- Konu Sahibi papatya2147
-
sekizinci ayıma girdim ve son iki haftadır ciddi anlamda iştahsızlık çekiyorum yediğim hiç birşeyden zevk alamıyorum
sırf karnım doysun diye mecburiyetten yiyiyorum bebişim için de çok üzülüyorum anlamıyorum neden böyleyim
kendi yaptığım yemeğin tadına bile bakmak istemiyorum başkası benim için yapsa yerim ama kendim yapınca yemek istemiyorum
benim gibi bu tür şeyleri yaşayan varmı ne yapmalıyım ayrıca dışarda yemek de canım çekmiyor.
iştahsızlık normalmi zavallı bebişim zarar görürmü ne yapmalıyım
sekizinci ayıma girdim ve son iki haftadır ciddi anlamda iştahsızlık çekiyorum yediğim hiç birşeyden zevk alamıyorum
sırf karnım doysun diye mecburiyetten yiyiyorum bebişim için de çok üzülüyorum anlamıyorum neden böyleyim
kendi yaptığım yemeğin tadına bile bakmak istemiyorum başkası benim için yapsa yerim ama kendim yapınca yemek istemiyorum
benim gibi bu tür şeyleri yaşayan varmı ne yapmalıyım ayrıca dışarda yemek de canım çekmiyor.
iştahsızlık normalmi zavallı bebişim zarar görürmü ne yapmalıyım
hamileyken normal böyle şeyler son ayın zaten yardım edecek yada yakınında kimse yokmu sana yemek yapabilecek rica edeblirsin yada hiç olmadı dışarıdan ye arada sırada eşinin eli yatkınsa oda yardımcı olabilir bebişin zarar görme kısmına gelince son 2 ay en çok geliştkleri aydır zorlada olsa yemek zorundasın canım.. sağlıkla bebişini kucağına alır bir ömür mutlu olursunuz inşallah
canım bır yerde okuduğuma göre bebek artık annesınden alacağına alırmış bız hıç bır şey yemesek bıle bebek bızden beslenırmış hatta başka bır kıtapta da okuduğuma göre anne adaylarında 8. ayd kılo kaybıo olurmuş ama yınede bebek buyumeye devame dermıiş sağlık ocağında ebe de demıştı bundan sonra hıç bır şey yemesen bıle 1,5 kılo alırsın demıştı hatta kendı de hamıleydı takılma canım sen yınede meyve falan yersen problem olmaz bende de aşırı iştah var desem inanırmısın dev anası gıbı oldum :)
hayırlısıyla
Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin
O istahsizlik bendede var canim. Baskalari nasil olsa hamileyim der istahli olur yedikce yer. Ben bir corba icsem kar sayiyorum. Yedigimden de tovbe Allahim eziyet cekiyorum hlbuki yemegi cook seven biriydim. Hamile kalisam dunya gibi olurum nasi doyucam derdim. İnanilmaz yemek yiyemiyorum. Dr zorluycaksin diyor nasill
Ben de aynı sıkıntıyı çekiyorum .Yaptığım yemeklerden tiksiniyorum.29 haftalığım geçen gün doktor bebek bir hafta geriden gidiyor dedi şimdi yemeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum .
Afedersınız ama bende hayvan gıbı yıyorum hatta vıcdan yapıyorumgereksız yere karbonhıdrat alıyorum
yarasın bebişine canım:)))aman karbonhidrattan uzak durmaya çalış bebeğine hiç bi faydası olmadığı gibi sana da kilo yapar
yarasın bebişine canım:)))aman karbonhidrattan uzak durmaya çalış bebeğine hiç bi faydası olmadığı gibi sana da kilo yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?