İştahsızlık :(

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.299
13.971
298
kızlar hamileliğin son ayında iştahsızlık sorunu yaşayan var mı? Ben gerginlikten mı heyecandan mı bilmiyorum ama zar zor yiyorum. Bu sabah da çok keyifsizim hiç birşey yapasım yok. Neler oluyor ki böyle? Normal mı bu durumlar? Hep neşeli keyifliydim ama bazen ara ara keyifsizlik geliyor hiç birşey yapmak istemiyorum.
Dün çok keyifliydim bugün inanılmaz keyifsiz uyandım. Bide bilmediğim bir gerginlik var üzerimde.
Bunlar normal mı son zamanlarda?
Yoksa depresyona mı giriyorum? :)))

çok normal, mideye yer kalmadı ki, yediğiniz ağzınıza gelir zaten.
kaygılı olmanız da normal..
çok sorgulamayın kendinizi.

çok normal, mideye yer kalmadı ki, yediğiniz ağzınıza gelir zaten.
kaygılı olmanız da normal..
çok sorgulamayın kendinizi.

Evet yediğim en ufak şey yukarı çıkıyor :)
Boğaz yanması yaşıyorum..
rahatladım çok teşekkür ederim :)))

Doğum yaklaştıkça olur öyle canım heyecan , korku durumları yasarsın karışıktır yani ama yine de sen öyle kötü duygulara kapılma dua et..!!
İştahsızlık da normal cnm bebek büyüdüğü için haliyle baskı artmıştır bir de mide ekşimesi , mide yanması yaşarsın ..
Sağlıklı doğumlar , sağlıkla kucağına alırsın insallah ..

Çok teşekkür ederim
Evet malesef mide yanması boğaz yanması yaşıyorum.
Bazen sırf bu yüzden çok az yiyip bırakıyorum ama bu sefer de bebek zarar görür mü diye de endişe ediyorum.

Cok normal ben de son ay hic yiyemiyordum. Bebiste gayet kilosunda dogdu

Hayirla alin kucaginiza..

Hamileligim boyunca 14 kilo verdim
Midem almazdı iştah sifirdi zaten son ay hiç yer kalmıyor su icsem doyuyordum

Keşke doğumdan sonra da aynı devam etseydi

Hamileligim boyunca 14 kilo verdim
Midem almazdı iştah sifirdi zaten son ay hiç yer kalmıyor su icsem doyuyordum

Keşke doğumdan sonra da aynı devam etseydi

hahahahha :))
Ee bebek normal mı doğdu? Çok üstüme geliniyor ye zayıfsın bebek çok küçük olucak diye. Psikolojimi bozuyorlar resmen.

hahahahha :))
Ee bebek normal mı doğdu? Çok üstüme geliniyor ye zayıfsın bebek çok küçük olucak diye. Psikolojimi bozuyorlar resmen.
3.500 doğdu
Bebek sizden her türlü besleniyor hiç etraftaki sözlere takilmayin genelde bilgisi olmayanlar karışır böyle :)

Çok sağlıklı bebisiniz olcak aksine

3.500 doğdu
Bebek sizden her türlü besleniyor hiç etraftaki sözlere takilmayin genelde bilgisi olmayanlar karışır böyle :)

Çok sağlıklı bebisiniz olcak aksine

Evet herkesin ağzından birşey çıkıyor
Boğasım geliyor herkesi :)))
Çok teşekkür ederim gerçekten rahatladım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…