İST Hizmet hastanesinde normal doğum yapan varmı?

heroine

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
1.512
288
698
İstanbul
Kızlar merhaba, ben hizmet hastanesı saıt beye devam edıyorum şu anda 37+2 gunluk gebeyım ..ve bı aksılık olmazsa normal doğum yapmayı düşünüyorum...
Ancak o hastanede normal doğum yapanla pek karşılaşmadım.... yapan varsa nasıldı ...
ebeler-hemşireler -doktorlar -dikiş-epidural vs....... biraz bilgi vermenizi rica edeceğim.... sezeryan olan herkes cok memnun ayrılıyor ama normal için kimseden bılgı alamıyorum....

ben başka bir hastaneye gidiyorum ama eltim 3 yıl önce sait beyle normal doğum yaptı. doktorundan memnundu ama sezeryan taraftarı bir doktor olduğunu söylüyordu. eltim normal doğum konusunda çok ısrarlı olduğu için onu ikna edemedi gerçi. doğumu epiduralsiz suni sancıyla yaptı sanırım ağrı eşiği yüksekti ki rahat bir doğum olduğunu anlatır. yalnız doktor onun doğumunun olduğu sırada başka bir hastasına sezeryan yapıyormuş ve eltimin yanında ebe ve hemşireler varmış. doğum başlayınca eltim "sait bey gelmeden doğurmayacağım" deyince doktoru çağırmışlar. bunu önceden konuşmak gerekiyor sanırım yoksa yoğun bir doktor olduğu için normal doğumu ebelere bırakabiliyor en azından bir kısmını. sonuç olarak doğum rahat geçmiş,doktor epizyotomi yapmamış o nedenle yırtıklar oluşmuş dikişi biraz fazlaydı. hatırladıklarım bunlar, umarım yardımcı olmuşumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…