iştahım çok açık yemeden duramıyorum :D

seydosum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
892
472
103
kızlar 65.5 işe hamile kaldım şu an 67.7 kilom 9+3 günlük hamileyim ve iştahım çok açık sürekli bişeyler yemek istiyorum özellikle baharatlı şeyler istiyorum cips gibi yememek için çok mücadele ediyorum ama tutamıyorum kendimi bu yeme isteğini nasıl bastırabilirim? çok korkuyorum fazla kilo almaktan

kızlar 65.5 işe hamile kaldım şu an 67.7 kilom 9+3 günlük hamileyim ve iştahım çok açık sürekli bişeyler yemek istiyorum özellikle baharatlı şeyler istiyorum cips gibi yememek için çok mücadele ediyorum ama tutamıyorum kendimi bu yeme isteğini nasıl bastırabilirim? çok korkuyorum fazla kilo almaktan
ben 5,aydayım daha yenı kılo almaya başladm.şuan 60 kıloyum 55 ıle hamıle kalmıstm.bol bol sıvı tuket canım ıns fazla kılo almazsın

ben 5,aydayım daha yenı kılo almaya başladm.şuan 60 kıloyum 55 ıle hamıle kalmıstm.bol bol sıvı tuket canım ıns fazla kılo almazsın
günde üç litreye yakın su içiyorum canım inşallah almam çünkü sonrası mutsuzluk ve vicdan azabı olacak biliyorum

Benim de canım cips istiyor ama zararlı diye kaçmak istiyorum zaten yeterince zararlı şeyler yiyiyoruz diye.
Bence ye gitsin kimse hamileyken aa kilo almışsın demez bu normal çünkü :D

Can'ım ya sende cipse aş eriyorsun. Yapçak bişey yok az az yesen iyi olur.

Benim de canım cips istiyor ama zararlı diye kaçmak istiyorum zaten yeterince zararlı şeyler yiyiyoruz diye.
Bence ye gitsin kimse hamileyken aa kilo almışsın demez bu normal çünkü :KK70:
ayy böyle düşünürsem yarım dünya olurum valla :D

Maşşallah:kk77: bence istedigini yiyebilirsin tabi kararinda olduktan sonra problem yok fakat cips vs gibi markette satilan ambalajli urunleri bisküvi filan bence tuketmeyin onun yerine kuruyemiş kuru meyveler cocuk icin daha saglikli el kadar bebisler hamilelik sırasında alinan besinler yüzünden türlü türlü hastalikla mücadele ediyor bence bunun bilincinde olup tüketmek çok onemli Allah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin

yani tabi olabildiğince az yemek lazım umarım tiksinirim hatta ömürlük tiksinirim inşallah :))
Bence çok da sınırlama kendini. Sen yemezsin bu defa senin bebiş cips ci olur. Bu arada elinde cips poşeti gözümde canlandırdım seni çok güldüm.

Maşşallah:kk77: bence istedigini yiyebilirsin tabi kararinda olduktan sonra problem yok fakat cips vs gibi markette satilan ambalajli urunleri bisküvi filan bence tuketmeyin onun yerine kuruyemiş kuru meyveler cocuk icin daha saglikli el kadar bebisler hamilelik sırasında alinan besinler yüzünden türlü türlü hastalikla mücadele ediyor bence bunun bilincinde olup tüketmek çok onemli Allah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin
amin teşekkür ederim inşallah daha da dikkat edeceğim

Canım vallahi bende tutamıyorum kendımı.. ama o kadar sıkmamak lazım belkide, eskiler ne bulursa onu yiyormuş, bir çok arkadasım canı ne isterse yedi.. hiç ama hiçççççç tasvip etmediğim halde sigara bile içeni vardı.. hepsininde turp g,b, bal gibi bebeleri var...

hiç bir şey yiyemeyeceksek aşermek neden var? bu ne yaman çelişki :)))

Canım vallahi bende tutamıyorum kendımı.. ama o kadar sıkmamak lazım belkide, eskiler ne bulursa onu yiyormuş, bir çok arkadasım canı ne isterse yedi.. hiç ama hiçççççç tasvip etmediğim halde sigara bile içeni vardı.. hepsininde turp g,b, bal gibi bebeleri var...

hiç bir şey yiyemeyeceksek aşermek neden var? bu ne yaman çelişki :)))
vicdanım ile isteklerim arasında çetin bir mücadele var :D

vicdanım ile isteklerim arasında çetin bir mücadele var :KK70:

Allah sağlık versin.. Vallaji hiç sorunu olmadan 9 ayını tamamlayan annelere çok özeniyorum. Rabbim bizede öyle rahatlık versin... Şekerim çıkacak diye canım çok istediği halde aşureyi bile korkarak yedim ya.. yazık bize :))

Valla maşallah demeden gecemiycem benim 6 haftalıkken başladık neredeyse 11 haftalık olduk adam akıllı yemek yiyemiyorum serum yedikten sonra belki yiyebiliyorum 2 kilo filan verdim az bile verdim aslında o derece yiyemiyorum maşallah sana ama inşallah böyle sorunsuz geçer senin;))

Aynı zamanda hamile kalmışız seydosum ama ben hiç bişey yiyemiyorum çok hevesle alıyor aldırıyorum ögürmekten yiyemiyorum :kızgın:

Valla maşallah demeden gecemiycem benim 6 haftalıkken başladık neredeyse 11 haftalık olduk adam akıllı yemek yiyemiyorum serum yedikten sonra belki yiyebiliyorum 2 kilo filan verdim az bile verdim aslında o derece yiyemiyorum maşallah sana ama inşallah böyle sorunsuz geçer senin:KK66:)

Aynı zamanda hamile kalmışız seydosum ama ben hiç bişey yiyemiyorum çok hevesle alıyor aldırıyorum ögürmekten yiyemiyorum :kızgın:

Ben sizi 13. haftadan sonra görücem arkadaşlar :) Doktor bir sürü vitamin versin açsın iştahları, üstüne de mide bulantıları kaybolsun öyle bir iştah geliyor ki :) ilk 3 ay 1 kilo vermiş ve son 1 ayda 3.5 kilo birden almış biri olarak söylüyorum bunları :olamaz: Almadım diye fazla saldım sanırım neyseki sabah yürüyüşleri ve pilates dönemi başladı artık benim için sizinde aklınızda olsun çok fena oluyor :KK45:

Valla maşallah demeden gecemiycem benim 6 haftalıkken başladık neredeyse 11 haftalık olduk adam akıllı yemek yiyemiyorum serum yedikten sonra belki yiyebiliyorum 2 kilo filan verdim az bile verdim aslında o derece yiyemiyorum maşallah sana ama inşallah böyle sorunsuz geçer senin:KK66:)
amin canım inşallah sen de bir an önce normale dönersin

Back
X