iştahsızlık!!

buketcan

hadi gel bebeğimmm
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
309
1
46
İstanbul
kzlar ben çok iştahsızım
gebeliğimi 1.5 aylıkken öğrendim ve 2. ayım çok zor geçti.
3.ayım biraz daha iyiydi.
sodadan başka hiçbir şey yiyip içemiyordum.
şimdi 13+3 üm ama hala iştahsızım
ne doğru düzgün aşerdiğim oluyor ne de canım birşey çekiyor
hala ağzımın tadı yok ve çok nadir midem bulanıyor arada.
eşim diyorki; yemek demesem hiç yiyeceğin yok..

napıcam bilemedim :26:
90 kiloyum ve kilo almaktan da çok korkuyorum.
90 göstermiyorum,vücudum çok sıkı ama yinede 150 kilo olmaktan korkuyorum,en fazla 10 alsam çok iyi:31:
bi yerde duydum kilolu hamile kalanlar zayıflara göre daha az kilo alıyorlarmış..

neyse konudan konuya atladım ama acaba kilo alma konusu mu beni korkutup iştahıma engel olan :18:
cvplarınızı bekliyorum merakla :25: lütfen bakıp bakıp geçmeyin,her bir cevabın her fikrin ayrı bir önemi vardır :42:

Sen yine soda icebiliyomussun birak yemegi sodayi su bile icemiyorumm yemek yeyi cikardim hayatimdan butun gunu bir elma seftali havuc gibi seylerle gecustiriyorum 15 haftalin olduk ama halenn verdigim 5 kiloyla duruyorum ve hizlada kaybetmee devam ediyorum dr bebek gayet iyi dedi bana gelince yapacak hic bisey yok dedi

aa bnm gibilerde varmış :53:
bnm eltilerimden biri de her sefernden nispet yaparcasına; aaaa bnm hiç bişeyim yoktu herşeyi yedim valla ne mide bulantısı ne iştahsızlık cık maşşallahım vardı diyo :36:
bugün biri yapıştırdı lafı;o yüzden 25 kilo aldın ya desene,dedi :9:
bnde daha önce buna benzer bi laf soktum da akıllanmamış daha anlaşılan :27:

hamilelerin %80i bu durumda yani normalmerak etme ben 18. haftama kadar ağzıma doğru dürüst bişey koymadım ağzımın tadı ancak 6. ayımıza girdiğimizde yerine geldi ...yani bunlar çok normal ben 60 kiloyla hamile kaldım ilk aylar 5 kilo verdim şu an 70 kloyum düşün 6. aydan sonra birden aldım kiloları yani derty etme :49:

genellikle ,lk aylarda öyle oluyor zaten canım..ben de 5 kilo vermiştim o dönem bişey yiyemediğim için..allahtan vermişim diorum şimdi..yoksa tostombiş bişey olurdum şimdiye:)

öncelikle inşallah böyle devam edersin diyorum:)ne güzel kilo almazsın en azından.
ben bundan yaklaşık iki ay önce aynen bu konuda bi başlık açmıştım 7. ayıma kadar hala çok iştahsızdım ama gel birde beni şimdi gör kendimi zor tutuyorum.
insan herşeyi en iyi yaşayarak öğrenir derler ya aynen bende öyle oldu ikinci hamileliğimde daha bilinçli olacam çok kilo almadım ama yinede ikincide yediklerime daha dikkat edicem etrafımdaki deneyimli anneler bana hep bebeğim kilo alsın diye kendini çok kaptırma kararında ye derlerdi gerçektende sen nekadar yersen ye kilo almayacaksa bebek almıyor doktorumda söylerdi senin yediklerinle alakası yok kan dolaşımı önemli.
ben hamileliğim sonuna geldim ve toplamda 17 kilo aldım bebeğimde 3200 doğacak tahminen.yani ortalama bir kiloda yesende yemesende bebeklerin zaten %90nı bu kiloda doğuyor..

hiç olamayak diye düşündüğüm karın çatlaklarım 39.haftamda bir anda oluştu eğer 10 kiloda kalsaydım belkide hiç oluşmayacaktı ama ben bebeğim kilo alsın diye fazla fazla yiyince olacağı budur

Back
X