• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Anadolu Yakası fetal dna önerisi?

miniasl

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2025
103
23
13
29
Merhaba arkadaşlar fetal DNA yaptırmak istiyoruz. Yeditepe ünv yapıyormuş birde özel kurumlar yapıyormuş yeditepeye daha önce yaptıran memnun kalan var mı? Birde devlette takipli değilim ama ikili test yaptırsak acaba devlet hastaneleri direkt yapıyor mu? Yoksa yönlendirme mi yapıyor? Bu süreç nasıl oluyor Pendik ya da Tuzla devlet bana yakın. Yardımcı olur musunuz? 11+4 deyiz inşallah

genoks firması iyi eve gelip kan alıyorlar, pendik tarafındayım bende

genoks firması iyi eve gelip kan alıyorlar, pendik tarafındayım bende
Doktor da bize o firmayı önerdi ama daha uyguna yapan bir yer var mıdır diye araştırmak istedim birde ikili tarama testi yaptırdınız mı onu nasıl yapıyorlar kadın doğumcular mı yapıyor

Doktor da bize o firmayı önerdi ama daha uyguna yapan bir yer var mıdır diye araştırmak istedim birde ikili tarama testi yaptırdınız mı onu nasıl yapıyorlar kadın doğumcular mı yapıyor
Genoks asla önermem ona yaptırmayın sonuç temiz diyip down sendromlu doğan bebek var malesef o firmada. Ben natera panorama firmasına yaptırdım güvenilir sonuç istiyorsanız fiyatına değil firmaya odaklanın. Benim yaptırdığım firma gen hastalıklarında baya gelişmiş bir firma fiyatı 450 dolardı ağustos ayında yaptırdım. Fetal yaptırdıktan sonra 2li teste gerek yok zaten.

Ben pendikteyim. Gecen sene panaromaya yaptirdim. Eve gelip kan aldi hemsire. Kan amerikadaki laba gitti. 10 gunde geldi sonuc. Hersey normal oldugu icin ikili dortlu vs yaptirmadim. 15 bin civar odemistim panaromaya

Back
X