Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar kilom yok ama kilo takıntım var ve kilo almaktan korkuyorum şuaralar iştahım oldukça açık çünkü anında kilo alabilen bi bünyem var önüne geçmezsem iştahımı kapatmak için tavsiyeriniz varmı ?
canım bende aynı senin gibiyim kilom yok ama takıntım var :)
:) aynen ama şu aralar oldukça açıldı bi türlü engel olamıyorum kilo almaktanda korkuyorum napıcam bilemedim
ıstahını kapatamıyorsan cnm hareketını ,suyunu cogalt ve eger ıcmıyorsan sabah uyandıgında ve gece yatarken yesıl cay ıc bunlar kılo almanı engelleyecektırarkadaşlar kilom yok ama kilo takıntım var ve kilo almaktan korkuyorum şuaralar iştahım oldukça açık çünkü anında kilo alabilen bi bünyem var önüne geçmezsem iştahımı kapatmak için tavsiyeriniz varmı ?
ıstahını kapatamıyorsan cnm hareketını ,suyunu cogalt ve eger ıcmıyorsan sabah uyandıgında ve gece yatarken yesıl cay ıc bunlar kılo almanı engelleyecektır
rıca ederım cnmtamam canım tşk ederim
canım bide yoğurt yiye bilirsin tok tutuyor ben günde 2.5 litre su içiyorum bitki çayı bide yeşil cay içiyorum en azından kilo almamı engelliyo
tarçınlı süt içebilirsin oda çok tok tutuyor. tarçınlı olmasa bile sütün kendisi tok tutar :)
Tamam süt içicem 1 aydır açılan iştahım inş. kesilir ve eski düzene girer zayıflamak kilo vermek çok kolay olmuyo çünkü
fazla su içemiyorum nedense bende o sorun var keşke içebilsem
canım yanına su şişesi al ve sürekli içmeye çalış ben öyle yapıyorum yoksa önceden benimde aklıma gelmezdi sadece susadığımda içerdim ama şimdi çok içmeye çalışıyorum hem sağlığım içinde önemli
Haklısın metabolizmayı da oldukça hızlandırıyor faydalı ama zorlamak lazım
Ayni dertten muzdaribim ben de.kilo vermem gerekirken aliyorum.2gunde 1kilo aldim.
Cok yiyorum bu ara.engel olamiyorum kendime.
Daha vermem gereken 5kilo var.
Yesil cay kapatir mi gercekten istahi?bir de ne zaman icmek daha yararli olur sabah ac karnina mi gece yatarken mi yoksa gun icinde mi?bu da onemli yani?