Bebek Beslenmesi iştahsız bebek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

SmthngSmthng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
2.230
798
63
kızım 1 yaşına yeni girdi ama acaip iştahsız bir bebek, sizler iştahsız bebekleriniz için neler yapıyorsunuz? var mıdır bir yöntemi iştahını açmak için?

kızım 1 yaşına yeni girdi ama acaip iştahsız bir bebek, sizler iştahsız bebekleriniz için neler yapıyorsunuz? var mıdır bir yöntemi iştahını açmak için?
Neye göre iştahsız ?
ben 1 yaşında iken oğluma zorlamada bulunmadan acıkmasına fırsat vererek ,acıktım diyebileceği zamanlarda öğün veriyordum .diğer 2 tanesini çok zorladım da
Nasıl beslenme programı uyguladığınız bilemem ama iştah açma yöntemi olarak park ve bahçeler en doğalı

ya bütün gün bişi vermesem yemeden durcak sanki, her mama sandalyesine oturuşumuz savaş gibi ağzını kilitliyor binbir oyun şaklabanlıkla yedirebiliyoruz

ya bütün gün bişi vermesem yemeden durcak sanki, her mama sandalyesine oturuşumuz savaş gibi ağzını kilitliyor binbir oyun şaklabanlıkla yedirebiliyoruz
Sanırım çocukla savaş halinde olusunuz yeme problemine dönüşmüş .
Zorlamadan , onun istediği miktarda ,istediği zaman istediği yer şeklinde bir deneme yapsanız .
Çocuk önce bir aç olduğunu hissetsin . ..savaştan kaçmak için yemeğe kendini kapatmıştir

hiç acıkmayacakmış gibi geliyor bana yemeyince de kötü oluyorum aç kaldı diye

Belki disten istahsizdir yada hep öyleyse yapacak bise yok cocuga bagli istedigi zaman istedigi kadar yer ama zorla yedirmek yanlis haklisiniz sizi cok iyi anlıyorum sabirliolun

Bizimki de 15 aylık diş çıkarmaya başladığından beri aç duruyor. Önceden çok güzel yerdi şimdi resmen bütün gün hiçbirşey yemiyor. Sadece meyve eline verirsem onu yiyor o kadar. Zorlamıyorum da ama bir çare bulamıyorum bütün gün aç geziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…