N NAZLI28 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2008 39 0 86 İstanbul 19 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi NAZLI28 #1 opuyorumnanaktanistanbul gatada tüp bebek yaptıran varmı doktorunuz kimdi memnun kaldınızmı ücret nasıldı tecrübelerinizi paylaşalım bu kötü günlerde birbirimize destek olalım bizi bizden başka kimse anlayamaz
opuyorumnanaktanistanbul gatada tüp bebek yaptıran varmı doktorunuz kimdi memnun kaldınızmı ücret nasıldı tecrübelerinizi paylaşalım bu kötü günlerde birbirimize destek olalım bizi bizden başka kimse anlayamaz
X xxxnezo Ziyaretçi 19 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi NAZLI28 #2 canım slm ben gecen yıl gataya gittim doktorum vedat ataydı iyi doktordur aşılama yaptırdım dısarıda yaptı orda yapmadı tutmadı diyecegım vedat hoca iyidir bende ugrasıyorum araştırıyorum bakalım hayırlısı
canım slm ben gecen yıl gataya gittim doktorum vedat ataydı iyi doktordur aşılama yaptırdım dısarıda yaptı orda yapmadı tutmadı diyecegım vedat hoca iyidir bende ugrasıyorum araştırıyorum bakalım hayırlısı