Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba arkadaslar 10 aylik bir oglum var ve istahi gitgide kapaniyor marnys junor diye bir vitamin varmis ari sütü karisimli istah acmaya yardimci kullanan varmi aranizda
istahi yok derken biraz daha acsaniz
istahi yok derken biraz daha acsaniz
Mesela hic aç oldugu icin aglamaz biseyler yedirmeye calissam ikinci kasikta puskurtur kacmaya calisir anne sutu yok maalesef mamayida sadece gece icer
ek gidaya gec mi basladiniz sevdigi seyleridemi reddeder
Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
Benim de istahsiz bir oğlum var 4 yasinin içinde şuan. Ama bebekler aç kalmaz aç kalsalar emin olun ortalığı yikarlar. Icin yinede rahat etmiyorsa kendinize saatler belirleyin beslenme saati. Mesela öğle saatlerinde meyve verin. Ve su da var her bebeğin damak zevki farklıdır benim oğlum sebze yemez et yer mecbur et veriyorum. Öğle saatlerinde kuruyemiş ya da meyve veriyorum. Sevdiği şeyleri kesfetmeye çalışın mesela mercimek çorbası sevmez ama yayla sever.
Ek gidaya 4 aylikken basladm sevdigi seyleri bile az miktarda tuketiyor
Sabah kalkınca kahvaltı mamasını hazırlayın. Öğle uykusundan kalkınca çorba veya yoğurt yedirirsin. Yemek istemezse reklam filmi açabilirsiniz yada çocuk şarkıları olan bir video. İlgisi oradayken daha kolay yedirebilirsin.
Merhaba arkadaslar 10 aylik bir oglum var ve istahi gitgide kapaniyor marnys junor diye bir vitamin varmis ari sütü karisimli istah acmaya yardimci kullanan varmi aranizda
Bebeginiz acikmadan sürekli peşinde gezmeyin aman yesin diye. Benimde bir kizim var ve sabah öğle ve akşam o acikana dek vermem. Bazen akşamları istemez ama üzerine gitmem, çünkü bi sonrakinde dengeler merak etme. Birde kilosu kac boyu ?
Benimde oglum 9 aylik ve yedirirken hep reklam izletiyorum mecbur yoksa hic yemez istahsiz olunca hep oyle galiba zorla 3 ogun vermeye calisiyorum sebze hic yemez ya tatli ya da etli . Ekmek falan hic yemez muzlu yogurt ve et suyu corba baska birsey yemiyor
Ben youtube dan bebek şarkıları açarak yediriyorum. Benim ki de 10 aylık. Sabah sütlü ekmek yada bisküvi yiyor. Sonra sebze yada etli bi çorba yiyor. Sonra meyveli yoğurt akşam aynı çorba sonra sütlü muhallebi yiyip uyuyor. Benim oğlumunda yeme sorunu var ve cok kusuyor. Reflü var ilaç kullanıyorum. Şarkılar ise yarıyor yada muzikli oyuncaklar :)
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
arı sütü bal vs. veremezsin. alerji yapar.sakın sakın. öldürebilirsin cocugu o kadar ciddi bir şey yani.
dişlerini patlayacaktır ondan iştahı kesilir. normal. elini ağzına sok damaklarına sür parmağını anlarsın zaten kabarık kabarıktır.
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
BELLİ BİR YAŞA GELENE KADAR BEBEKLERE ASLA ARI SÜTÜ - POLENİ - BAL VERİLMEZ. ÖLDÜRÜCÜ ETKİSİ VARDIR.
""Guncel:66.1 Hedef:60"".mütemadiyen diyette!
Kayıtlı Üye
Bırakın aç kalsın koşmayın peşinden bi kaşik daha diye.anne yüreği dayanmaz ama bebekler gerçekten aç hissederlerse ne verseniz yerler.yemeği savaşa eziyete donusturmeyin biraz gevsek davranın kendi gelir
Arkadaşlar benim kızımda 9 aylık 5.aydan beri ek gıdayla savaşıyoruz beni emmeyi de reddetti mamanın da tadını sevmiyor yani bir Bebek hiçmi bişeyi sevmez gece şırıngayla yüksek enerjili mama akıtıyorum ağzına gündüz kavga dövüş ekgıda veriyorum tükendim hiç büyümeyecek gibi geliyor kilosu 7.4 yardım edin böyle bebeği olup sonradan iştahı açılan varmı sanki büyümeyecek gibi geliyor birde kaç saatte bir beslemem lazım