Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
slm.kızım 5 buçuk aylık ek gıdalara başladık.ama son 1 haftadır ne yemek yemek istiyo nede emmek.gün içinde sürekli huzursuz hep mızırdanıyo.ağzına ne götürürsem ağzını öyle bi kapatıyoki açmak mümkün değil.hep kızardım anneler çocuğun peşinde kaşıkla gezdiğinde ama aynısı oldumklava:geceleride beni saat başı kaldırıyo emiyo ama emmesi 1 dk sürmüyo.anlamadım uykusuzum sabrım zorlanıyo boşver acıkınca yer diyorum ama acıkmıyoki.ne yapcam bilmiyorum.hele o önerilen sebzeleri hiç yemedik ağzı sanki kilitli kapı.ne yapacam bilmiyorum.önerisi olan varmıa.s.
cnm bilirim o halleri ne çok zor şeymiş iştahsız bebekle uğraşmak ve ne üzücü değilmi anneyiz içimiz rahat etmiyor onlar yemeyince adam akıllı( doktorumuz bize dvit 3 ü kestirip multitabs diye bi vitamin verdi biraz iştah açmakta yardımcı olur dedi. onu deniyoruz biz son bir haftadır. istersen doktoruna bir sor sende...
bende aynı dertten mustaripim.bütün gün ne yedireğim diye düşünüyorum çeşit çeşit pişiriyorum nafile yemediği bir yana emmiyorda sadece geceleri emiyo.çok üzülüyorum.o kadar uyanıkki güldürüyorum ağzını açsında bişeyler vereyim diye zilli ağzını açmadan gülüyor.yiyecekleri kaşıkla değilde elimle verince biraz yiyor sizde deneyin isterseniz.tabi elle ancak püre verebiliyorum.allah hepimize kolaylık versin
slm benım bebegımde 7 aylık ek gıdalara basladık ama aynen zorla yedırıyorum bende ben yedırmesem hiç acıkmıyo sankı butun gun yemeden durabılıyor.gecelerı saat bası uyanıp benı emıyor.cok uykusuzum yardımmm!!!!!!
ne olacak bu çocukların iştahsızlık problemi.bizimkide öyle mamaları bir öğünde 50 cc anca yiyor.multivitamin veriyordum kalsiyumu yüksek çıkıyor 3 aydır.dr onuda kesti böbreklere zarar verir diye. bizimle sofraya oturuyor yiyecekmiş gibi.3-4 kaşık alıyor ondan sonra ağzını kilitliyor.ne yapacağımı şaşırdım.annem bakıyor yazık oda çok üzülüyor.benmi bakamıyorum bendenmi yemek istemiyor diye.ama ne alaka evde bende aynı zorluğu yaşıyorum.başka çocukları gördükçe sinir oluyorum bizimki biberonun yarısını zorla yerken başkası koca biberonu bitiriyor
ne olacak bu çocukların iştahsızlık problemi.bizimkide öyle mamaları bir öğünde 50 cc anca yiyor.multivitamin veriyordum kalsiyumu yüksek çıkıyor 3 aydır.dr onuda kesti böbreklere zarar verir diye. bizimle sofraya oturuyor yiyecekmiş gibi.3-4 kaşık alıyor ondan sonra ağzını kilitliyor.ne yapacağımı şaşırdım.annem bakıyor yazık oda çok üzülüyor.benmi bakamıyorum bendenmi yemek istemiyor diye.ama ne alaka evde bende aynı zorluğu yaşıyorum.başka çocukları gördükçe sinir oluyorum bizimki biberonun yarısını zorla yerken başkası koca biberonu bitiriyor
aynen sen gene şanslısın bizimki ne biberon alıyor nede mama yiyor (( 3 ayda 400 gram almıs ((( kan testi istedi doktorumuz bakalım kansızlık olabilir dedi sonuca göre hareket edicez. Allah hepimizin yardımcısı olsun :bbo:
slm benım bebegımde 7 aylık ek gıdalara basladık ama aynen zorla yedırıyorum bende ben yedırmesem hiç acıkmıyo sankı butun gun yemeden durabılıyor.gecelerı saat bası uyanıp benı emıyor.cok uykusuzum yardımmm!!!!!!
aynen sen gene şanslısın bizimki ne biberon alıyor nede mama yiyor (( 3 ayda 400 gram almıs ((( kan testi istedi doktorumuz bakalım kansızlık olabilir dedi sonuca göre hareket edicez. Allah hepimizin yardımcısı olsun :bbo:
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bende aynı dertten muzdarıpım.benim kızım18 aylık.çorba ve karnıbahar hariç sebze yemek istemiyor.dili ile dışarı itiyor.ve emiyor.biz 4 ay öncesine kadar kilolu bir bebektik böbrekteşı sorunu yaşadık ve kırdırdık zor günlerdi.ve iştahsızlığımız başladı birden 2 kilo verdik şu an kilosu 9.5-10 arası sizce normalmi.çok zayıladı üzülüyorm. ne yapıyım öneriniz varmı. tşk.
ne zor şey ya bu iştahsız bebek almadığım mama meyve püresi hazırlamadığım çorba sebze yemeği hiçbişey kalmadı ağzını kitliyo hiçbişey almıyo sanki hep tok 4 aylıkken 7 kiloydu 12 aylık oldu 9 kilo 8 ayda 2 kilo aldı sadece yani aylık 250 gr boyuda 72 tombul bebekleri gördükçe kendime kızıyorum beceriksizim diye eve gelip tıkıyorum ağzına sinirleniyorum ama nafile yapmadığımız maymunluk kalmıyo babasıyla ama hep boşa dolapka kase kalmıyo değişik yemekler mamalar hazırlamaktan ama hep boş çok canım sıkılıyo çooooookkk....
Facebook ''iştahsız bebekler ve anneleri'' diye aratırsanız çıkıyor arkadaşlar burada link veremiyorum.
çocuğum yemek yemiyor, iştahsız, yeterince kilo alamıyor diyen anneler. yemek saatleri sizin için de işkenceyse, hergün ne pişiricem diye kara kara düşünüyorsanız, bu durumdan bunalıp çok sıkıldıysanız grubumuza katılın.
Yalnız olmadığını bilmek, paylaşmak ve dayanışmak insana ümit ve cesaret verir. Haydi bizde el ele verip mücadele edelim. Dertleşelim, fikir alışverişi yapalım, tartışalım, sohbet edelim, yemek tarifleri yazalım, çocuklarımızı tanıyalım.
Hem hoşça vakit geçirmek hemde kader arkadaşlığı yapmak için bu sayfada buluşalım.