ist dakı mayıs annelerı hangı dr gıdıyorsunuz

bende AİLE hastanesi Dr . Ali Osman koyuncuoğlu na gidiyorum .
şimdilik normal doğum mu olur sezeryan mı gibi şeyler hiç konuşmadık ama inş normal doğum yapabilirim bende :)
doğum fiyatları ocak tan sonra zamlanır dediler ama tahmini 2000-2500 arası değişecek normal ve sezeryan olarak.

eğer drnuzu seviyor ve güveniyorsanız o hastanede yapın doğumu derim. özellikle ilk hamileliklerde güven duygusu çok önemli. kendinizi rahat hissetmediğiniz bi yerde komplikasyonla karşılaşmanız daha olasıdır her zaman.

avrasya hastanesini çok sıkıntılı bi gebelik yaşayıp sezeryan olan bir arkadaşım bana da tavsiye etmişti ama başka bir dr hanımdı ismini tam hatırlayamadım. hamileliği boyunca ve doğum sonrası olan hizmetlerden ilgiden çok memnun kalmıştı. ben evime uzaklığı sebebi ile gitmedim açıkçası.

geçen haftadan beri oğluşumun hareketlerini hissedebiliyorum bende :) ama 28. haftaya kadar hissedilmemesi de normalmiş. karın bölgesinde yağ oranı fazla hamilelerde ve ilk hamileliklerde geç hissedilirmiş. bebeğiniz ultrasonda hareketli ise endişe edilecek birşey yoktur zaten :)

hepimize bir avazda doğumlar olur sağlıkla bebişlerimizi kucaklarız inşallah:)))))

Son düzenleme:

benim bu ikinci bebeğim bir oğlum var 3.5 yaşında :)
doktor bunda çok zor gördü cinsiyeti 5.aya girdik hala zorlanıyolar pozisyonu uygun deilmiş kordon bacak arasındaymış vs :)
hissetmemen çok normal belkide dediğin gibi hareketlilik anına denk geliyodur anlayamıyosundur bugün yarın hissedersin
hazırlıklara başladım zaten hali hazırda çok fazla kıyafet var oğlumdan kalan kıyafetlerin hepsi tertemiz ve yeni önce onlardan elemek yapmam gerekiyo
sonrasında duurma göre alacağım şeyleri ayarlacağım.acele etmiyorum şimdilik :)
daha ismine bile karar veremedik

Zamanını iyi ayarlamışsın bence. Oğlun çok büyük de değil, bebek de değil:)) Deneyimlisin ayrıca, ne güzel.
Bende randevu alıp Erdem Hastanesi'ne gelmek istiyorum. Birde buradan bir arkadaşın önerdiği (adı ciciyle başlıyordu ama unuttum, o kadar unutkan oldum ki...) central hospital'e de randevu almak istiyorum. Ama çalışıyorum. Sürekli izin almam mümkün değil. Ama Erdem bana çok yakın, Libadiye'de oturuyorum....
hazırlıklarımızı duyururuz buradan. Aslında sana soracak çok şey var:))

Zaman gerekiyor tüm Dr'lara tek tek bakmak için. Hele çalışınca, daha beter. Gördüm fotoğrafları. Evet şık bir hastane. senin hastanenden ve de Erdem hastanesinden randevu alacağım. Bence sen hastaneyle konuşup, takiplere buraya geliyorum başından beri, burada da doğum yapmayı tercih ettim diyip, yeni fiyat artışını bana uygulamanızı istemiyorum diyebilirsin. Değişen fiyatlardan muaf arkadaşım oldu çünkü:)) aklında kalsın bence:))

aslında zamanlamadık bize sürpriz yaptı abisi gibi, iki gebeliğimde planlı deildi çok şükür aratmadan verdi Allahım
evet deneyimli olmakta ayrı güzel ve başka bi heyecanlı oluyo abiyle birlikte beklemek
aralarında 4 yaş olacak kısmetse

libadiyeden central hospital ters olmuyomu
inşallah içine sinen doktoru bulursun

Bilgilendirme için çook çook teşekkür ederim canım
Mutlaka konuşcam bu konuyu bakalım ne diyecekler kabul etmezlerse bende Erdeme gelirim
Ama bana kalırsa artık tek bir doktor sabitlemelisin günler haftalar birbirini kovalıyor ve birine alışmak öyle kolay değil zira ayda 1 cağırıyor doktorlar zaten
Oyüzden eleme işlemini bian önce yaparsan senin için daha kolay olacaktır cnm
Bide ben Medical Park Gökmen İyigünü cok duydum ama hastanenin politikasını beğenmedim
Diğer doktorlarla aynı branşta olmasına rağmen yogun diye 120 tl randevu ücreti alıyorladı, centralde 52 tl randevu ücreti

Pekbicici... aslında başından beri aynı dr.'a gidiyorum. Özel Göztepe'de Gülşen Hn. Ama hastanenin fiyatları yüksek diye başka hastane arıyorum. Erdem'e gittiğimde yazarım sen sonradan gelirsin:))
Ama sen şu fiyat konusunda ciddi ciddi konu. ve teklif gibi değil. ben hastanenizde zaten doğum yapmaya karar vermişim, sizde buna göre kolaylık göstereceksiniz diyebilirsin. E çünkü hamilelik 9 ay... başta bir bütçe ayırıyorsun, sonrada değişmemeli..:))

Of şunlar bir doğsa. o kadar merak ediyorum ki, nasıl bir şey olacak:))

Bahçelievler medical parka gidiyorum 2. Gebeliğim ilk gebeligimdede aynı Dr. Dü memnunum hastane süper zaten ilk dogum sezeryan Buda öyle olucak Emine Ergül Dr. Um çok sorunsuz ve rahat bir sezeryan geçirdim çok iyiydi Dr. Um. Ben taa cekmekoyden Bahçelievler'e gidiyorum ilk kizimdada aynı sekilde o kadar memnun olmasam o yol çekilmez

Son düzenleme:
Bu arada hareketlerini çok net hissediyorum :)) kıpır kıpır tabi 2. Gebeliğim olduğu için 17. Haftada başladım hissetmeye ayrıntılı ultrason ve 4. Lu testlerimiz yapıldı bizim çok şükür bı sorun çıkmadı su anda hersey yolunda ins böyle devam ederiz...

merhaba canım ben doktor dilek yağmura gidiyorum
kendisi ssvd yapan ilk doktorlardan zatı normal doğumu desteklediği için kendisini tercih ettim
2. 3. çocuğunuda onda doğuran tanıdıklarım var memnun olmayan ikinci üçüncüye gitmez dıye dusunuyorum

muayene ucretı ozel muayene hastanede degıl 100 tl dogum ıcınde subatta gıdıcem fıyatları alıcam
yılbasından sonra degısıyormus fıyatlar 2000 tl uzerı olur buyuk ıhtımal medıcanayı tavsıye edıyor doktorum 24 saat yogun bakım unıtesı aktıf oldugu için
hepımıze hayırlısıyla saglıklı bır dogum dılıyorum :)

ssvd ve normal dogumu desteklediği için
dr. dilek yağmura gidiyorum kendısı ılk ssvd desteklıyenlerden ve 2 sene onceydı galıba yanlıs hatırlamıyorsam
100 uzerı ssvd gerceklestirmişti dogumu pahalı malesef subat ılk haftası gıdıcem fıyatı konusucaz
ama 2000 2500 arası dıye bılıyorum fıyatları

Son düzenleme:

Gökmen beyin ücretinin farklı olması hastane politikasından veya yoğun olmasından değil kendisinin 4 boyutlu ultrasonoğrafi cihazın olması, aynı zamanda perinatolog olması yine aynı zamanda yüksek riskli gebeliklerle ilgilenen bir doktor olmasından kaynaklanmaktadır.

Ben yaklaşık 5 yıldır hastane açıldığından beri tanıyorum Gökmen beyi. 4 yıl önce normal doğum yaptım..Ve Gökmen bey gece yarısı sabaha karşı olan doğumuma geldi..
Doktorunuzdan ne beklediğiniz çok önemli..
4 yıl önce 26 haftalıkken gelmek isteyen oğlumu 36.haftaya kadar tuttu.. Bu hamileliğimde de 14. haftada serklaj yani rahim ağzına dikiş ameliyatı yaptı.
Ben kendisine güveniyorum..

dilek yagmurla telefonda gorustuk ıkı sezeryanım oldugu ıcın benı kabul etmedı baska dr varmı aklınızda

Fatih Medicalpark Hastanesine gidiyorum. Doktorum Leyla Ercan, çok tatlı ve de ilgili bir bayan. Daha önce başka bir rahatsızlığım olmuştu bu yüzden ona gitmiştim, gebelik de olunca onu tercih ettim. SGK anlaşmalı olan bir hastane, muayene ücreti 90- 100 TL civarında. Özel sağlık sigortam olduğu için net olarak bilmiyorum.

Doğum fiyatlarını da öğrendim,
Normal doğum 1.600 TL
İsteğe bağlı sezeryan 2600 TL
Zorunlu sezeryan 3900 TL

Epidural isterseniz 350 TL daha ek ücret veriyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…