benden kaynaklı panikleme durumlarında ulaşamamanın verdiği stresle her seferinde yok değiştircem değiştircem derken her seferinde ayaklarım ona gitti, bikere cebini vermiyor ama doğum sırasında gecede olsa geliyorum dedi, cok pozitif ve ılımlı bir bayan, asla kırmadan panikletmeden cevaplıyor tüm soruları ve en önemlisi duyduğum kadarıyla (ben yaşamadığım için henüz) normal doğum taraftarı olmasıı kii bende Rabbim nasip ederse cooookk istiyorum normal doğumu...
Fiyatları en son normal 900, sezeryan 1600 tl idi ne kadar bir artış gelir bilmiyorum ama sunduğu hizmetlerde değme acıbadem kadar iyi ve nezih bir hastane
Lohusa şerbeti
Anne bakım saati
Odaları (bir arkadaşımda doğum yapmıştı ozaman gördüm)
Deneyimli kadrosu ve cocuk dostu hastanesi olması
Bu fiyata göre tercih sebebi olabilir,
Rabbim hayırlı zamanda, bilgili ve deneyimli ellerde, sağlıklı evlatlarımızı dünyaya getirmeyi nasip eder inşAllah ...
Zamanını iyi ayarlamışsın bence. Oğlun çok büyük de değil, bebek de değil:)) Deneyimlisin ayrıca, ne güzel.
Bende randevu alıp Erdem Hastanesi'ne gelmek istiyorum. Birde buradan bir arkadaşın önerdiği (adı ciciyle başlıyordu ama unuttum, o kadar unutkan oldum ki...) central hospital'e de randevu almak istiyorum. Ama çalışıyorum. Sürekli izin almam mümkün değil. Ama Erdem bana çok yakın, Libadiye'de oturuyorum....
hazırlıklarımızı duyururuz buradan. Aslında sana soracak çok şey var:))
Zaman gerekiyor tüm Dr'lara tek tek bakmak için. Hele çalışınca, daha beter. Gördüm fotoğrafları. Evet şık bir hastane. senin hastanenden ve de Erdem hastanesinden randevu alacağım. Bence sen hastaneyle konuşup, takiplere buraya geliyorum başından beri, burada da doğum yapmayı tercih ettim diyip, yeni fiyat artışını bana uygulamanızı istemiyorum diyebilirsin. Değişen fiyatlardan muaf arkadaşım oldu çünkü:)) aklında kalsın bence:))
Bilgilendirme için çook çook teşekkür ederim canım
Mutlaka konuşcam bu konuyu bakalım ne diyecekler kabul etmezlerse bende Erdeme gelirim
Ama bana kalırsa artık tek bir doktor sabitlemelisin günler haftalar birbirini kovalıyor ve birine alışmak öyle kolay değil zira ayda 1 cağırıyor doktorlar zaten
Oyüzden eleme işlemini bian önce yaparsan senin için daha kolay olacaktır cnm
Bide ben Medical Park Gökmen İyigünü cok duydum ama hastanenin politikasını beğenmedim
Diğer doktorlarla aynı branşta olmasına rağmen yogun diye 120 tl randevu ücreti alıyorladı, centralde 52 tl randevu ücreti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?