Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anadolu yakasında değil ama avrupa yakasında aşırı ulaşılabilir bir yerde muayenehNesi var. Prof dr atıl yüksel. İnanılmaz iyi bir perinatolog. Cerrahpaşaya bu alanı açmış büyük bir isimİstanbul da Perinatolog önerisi olan var mı ense kalınlığı 6 mm ölçülmüştü ters a dalgası vardı. Kontrole gitmek istiyorum
Teşekkür ederim bakıyorumAnadolu yakasında değil ama avrupa yakasında aşırı ulaşılabilir bir yerde muayenehNesi var. Prof dr atıl yüksel. İnanılmaz iyi bir perinatolog. Cerrahpaşaya bu alanı açmış büyük bir isim
İstanbul da Perinatolog önerisi olan var mı ense kalınlığı 6 mm ölçülmüştü ters a dalgası vardı. Kontrole gitmek istiyorum
Acıbadem ataşehir, prof Tolga Ergin şiddetle tavsiye ederim, inşallah güzel haberler alırsınızİstanbul da Perinatolog önerisi olan var mı ense kalınlığı 6 mm ölçülmüştü ters a dalgası vardı. Kontrole gitmek istiyorum
Teşekkürler araştırıyorumBen Zeynep Kamil e gidiyorum, Murad Gezer isimli Hoca var , ben ömrü hayatımda devlette bu kadar ilgili bir doktor hem de perinatolog görmedim, dışarda çoğu perinatolog takip yapmıyor maalesef ben de cok arastirdim.
Bir de servikal dikiş esnasinda hastanede yatarken (Zeynep Kamil de atıldı dikişim Mayısın 14 unde) ayni odaya kanamalı bir gebe gelmisti o da perinatolog ile devam ediyormuş ozelde , doktorunun ismi Bülent Kars o da cok memnunmus.
Ben doğumu aksi bir durumum olmaz ise özelde istiyorum bu sebeple o arkadaşın önerdiği doktora da gidecegim , bu hafta Zeynep kamil de detaylim var detaylı sonrası kendisini de bir görmek istiyorum.
Ama Zeynep Kamil deki Murad Hoca yi şiddetle tavsiye ederim.
Randevu bulmak kolay mı peki ? Ne kadar süre önce randevu aldınız muayene ücretleri nasıl birde teşekkür ederimİstanbulda bu isin bir numarasi olarak prof dr recep has ismini cok duydum, kismetse persembe gunu muayeneye gidicem ben deisinin ehli hocalarin hocasi olarak bahsediliyor kendisinden, capanin kurul baskaniymis zaten
İnşallah teşekkür ederimAcıbadem ataşehir, prof Tolga Ergin şiddetle tavsiye ederim, inşallah güzel haberler alırsınız![]()
Ben doktorumun yonlendirmesiyle 6 hafta onceden almistim randevumu nasilsa gidecegim icin her turlu, ama bu kadar erkene gerek yok sanirim :) nakit 8000₺,kart 8800₺ seklindeymis ucretRandevu bulmak kolay mı peki ? Ne kadar süre önce randevu aldınız muayene ücretleri nasıl birde teşekkür ederim![]()