Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu stresli dönem devam edecek ve ben bu gidişle 100 olurumStresli bir donem geciriyorsaniz sebebi bu olabilir.
Direk beni anlatmissin :)daha önce de günlüğüm olmuştu burda ama kilo vereceğime aldım da aldım ve şuan iştahımı kontrol edemiyorum
Kan değerlerime baktırdım herşey normal ama bende aşırı bir yeme isteği var özellikle de tatlı şeyler napıcam bilmiyorum.. gün be gün kilo alıyorum sanki
Ben bugün düğmeye bastım umarım bu defa istikrar gösterebilirimDirek beni anlatmissin :)
Umarim hepimiz icin saglikli fit gunler vardir ileri de :)Ben bugün düğmeye bastım umarım bu defa istikrar gösterebilirim
:) evet yaa biz de hak ediyoruz bence sağlıklı ve fit olmayıUmarim hepimiz icin saglikli fit gunler vardir ileri de :)
Nasıl gidiyor iştah kontrolü ?:) evet yaa biz de hak ediyoruz bence sağlıklı ve fit olmayı
Zorluuu :)Nasıl gidiyor iştah kontrolü ?
:) İlk günler öyle oluyor ama biraz sabır.Zorluuu :)
Sizden bir başarı öyküsü çıkacak gibi :)dinlemek isterim sabah motivasyonu olur:) İlk günler öyle oluyor ama biraz sabır.
Hahaha:))Sizden bir başarı öyküsü çıkacak gibi :)dinlemek isterim sabah motivasyonu olur
Olur inşallah kararlı olduktan sonra..ben de yürüyüşten sonra diz ağrısı çekiyorum hep kilodan..Ben 104.9 ile basladim tam bir ayda 100.6 ilk iki hafta cok zorladim sonra biraz gevsedim ama yine de cok kotu sayilmaz sonuc :) zaten hayatim boyunca kilolu biriydim ama ikinci dogum dan sonra kendimi cok rahatsiz hissediyorum biraz yuruyunce bacaklarim isyan ediyor bu defa diyorum olucak insallah
Benim de bahsettiğiniz yeme ataklarım var sanırsınız dünyada nesli tükenecek o yiyeceğin öylesine bir saldırı.. 2 günüm temiz geçiyor şükür..Hahaha:))
Başarılarım başarısızlıklarıma karışmış vaziyette. Dönem dönem iştah patlamaları yaşarım ve bu günlerce, haftalarca sürebilir.
“Çok yemek” ifadesinden anladığım sevdiğim bir yemeği bir tabak fazla yemek veya sevdiğim bir pastadan bir dilim fazla yemek değildir benim. Ona çok yedim demiyorum bile. Artık lezzet almayacak seviyeye gelene kadar hunharca her şeye saldırmak, çok yemekten anladığım bu benim. Bende böyle tezahür ediyor en azından.
İki ay öncesine kadar yine böyle bir süreçten geçtim, aynen bu başlıktaki gibiydim. Birkaç denemem oldu ama yine çok yemekle neticelendi. Zaman zaman ümitsizliğe düştüğüm de oldu ama başardım. İştahım şu an kontrolüm altında. İki aya yakın zamandır böyle, çok sevdiğim bir yemekten ikinci tabağı dahi yemeyecek kadar kontrolüm altında hatta. Arada yeme krizleri geliyor, başarıyla atlatıyorum. Çünkü biliyorum ki bu krizlerin açlıkla bir ilgisi yok.
En son dün gece mutfağa gitme isteği yokladı beni. Kendimi dinledim, canım çok sıkkındı, kendimi hiç iyi hissetmiyordum. Bu isteğin fiziksel bir açlıkla ilgisi olmadığını biliyordum. Birşeyler yemek beni birkaç dakika oyalayacaktı ama sonrasında hem yediğime pişman olacaktım hem de sıkıntım yine geçmeyecekti. O anda uykum olduğu için uyumaya zorladım kendimi. Başka bir zaman diliminde başka bir plan yapabilirdim, o an ona karar verdim.
Bugün yine mutsuzum. Ama en azından fazla kalori almanın pişmanlığı yok. Hatta kendimi bir parça da tebrik ettim:)
Mutsuzum niye mutsuzum ? Ona cozum bulsan. Şöyle bi cikolatali pasta olsa bende mutlu olurum ama olmazsa mutsuz olmam :) ben cok sukur mutsuz degilim ama 1 yasinda ufaklik var isi biraktim kendim bakicam diye evde nasil vakit gecer bilmiyorum surekli yiyorum yiyordum :) simdi ise her boslukta kendimce egzersiz dans falan ediyorum simdilik ise yariyor.Benim de bahsettiğiniz yeme ataklarım var sanırsınız dünyada nesli tükenecek o yiyeceğin öylesine bir saldırı.. 2 günüm temiz geçiyor şükür..
Muhtemelen duygusal açlıkla alakalıBenim de bahsettiğiniz yeme ataklarım var sanırsınız dünyada nesli tükenecek o yiyeceğin öylesine bir saldırı.. 2 günüm temiz geçiyor şükür..