iştahsız başım belada, yardım lütfen!!!!!!

melihsert

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
68
12
35
13 aylık oğlum ve hiç birşey yediremiyorum,nutrigen üzüm ekstresi kullandım,multivatimin,balık yağı,havuç tohumu suyu bile denedim olmuyor.ne yapsam yemiyor hepsini reddediyor,böyle olunc geriliuorum anliyor daha cok itiraz ediyor.bu konuda yardim önerebileceginiz birşeyler varmı?kan degerleri iyi demir eksikligi filan gibi bir durumu da yok.

13 aylık oğlum ve hiç birşey yediremiyorum,nutrigen üzüm ekstresi kullandım,multivatimin,balık yağı,havuç tohumu suyu bile denedim olmuyor.ne yapsam yemiyor hepsini reddediyor,böyle olunc geriliuorum anliyor daha cok itiraz ediyor.bu konuda yardim önerebileceginiz birşeyler varmı?kan degerleri iyi demir eksikligi filan gibi bir durumu da yok.
Anne sütü alıyomu senden canım birde hiç mi yemiyo yoksa az az mı yiyo

Anne sütü 3ay alabildi.sütüm yetmedi.mama verdim 1yasindan sonra mamayı kesip inek sütüne başladık,ama onu da dogru düzgün icmiyo yiyor ama her ögünde iki kaşık en az 3 saat bekliyorum üstelik belki acıkmıyodur diye.ne yapacağımı şaşırdım.

Anne sütü 3 aya kadar yetti ancak.mama veriyordum,1yasina girince kestim süt vermeye başladım.her öğünde 2 kaşık anca yiyor.ve 3er saat en az zaman veriyorum acıksın diye ona rağmen bisey yemiyor.

Anne sütü 3 aya kadar yetti ancak.mama veriyordum,1yasina girince kestim süt vermeye başladım.her öğünde 2 kaşık anca yiyor.ve 3er saat en az zaman veriyorum acıksın diye ona rağmen bisey yemiyor.
Benim oplumda 14ayı bitcek bes ay ancak anne sütü içti çok uğrastım ama almadı tekrar devam sütü veriyorum bemde ve benim oğlum günde yada dört kez yemek yiyo aslında daha sık ve cok yemesi lazım ama o şekilde yemiyo böyle düzen tuttturdum en az dört saat ara koyuyorum öğünlerine ilk baslarda cok sıkıntılıydı yemegimiz her gün bir kasık arttırdık yemeyi ama cok sık yemek vermiyorum iyice acıkmadan öyle öyşe düzen tutturdum bebegimin gelişimide suan iyi gayet sevdigi yemekleri ver canım mesela bizimki tarhana seviyo genelde bi öğünü tarhanadır biz rizeliyiz kahvaltıda peynir zeytin yag bal yemiyo bemde yumurtalı muhlama yapıyorum peynirini tereyagını mısır unu ve yumurtayı bir arada vermiş oluyorum birde zorlama altıyedi saat aç kalsın kendisi istesin senden biliyom dayanamıyomanne yüregi ama bi dene bunları bende yasadım cünkü arı mama yı da dene ben veriyorum nacizane tecrübelerim bunlar oğlumdan umarım işine yarar

Benim oplumda 14ayı bitcek bes ay ancak anne sütü içti çok uğrastım ama almadı tekrar devam sütü veriyorum bemde ve benim oğlum günde yada dört kez yemek yiyo aslında daha sık ve cok yemesi lazım ama o şekilde yemiyo böyle düzen tuttturdum en az dört saat ara koyuyorum öğünlerine ilk baslarda cok sıkıntılıydı yemegimiz her gün bir kasık arttırdık yemeyi ama cok sık yemek vermiyorum iyice acıkmadan öyle öyşe düzen tutturdum bebegimin gelişimide suan iyi gayet sevdigi yemekleri ver canım mesela bizimki tarhana seviyo genelde bi öğünü tarhanadır biz rizeliyiz kahvaltıda peynir zeytin yag bal yemiyo bemde yumurtalı muhlama yapıyorum peynirini tereyagını mısır unu ve yumurtayı bir arada vermiş oluyorum birde zorlama altıyedi saat aç kalsın kendisi istesin senden biliyom dayanamıyomanne yüregi ama bi dene bunları bende yasadım cünkü arı mama yı da dene ben veriyorum nacizane tecrübelerim bunlar oğlumdan umarım işine yarar
Yapiyorum dedigin herseyi gunde kac cesit yemek yapiyorum yemesi icin yemiyor.pijamalarini belleri düşüyor artık.gördükçe de sinirlerim bozuluyor.

Yapiyorum dedigin herseyi gunde kac cesit yemek yapiyorum yemesi icin yemiyor.pijamalarini belleri düşüyor artık.gördükçe de sinirlerim bozuluyor.
Anlıyorum seni inabki ama eger saglık kontrollerinde sıkıntı yoksa gelişiminde kan degerleri iyi ise üzme kendini annesi o da hisseder bu defa inş düzenli güzelce yemegni yer canım

Anlıyorum seni inabki ama eger saglık kontrollerinde sıkıntı yoksa gelişiminde kan degerleri iyi ise üzme kendini annesi o da hisseder bu defa inş düzenli güzelce yemegni yer canım
Çok sağol.zaten anlıyor birkaç defa artık sinirimden bagırdım ağladı iyice canım sıkıldı.doktora göre çok iyi.11kg 83 cm şu an tam 13 aylık

Çok sağol.zaten anlıyor birkaç defa artık sinirimden bagırdım ağladı iyice canım sıkıldı.doktora göre çok iyi.11kg 83 cm şu an tam 13 aylık
Canım gelişimi gayet güzel emin ol benim oğlum 15ayına gircek 13kg 85cm sen düzenli yemediginden mutsuz oluyon ama alıyo demek yediklerinden

iştahsız başım belada diye konu açılınca insan iştahsız sanıyor, gerçekten iştahsız ve zayıf bebek annelerine nispet yapar gibi 13 aylık 11 kilo 83 cm hem uzun hem de kilosu mükemmel, ne anneler var yahu!

benimki de 13 aylık 9 kilo 77 cm biz ölelim o zaman. Ki emin olun 2 yaşında 8 kilo olanlar var. yıllar önce açılmış konu, bir umut baktım sinirlerim zıpladı gece gece

iştahsız başım belada diye konu açılınca insan iştahsız sanıyor, gerçekten iştahsız ve zayıf bebek annelerine nispet yapar gibi 13 aylık 11 kilo 83 cm hem uzun hem de kilosu mükemmel, ne anneler var yahu!
Bnde tam ona cvp yaziyordumki 2015de yazilmis yorum 13 aylik 11kilo gayet ii. Benim kizim 21 aylik 10kilo hicbirsey yemiyor sadece anne sütü aliyor yıldım artık yedirmeye calismaktan

benimki aylardır kilo almıyor yemiyor da, eski konularda havuç tohumu çayı diye okudum onunla ilgili bilgisi olan var mı kullanan var mı diye tüm iştahsız bebek konularına bakıyorum, anne sütü bizde de. Allaha şükür sağlıklı, ama ağzını kilitliyor zorla vermek de istemiyoruz, doktor anne sütünü yedikten sonra ver diyor ama ne mümkün

ben de tüm gün mutfaktayım elimde kaşık sürekli birşeyler denettiriyorum çok yıprandım şimdiden

Zinco ve multimix verdi doktor ama icirmek ne mumkün. Aksam bi mama yapiyorum onu yiyor bazende gün icinde makarna tavuk az yer oyle şu yemegi şu corbayı yapayimda icsin yesin yok yanii.

bizimki sağlıklı görünüyor gerek yok dedi, kendim möllers balık yağı veriyorum günde 1 cc. daha doğrusu iğrenç newit demir damlasını içilebilir kılmak için şırıngaya balık yağı da ekliyoruz, 3 damla d vitamini de içine koyup veriyoruz. multivitamin ihtiyacı duymadım mango ve muz seviyor benimki. az da olsa yiyor

aslında tam kan tahlili yaptırmak lazım, tiroid d vitamini demir çinko b vitaminleri hepsine bakılması lazım. Çok zayıf diye 15. aya erteledik kan tahlilini, siz tahlilden sonra mı vitamin vermeye başladınız?

Doktor verdi ama henuz tatdiramadik kıza. Balık yagi bende almayi düsündüm jelibon cikolata seklinde olanlar varmıs ama karar veremedim alsammi diye. Kac aylikti sizinki

X