İştah kapatıcı önerileriniz var mı ?

yokne

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
103
14
298
arkadaşlar kilom yok ama kilo takıntım var ve kilo almaktan korkuyorum şuaralar iştahım oldukça açık çünkü anında kilo alabilen bi bünyem var önüne geçmezsem iştahımı kapatmak için tavsiyeriniz varmı ?

arkadaşlar kilom yok ama kilo takıntım var ve kilo almaktan korkuyorum şuaralar iştahım oldukça açık çünkü anında kilo alabilen bi bünyem var önüne geçmezsem iştahımı kapatmak için tavsiyeriniz varmı ?

canım bende aynı senin gibiyim kilom yok ama takıntım var :)

ıstahını kapatamıyorsan cnm hareketını ,suyunu cogalt ve eger ıcmıyorsan sabah uyandıgında ve gece yatarken yesıl cay ıc bunlar kılo almanı engelleyecektır

canım bide yoğurt yiye bilirsin tok tutuyor ben günde 2.5 litre su içiyorum bitki çayı bide yeşil cay içiyorum en azından kilo almamı engelliyo

:( fazla su içemiyorum nedense bende o sorun var keşke içebilsem

canım yanına su şişesi al ve sürekli içmeye çalış ben öyle yapıyorum yoksa önceden benimde aklıma gelmezdi sadece susadığımda içerdim ama şimdi çok içmeye çalışıyorum hem sağlığım içinde önemli

canım yanına su şişesi al ve sürekli içmeye çalış ben öyle yapıyorum yoksa önceden benimde aklıma gelmezdi sadece susadığımda içerdim ama şimdi çok içmeye çalışıyorum hem sağlığım içinde önemli

Haklısın metabolizmayı da oldukça hızlandırıyor faydalı ama zorlamak lazım

Haklısın metabolizmayı da oldukça hızlandırıyor faydalı ama zorlamak lazım

artık alışınca içiyosun zaten canım birde yeşil çayı kesinlikle tavsiye ederim ilk başta tadı kötü gelebilir ama alışırsın tarçınlı içersin tadı güzel olur

Ayni dertten muzdaribim ben de.kilo vermem gerekirken aliyorum.2gunde 1kilo aldim.
Cok yiyorum bu ara.engel olamiyorum kendime.
Daha vermem gereken 5kilo var.
Yesil cay kapatir mi gercekten istahi?bir de ne zaman icmek daha yararli olur sabah ac karnina mi gece yatarken mi yoksa gun icinde mi?bu da onemli yani?

Ayni dertten muzdaribim ben de.kilo vermem gerekirken aliyorum.2gunde 1kilo aldim.
Cok yiyorum bu ara.engel olamiyorum kendime.
Daha vermem gereken 5kilo var.
Yesil cay kapatir mi gercekten istahi?bir de ne zaman icmek daha yararli olur sabah ac karnina mi gece yatarken mi yoksa gun icinde mi?bu da onemli yani?

evet yeşil çay yağ yakımı ve metabolizma hızını artırıyo canım. Ama sen iki günde 1 kilo nasıl verdin merak ettim. Ama yeşil çay iştah kapatmıyo işhah kapatan bişe ben bulamadım henüz :( sanırım kendine mukayyet olmak lazım

Back
X