kızlar hamileliğin son ayında iştahsızlık sorunu yaşayan var mı? Ben gerginlikten mı heyecandan mı bilmiyorum ama zar zor yiyorum. Bu sabah da çok keyifsizim hiç birşey yapasım yok. Neler oluyor ki böyle? Normal mı bu durumlar? Hep neşeli keyifliydim ama bazen ara ara keyifsizlik geliyor hiç birşey yapmak istemiyorum.
Dün çok keyifliydim bugün inanılmaz keyifsiz uyandım. Bide bilmediğim bir gerginlik var üzerimde.
Bunlar normal mı son zamanlarda?
Yoksa depresyona mı giriyorum? :)))
Doğum yaklaştıkça olur öyle canım heyecan , korku durumları yasarsın karışıktır yani ama yine de sen öyle kötü duygulara kapılma dua et..!!
İştahsızlık da normal cnm bebek büyüdüğü için haliyle baskı artmıştır bir de mide ekşimesi , mide yanması yaşarsın ..
Sağlıklı doğumlar , sağlıkla kucağına alırsın insallah ..
Doğum yaklaştıkça olur öyle canım heyecan , korku durumları yasarsın karışıktır yani ama yine de sen öyle kötü duygulara kapılma dua et..!!
İştahsızlık da normal cnm bebek büyüdüğü için haliyle baskı artmıştır bir de mide ekşimesi , mide yanması yaşarsın ..
Sağlıklı doğumlar , sağlıkla kucağına alırsın insallah ..
Çok teşekkür ederim
Evet malesef mide yanması boğaz yanması yaşıyorum.
Bazen sırf bu yüzden çok az yiyip bırakıyorum ama bu sefer de bebek zarar görür mü diye de endişe ediyorum.